8.3FantastischScore uit 170 reviews

8.3FantastischScore uit 171 reviews

Geweldige camping en personeel 🥰
Door Rachella Lagerwaard op 07-08-2023
Gereisd met jonge kinderen

We kwamen 4 aug aan werden zeer vriendelijk ontvangen en personeel was ontzettend vriendelijk het eten was ontzettend lekker goede kok wat genoten wij van het eten , daarna zijn we de gehuurde vuurkorf incl houtblokken gaan halen en hebben we volop bij de tent kunnen genieten . Tot er in de nacht iets gebeurde waardoor we met huilende kinderen zaten en geen oog meer dicht hadden gedaan ( dit lag absoluut niet aan de camping zelf maar door Asociale groep camping gasten) hierdoor besloten om naar een Hotel te gaan . Wij zullen zelf dan ook niet weg blijven en komen ook zeker terug want de Camping en personeel waren heel erg vriendelijk en behulpzaam en camping was heel erg schoon ook het sanitair 🥰

Heerlijke camping
Door Maureen Meinke op 11-07-2023
Gereisd met partner

Een paar daagjes echt genoten hier. Rust, leuk restaurant met terras, mooie plekken direkt aan het water, onze 🐶was zo happy daarmee. Vriendelijk personeel kortom wij komen zeker een keer terug

Gastvrijheid waar de mens centraal staat.
Door Familie de Jong op 22-06-2023
Gereisd met partner

Zodra je bij de receptie komt, voel je de gastvrijheid. Supergezellig, fantastisch terras, heerlijk dobberen in de rivier, lekker in het restaurant eten. Kortom, voor ons MEER dan 5 sterren. Veel dank aan alle medewerkers.

Een hele fijne sfeer, daar voel je je prettig
Door Erna de Voor op 15-06-2023
Gereisd met partner

Wij hadden lastminute een accommodatie gehuurd, te weten: Tiny House, goed voor 4 personen. Gezellige zithoek, keuken met kookmogelijkheden en koelkast. Wc-ruimte met pottie pottie. Boven 2 slaapgelegenheden. Het is geen luxe maar het functioneert. En buiten staat een tafeltje met 4 stoelen.

Het restaurant (Taverne) en terras zijn gezellig ingericht, alwaar je eenvoudig, maar erg lekker kan eten.

Sanitair is prima verzorgd, bij de dames 4 wc's, 4 wastafels, 2 douches, 1 was gelegenheid met babybadje en aankleedkussen.

Aan de zijkant van het gebouw kan je afwassen en het chemisch toilet reinigen.

Er wordt veel gedaan en georganiseerd om het iedereen naar de zin te maken. De eigenaresse en personeel zijn erg vriendelijke mensen, waardoor je je snel thuisvoelt.

Voor herhaling vatbaar!

Gevaarlijk voor kind en dier
Door MD op 31-03-2023
Gereisd met vrienden

Waarom we 1 ster geven, is dat het een hondvriendelijke camping zou zijn. In de ochtend een stukje gaan wandelen over het doorgaande pad met onze kleine hond, pup van 9 maanden. (camping ligt aan de linker en rechterkant van dit pad) Bij terugkomst krijgt mijn hondje echt een enorme optater van , wat een stroomdraad blijkt te zijn. Dit stond nergens aangegeven. Dit vermeld aan een personeelslid omdat de verantwoordelijke weg was. We hadden nog een aantal dagen in Juli in optie staan, deze gecancelled omdat ik het niet veilig meer vond. Eenmaal bij thuiskomst, ging het niet zo best meer met ons hondje. Eerst 1 poot, daarna haar tweede poot links waardoor ze steeds omviel. Dierenarts geweest, deze concludeerde dat ze enorme spierpijn heeft van de enorme optater. Veel pijn heeft ze en krijgt nu pijnstillers. Weer een mail gestuurd met als antwoord, wederom spijt het ons, de bordjes zijn besteld! Nooit meer! Gevaarlijk!

Fantastische mensen, fantastisch vakantie!
Door Evy en Geert op 26-04-2021
Gereisd met partner

Super fijne familie camping, toffe verwelkoming, gastvrije uitbaters en personeel. De nadruk ligt vooral op respect voor iedereen, respect voor ieders rust! Zeer lekker eten, een uitgebreide menukaart en ook betaalbaar. Dit kan je zo uitgebreid nergens op geen andere camping vinden in omstreken! Uitbaters en personeel die letterlijk de benen onder hun lijf uitlopen om ervoor te zorgen dat jij alles naar zin hebt! Echt doen!

Info

• iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.