7.9GoedScore uit 14 reviews

Natuur
    Inrichting
  • 9
    Ruimte

Geweldig voor grote groepen vrienden, fantastisch!
Door Hendrik op 13-09-2022
Gereisd met vrienden

Ik heb hier mijn verjaardag gevierd met een grote groep vrienden, de locatie is werkelijk prachtig. Het huis is goed onderhouden er is genoeg ruimte dat iedereen zijn ding kan doen. De sauna, 2 pooltafels, speeltoestellen, uitkijktoren en vuurschaal zorgen ervoor dat iedereen zich kan vermaken, jong en oud. Het enige nadeel dat ik kan opnoemen is dat volgend jaar mijn verjaardagsweekend al vol zit helaas!

geweldig
Door Johanna Kurstjens op 07-09-2022
Gereisd met vrienden

Afgelopen maart een weekend op deze prachtige locatie geweest met een vriendengroep. Het huis is van alle gemakken voorzien en heeft als grote plus een uitkijktoren met een super uitzicht (een mooie fotoplek!). Het was afgelopen maart een beetje koud, maar we konden met het kampvuur gezellig buiten zitten! De geweldige omgeving maakt het ook mogelijk om mooie wandelingen te maken in de natuur + leuke stadjes, zoals La Roche en Bastogne. Voor volgend jaar weer een weekendje geboekt en we kijken er nu al naar uit!

Prachtige plek, echt top
Door Melvin op 17-02-2020
Gereisd met vrienden

Prachtig huis en volop faciliteiten aanwezig. Bij aankomst Keurig de bedden opgemaakt, het overtrof onze verwachtingen

Een prachtig, goed verzorgd landgoed.
Door Heidi Kock - Coppus op 18-09-2019
Gereisd met vrienden

Uitstekende locatie voor, in ons geval, een fantastische bruiloft. Prachtige ligging en volop ruimte (binnen en buiten). Veel slaapkamers (veelal met eigen douche), prima sanitair en een goed uitgeruste keuken. Uiterst vriendelijke beheerders bij de ontvangst.

Verblijf van uitersten
Door Dopke op 03-09-2017
Gereisd met vrienden

Verschrikkelijke Nederlandse eigenaresse! Gehorig, douches lopen niet weg, douches zorgen voor damp wat t brandalarm kan laten afgaan. Waardoor je zowat met alle ramen en deuren open moet douchen. Zelf je bedden afhalen en owee als dat niet goed zou gaan gebeuren. Moeilijke en wispelturige communicatie. Ik lees bij andere reviews dat mensen hun schoenen moeten uit doen bij betreden van t huis!?!😵🤒 Typerend!

Prachtig landhuis
Door CindyStofregen op 09-10-2014
Gereisd met vrienden

Erg mooi landhuis in een prachtige omgeving. Onlangs gerenoveerd wat resulteert in gezellige, mooi ingerichte ruimtes. Het landhuis heeft een grote keuken voorzien van alles wat je je maar kan bedenken. De vele ramen zorgen niet alleen voor veel lichtinval, maar ook voor prachtige uitzichten. De perfecte locatie voor een vriendenweekend, bruiloft of familieweekend!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.