9FenomenaalScore uit 14 reviews

Ruimte

Vakantiehuis info

Sunclass Durbuy Huisje 118

9FenomenaalScore uit 14 reviews

Gezellig huisje midden in de natuur
Door Thomas Dobbelaere op 18-10-2021
Gereisd met jonge kinderen

Het huisje was bij aankomst in het Halloweenthema versierd. Binnen vind je alles terug wat je nodig hebt voor een zorgeloos verblijf. Er is zelfs gedacht aan een buitenkastje voor de vuile schoenen. Ook voor de kindjes was er in het huisje en op het gehele park voldoende afwisseling voorzien. Met als absoluut hoogtepunt natuurlijk het notenkastje op het terras waarbij we meermaals een eekhoorn zijn wintervoorraad zagen inslaan. M.a.w. een echte aanrader voor een weekendje 'ardennen'

Wij komen zeker nog terug!!
Door Debruyne E. op 19-04-2021
Gereisd met jonge kinderen

Indien je met 2 gezinnen op vakantie wilt is dit ideaal want je kan huisje 118 + 120 huren. Deze liggen zeer dicht bij elkaar, maar ieder gezin heeft zo ook de nodige privacy. Heel mooi huisje met alle nodige comfort, oventje, microgolfoventje, voldoende servies, vaatwas, ... Alles zeer netjes en er is zeer veel aandacht voor gezelligheid en sfeer. Decoratie afhankelijk aan de tijd van het jaar aangepast. Groot terras om buiten te zitten met eettafel en lounge. Mooi speeltuin, prima take away en broodservice. Aan de receptie vlot Nederlandstalige personen. Rustig park dichtbij Durbuy.

Sublieme start van staycation 2020
Door Kelly Van Cauter op 11-07-2020
Gereisd met oudere kinderen

Zeer gezellig ‘bosdriehoekje’ in het park Sunclass te Durbuy. Zodra je aankomt word je onmiddellijk verrast door de mooi ingerichte woning. Alles perfect op maat, alle benodigdheden aanwezig, een huisje waar je zowel binnen als buiten een vakantiegevoel hebt! Zeker doen!!

Het deed deugd!
Door Kurt op 09-04-2020
Gereisd met jonge kinderen

Net voor de lockdown reël werd konden wij hier een midweek terecht. Een geluk.... een fantastische omgeving, ver weg van alle drukte en andere hectische toestanden van die week. Het restaurant en het zwembad waren jammer genoeg gesloten, maar je merkte dat er in elk stukje van het park alles aan gedaan werd om de gasten toch nog zoveel mogelijk service te bieden. Het huisje zelf was ruim, net en gezellig ingericht. Ook was alles voorzien waar een normaal huishouden nood aan heeft. Ook de extra service, in de zin van tips in de buurt, was super. Onze beide honden konden terecht op een groot terras aan de achterkant, waar ook stoelen, tafel el een lounge gedeelte voorzien was, klaar voor gebruik. Al met al, een uitnodiging om terug te komen in hopelijk minder hectische tijden!

Super
Door Katrien rodenbach op 15-03-2020
Gereisd met partner

Een weekendje weg van het coronavirus was super!! Desondanks hier alles gesloten was hebben wij toch genoten van het supergezellig huisje. Alles voorradig en tiptop in orde. Een echte aanrader om eens eventjes weg van alles te zijn. Genoten van de rust, de natuur, fluitende vogels en het knusse huisje. Komen zeker nog eens terug. Bedankt!!

Heel mooi huisje!
Door Marijke op 25-02-2020
Gereisd met jonge kinderen

Supermooi huisje, voorzien van alle comfort...overal is aan gedacht...zelfs speelgoed en boeken voor de kindjes. Heel gezellig, je merkt dat er veel tijd, energie en liefde is ingestoken

Info

heidestraat, 20, 8800

Boek met garantie
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.