8.9FantastischScore uit 26 reviews

8.9FantastischScore uit 26 reviews

Super Camping
Door Danny op 05-06-2022
Gereisd met oudere kinderen

Heerlijk lang weekend weg geweest met vriendin en dochter 11 jaar oud. En onze 2 honden. Blokhut prima verblijf alles wat je nodig hebt zit er in. Leuke eigenaars heel vriendelijk. Supermarkt lekker dicht bij. Camping bar en snack bar prima Heerlijk kleine overzichtelijke camping, jong en oud allemaal even vriendelijk. Kinderen die goed samen spelen. Mooie wandel tochten Ardennen is altijd super.

Een heerlijke plek
Door Jeroen op 31-08-2021
Gereisd met jonge kinderen

De ligging is uitstekend, in de buurt van Marche-en-Famenne en Durbuy, en op een tweetal kilometer van Hotton. Daar vind je een supermarkt, een bakker en een slager, en enkele cafés met terrasjes. Via de achterkant van de camping kan je er te voet heen: een mooie, korte tocht langs de Ourthe.

Naast de camping vind je het stationnetje van Melreux-Hotton. Het ligt niet op een drukke spoorlijn, dus van voortdurende geluidsoverlast is geen sprake, en zelf vond ik het net fijn om af en toe een trein te zien passeren vanop de camping. Het is bovendien erg handig dat je zonder auto naar nabijgelegen gemeenten op de lijn Luik - Marche-en-Famenne kunt.

De streek is prachtig om te wandelen. Onder meer de GR57 loopt hier in de buurt.

De camping is bijzonder kindvriendelijk. Mijn dochter van zes heeft zich er reuze geamuseerd. De uitbaters zijn erg sympathiek, het eten is lekker, en het sanitair verzorgd.

Warm aanbevolen, dus!

Zeer matig.
Door Guy op 10-08-2021
Gereisd met partner

27 euro per nacht en geen wc papier op de wc’s, sanitair zeer pover. Uitbaters helemààl niet vriendelijk, willen duidelijk geen geld uitgeven aan personeel en dat is te merken. “Bar” lijkt nergens op.

Zeer leuke camping
Door Steven op 10-08-2021
Gereisd met jonge kinderen

Rustige kindvriendelijke camping vlak aan rivier op wandelafstand van Hotton. Mooie plaatsen en proper sanitair.Na 10 h zeer rustig en stil.Zeer vriendelijke eigenaars. We komen zeker terug

Zeer goede en aangename camping
Door Laetitiae en Jimmy op 10-08-2021
Gereisd met oudere kinderen

Een zeer aangename week achter de rug op de camping vlakbij de ourthe. Heel vriendelijke uitbaters, gezellig terras, mooie speeltuin voor urenlang speelplezier voor de kinderen.Zeer nette sanitairvoorziening.Gezien de rust, gemoedelijke sfeer op de camping echt een aanrader.We hebben er alvast heel hard van genoten en komen zeker terug. Laetitiae ,Jimmy en kinderen

Gezelligheid troef
Door Jeanke De Visser op 10-08-2021
Gereisd met partner

Deze camping is zeker en vast een aanrader. Je hebt hier meteen een thuis gevoel. Vriendelijke ontvangst, en qua hygiëne kunnen er hier nog velen een voorbeeld aannemen.Vele mogelijkheden buiten de camping ook nog.

Info

• iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.