3,8 miljoen reviews
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Bertrix

Benieuwd naar de prijzen?

We hebben de beste aanbieders voor Camping Bertrix voor je op een rij gezet:

6.5VoldoendeScore uit 709 reviews

• Zwembad
  • Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan
Meer camping info

In de omgeving van de Belgische Ardennen ligt Camping Bertrix. Een speelbos, zwembad en animatieprogramma met spooktocht en roofvogelshow bieden de kids vermaak. Hierdoor kunnen ouders heerlijk tot rust komen. Het centrum van Bertrix ligt slechts 2 kilometer verderop, maar bezoek ook zeker het kasteel van Bouillon of neem een biertje in Orval.

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

709 Reviews over Bertrix

• 7Peter31-10-2022

Dikke voldoende

In de Herfst is het lekker rustig en daardoor ook schone toilet gebouwen. Camping is slecht verlicht als het donker is. Terrein is prachtig en je loopt zo de bossen in. Broodjes kun je beter elders halen.

• 7Hygiëne
    • 7Kindvriendelijk
    • 6Prijs/kwaliteit
  • 7Yvonne24-09-2022

Voor herhaling vatbaar!

De eenvoudigste stacaravan geboekt welke netjes en redelijk schoon was en mbt de belangrijkste voorzieningen compleet ingericht bleek te zijn. 18-9 is wel duidelijk laagseizoen. Het was heel rustig op het park, wat ik overigens persoonlijk voor nu even heerlijk vond.

• 8Kindvriendelijk
  • 9Familie de Vries11-09-2022

Wij komen nog eens terug!

Leuke en gezellige camping met van alles te doen!

• 9Zwembad
    • 9Prijs/kwaliteit
  • 9patricia09-09-2022

Komen zeker terug!

Super leuke camping! 2 leuke weken vakantie gehad op deze camping in de prachtige omgeving van de Ardennen. De kinderen hebben het erg leuk gehad en hebben kunnen genieten van het leuke animatie team. Het sanitair was schoon en goed onderhouden. Het personeel was erg vriendelijk. In het restaurant heb je veel keuze en leuk ingericht. er zit een super leuk team achter de receptie en word vriendelijk geholpen. Komen zeker terug!

• 9Staat v/h sanitair
    • 9Eetgelegenheden
  • 9Jacob30-08-2022

Leuke camping!

Leuke camping!

Bij aankomst zijn wij goed ontvangen door de receptie. We hadden een ruime plek met lekker wat schaduw. De camping ligt op een klein kwartiertje rijden van boulion wat een gezellig plaatsje is. In de horeca zijn we Vriendelijk geholpen door het personeel, ook was het personeel erg Vriendelijk. Veder hebben onze kinderen zich goed vermaakt met de aniamtie. Die voor jong en oud veel organiseerde.

Al met al een leuke camping! Wij komen zeker terug!

• 7Hygiëne
    • 7Prijs/kwaliteit
  • 8wendela bot30-08-2022

top camping

Mooie camping op een prachtige plek. Het sanitaire was erg schoon en er was veel te doen voor de kinderen. De Animatie was erg leuk en het zwembad is verwarmt. Het personeel was erg vriendelijk. We gaan volgend jaar zeker weer!

• 9Zwembad
    • 8Kindvriendelijk
  • 10N6D30-08-2022

Fantastische familiecamping, volgend jaar wéér!!!

Een fantastische ruime familiecamping in een prachtige omgeving met een geweldig aanbod in entertainment voor de kinderen! Fijn groot zwembad. Als de kinderen het naar hun zin hebben, zijn de ouders óók blij. Helaas waarde de beruchte "buikgriep" ook rond op de camping (net als in mijn thuisdorp trouwens, waar vele van mijn bekenden er ook aan moesten geloven) en gaf dit (naar mijn idee zeer onterecht) wat onvrede en boosheid, die dan geprojecteerd werd op het personeel. Alsof dit door slechte hygiëne zou komen.... Het was nooit goed, boos als sanitair tijdelijk afgesloten was voor schoonmaak èn boos als het "vies" was. Gevalletje overmacht met zoveel gasten aan de diarree, die dan kennelijk wel zelf de boel smerig achter zich laten... Wij hebben ons de pret zeker niet laten ontnemen en hebben evenzeer genoten als voorgaande jaren op deze camping. Petje af voor het personeel, dat vaak "stank voor dank" kreeg. Volgend jaar gaan we wéér!

• 9Staat v/h sanitair
    • 10Ligging
    • 9Hygiëne
    • 10Zwembad
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 10Eetgelegenheden
  • 9Aliesa30-08-2022

Een geweldige vakantie!

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad! Animatie team was top, kinderen hebben zich geen moment verveeld. Vriendelijk en behulpzaam personeel met leuke aanraders voor wat er in de buurt te doen is. Er heerste een virus op de camping, maar je kon merken dat de camping er alles aan deed om verspreiding tegen te gaan. Sanitair werd vaak schoongemaakt en was ook oké. Voor ons een top vakantie!

• 4van Erp30-08-2022

Nooit meer

Mooie camping maar daar is alles mee gezegd. Van tevoren was niet gemeld dat wij naast een water gemaal zouden staan. De herrie die hier vanaf komt is echt niet leuk. Een andere plaats was niet mogelijk vanwege de drukte. Dit terwijl om ons heen maar 5 andere plaatsen bezet waren. Er hangt een heel mooi animatieprogramma, maar vervolgens bedenken ze om alles dicht te doen want ze hadden zelf zin in een feestje. Wij zijn een dag eerder weggegaan dan de planning was. Ontzettend jammer want ik denk met de goede aanpak dat dit een hele mooie camping kan zijn.

• 3Staat v/h sanitair
    • 7Ligging
    • 2Hygiëne
    • 3Zwembad
    • 5Prijs/kwaliteit
  • 4Eric Jansen22-08-2022

Tegenvaller volgepropt en niet schoon

Oei... Dat was voor ons wel een samenvatting. Veel te veel plekken voor de faciliteiten. Meermaals in de rij gestaan om te douchen. Op verschillende tijdstippen. Ook gewoon overdag. Niet gedieft om zo derslippers op de grond te staan... Veel te krappe douche hokjes die niet netjes waren. Wel fijne douche met genoeg kracht en geen tijdslimiet. Er is al met al 1 speeltuin die met warm weer veel te heet is. Onze plek was zo stoffig dat we eerst onze voeten schoon moesten maken voor we de caravan in konden stappen. Animatiehok kan ook wel een opknapbeurt gebruiken. Als je geluk hebt is er een mobiele frietkraam, maar anders moet je hopen dat je een pizza kan afhalen. Die waren overigens wel erg lekker. Het zwembad is klein voor de grote van de camping en met warm weer bezet tot iedere cm. Igbedjes zijn altijd bezet. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.

• 1Staat v/h sanitair

Entertainment

• SaunaNiet beschikbaar
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • TennisBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Prive sanitair mogelijkNiet beschikbaar

• Adresgegevens