3,9 miljoen reviews

5.4MatigScore uit 12 reviews

Absolute AF rader. Niet boeken hier
Door Lisette Vorderhake op 10-08-2021
Gereisd met jonge kinderen

Kleine camping met helemaal niets. Maar dat geeft niet, lekker rustig en de kinderen zoeken elkaar op en spelen leuk samen. De rivier aan de camping is erg leuk, maar maakt best veel lawaai. Je kunt hem savonds niet uit doen hihi.Wat wel minder is is dat er maar 1 douche en 1 wc is, daarnaast zijn deze zwaar verouderd en zijn ook best smerig. De campingbeheerders zijn een ouder koppel uit Antwerpen, zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Alleen de organisatie is zwaar klote. Zijn zeer klantonvriendelijk en onbeschoft. Ik ga ook nooit meer bij olympia boeken. Nooit meer!Daarnaast was de tent smerig. Was niet schoongemaakt. Bestek, borden en pannen waren nog smerig en zaten nog etensresten aan.

Olympia Ja. Le Moulin du Diable NEE
Door Remko op 15-09-2020
Gereisd met partner

Dramatisch. 3 van de 5 gasten hadden binnen enkele minuten al mot met de beheerders. Camping zelf is niet veel meer dan een grasveld met een sanitair gebouw. Beheerders waren ook enkele dagen gewoon afwezig wat op zich wel weer prettig was. Absoluut af te raden. Olympia groep onwaardig. Ga gerust op vakantie op een van de campings maar laat deze camping achterwege. Als klap op de vuurpijl is een van de gasten op de zwarte Olympia lijst terecht gekomen en is bij hen niet meer welkom terwijl het de beheerders waren die er een zooitje van maakten.

Top camping, klein maar fijn!
Door Tamara op 31-07-2019
Gereisd met oudere kinderen

Prachtig uitzicht! Toffe campingbeheerders reeds gepensioneerd maar deze camping is hun alles. Niks aan te merken op de faciliteiten, ga ook met de gedachte op reis dat je naar een ouderwetse outdoor camping gaat. Hier mag je op

Klantvriendelijkheid prioriteit nr 1
Door Gunther op 27-08-2018
Gereisd met jonge kinderen

In de eerste instantie waren de beheerder van de camping super, leuk praatje en de vraag wat bezoek voor dienden, afspraken gemaakt met hem. De eerste keer verliep dit prima en zeer behulpzaam. Op de dag zelf werden we aangesproken door een vrouw wat later bleek zijn echtgenoot. Die kwam even vertellen wat wel en wat niet mag. Aangegeven dat er afspraken zijn gemaakt met haar man, maar die heeft blijkbaar niets verteld. Had nog lekkere gebak meegenomen.

Tweede bezoek was geen klantvriendelijkheid van de vrouw. Kribbig tegen elke toekomstige klant en of we het terrein willen verlaten. Ook hierin kwamen ze de afspraken niet na, zoals ik met haar man besproken heeft.

Door de deelnemers die ik meenam en de toekomstige campingklanten, vindt ik maar vreemd dat de onvriendelijkheid telkens meer en meer naar boven kwam. Dat vindt ik erg spijtig, in plaats van telkens weg te sturen had ze beter aan klantenbinding kunnen doen.

Zalig uitrusten
Door Vandenkerckhove op 08-07-2018
Gereisd met vrienden

Wij zijn met 5 revaliderende personen komen glamperen. Hebben enorm genoten van de rust en het water. Camping uitbaters hebben ons serieus in de watten gelegd!! Ook verwezen ze ons naar een markt zoals wij ze hier niet kennen. Hamburger vers gemaakt waar we bij stonden.. BBQ gehuurd op de camping en voila! De ijskar op de camping zelf maakte het helemaal af!! Wij zijn super tevreden en komen zeker terug 😁

0 % comfort, 100% charme
Door Renate op 09-05-2018
Gereisd met oudere kinderen

Mini camping aan het water, leuk steigertje met ligstoelen en tussen de bomen hangmatten. Camping heeft een afwasmachine, grappig! Er zijn geen voorzieningen op de camping in tegenstelling tot wat de website vermeldt. Er is wél een tafeltennistafel. Sanitair is echt ernstig gedateerd. Douchen doe je achter een houten deur met een douchegordijn en vele spinnen, wastafels met verroeste kranen en koud water. Bij slecht weer verandert de camping in een modderpoel.

l'Eau Rouge

7.5
    BelgiëLuikStavelot

Anderegg

8.8
    BelgiëLuikWaimes / Weismes (D)

Hohenbusch

9.1
    BelgiëLuikOuren

Info

Quarreux 2, 4920

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.