Wat een fantastisch huis , we hebben met kinderen en kleinkinderen opa's verjaardag op een ontspannen manier kunnen vieren . Alles was aanwezig in het zeer verzorgde huis , de vragen vooraf werden prima opgelost en de ontvangst ter plaatse was zeer hartelijk . Groot en klein hebben ervan genoten , voor herhaling vatbaar . Een dikke tien !!
Zeer verzorgde woning, heel netjes en alles aanwezig. Geschikt om met kleine kinderen te verblijven.
We hebben een heerlijke vakantie gehad! We werden zeer vriendelijk ontvangen door het beheerdersechtpaar. Huis is van alle gemakken voorzien en de kinderen hebben zich prima vermaakt in het speelhuisje. Ook de voetbaltafel en fitnesruimte vielen in de smaak. Huis was keurig schoon en van alle gemakken voorzien. Verder een prachtige omgeving en leuke dingen om te doen (Plopsa Coo / Adventure / Grotten van Hotton). De communicatie met de eigenaar (Jan Paap) is ook zeer prettig. Reageert snel en de informatie is duidelijk. Complimenten!
Mooi huis met alles erop en eraan. Zelfs bordspellen, dvd's, boeken enz. Schoon, goede bedden, mooie omgeving. We waren met 12 personen. Kinderen, kleinkinderen, niemand heeft zich een moment verveeld. Verwelkomd door bijzonder vriendelijke beheerders, die ons een korte rondleiding gaven. Super!! Ons verblijf is 2 keer omgeboekt vanwege de pandemie, dat ging kosteloos en probleemloos. Veel waardering voor de familie Paap. Kortom, we komen zeker weer een 4e keer.
Info
Huisdieren | Beschikbaar |