Bon Vivant

Prachtige locatie. Sfeervol vakantiehuis die voorzien is van alle faciliteiten. Ruime kamers met uitstekende matrassen. Onze kinderen hebben er naar hartlust kunnen spelen. Ligging niet ver van La Roche en Durbuy. In het dorpje is er op loopafstand een leuk restaurantje met een prima kaart.
Vakantiehuis Bon Vivant is met onze vereniging goed bevallen. Gezellige sfeer in huis. Het was schoon en goede bedden. Mooie omgeving.
Vorig jaar waren wij ook in Bon Vivant en dit jaar is het hele interieur vernieuwd, alle houten kozijnen vervangen. Het is prachtig geworden. Wij hebben er weer een heel gezellig weekend gehad. Bedankt Jos.
Wij hebben een fantastisch weekend gehad. Mijn opa en oma waren 40 jaar getrouwd en dat hebben wij daar gevierd. Mooi , sfeervol en schoon huis!
Schoon en mooi ingericht vakantiehuis. Wij hebben het er prima gehad met onze familiegroep. Leuke spellen aanwezig en prima bedden
Een super locatie. Met 20 personen in de leeftijd van 2 jaar tot 65 jaar. Veel ruimte met voor ieder wat wils. Een goede keuken, sfeervolle eet en zitkamer, prima bedden en goed sanitair. Kinderen konden allemaal spellen doen. We hebben een fantastisch familie-weekend beleefd. Zeker voor herhaling vatbaar. Gewoon super.
Info
Huisdieren | Niet beschikbaar |