L'Ourthe
Draadloos internet
Speeltuin
Huisdieren toegestaan
Omschrijving
L’Ourthe Camping is door haar groene omgeving en ligging aan de rivier ideaal voor natuurliefhebbers. De camping beschikt over schaduwrijke plaatsen, schoon sanitair, vriendelijk personeel en er heerst een prettige sfeer. Huur een kano en vaar over het water, bezoek de ruïne van La Roche of verken v...
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieCampingAward ZilverPrachtig gelegen Ga naar accommodatieBertrix
Camping Ga naar accommodatieMoulin de Malempré
CampingErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieMoulin de Bistain
CampingPrachtig gelegen
L'Ourthe
Leuke mooie nette camping dichtbij La roche en Ardennen en aan de rivier. Veel wandelmogelijkheden vanaf de camping. Net sanitair, vriendelijke eigenaren, niet al te groot, mooie omgeving, kindvriendelijk. Brasserie is niet geopend nog, ws alleen in het hoofdseizoen. Heerlijke douches en goed warm water. Zou deze camping zeker aanbevelen.
het veel geregend had en daardoor de plek modderige was. Qua gastvrijheid zeker een 10. Ook erg lekkere broodjes elke ochtend. Verblijf op het terras was prima en zeer prijs bewust. Heerlijk drankje voor bescheiden prijs. We hebben genoten en komen zeker terug.
Chagrijnige gastheer. Toen we aankwamen werden we letterlijk vanaf zijn balkon naar beneden afgeblaft dat we te laat zouden zijn en dat zijn eten nu koud werd omdat hij ons moest helpen. Nog nooit zoiets meegemaakt. Daarna wilde hij ons een ander plekje geven dan afgesproken maar nadat we er wat van zeiden toch met tegenzin en boos gezegd ons een andere plek gegeven. We kregen geen douchepas die avond.. dat kon pas in de ochtend (geen idee waarom want die man reed gewoon weer weg, nadat hij onze plek aanwees, zonder enige uitleg over de camping enz) dus we konden niet douchen. Die douches waren, zo bleek de volgende dag, koud en geen waterdruk. Stront in de wc’s. En we moesten perse cash betalen. Kon op geen enkele andere wijze. Hierdoor moesten we eerst naar het dorp om te pinnen. Erg onhandig. Maar er was niks te regelen.. voor de douchepas moest en zou er eerst €10 borg betaald worden.Mooie loc maar ik zou het bij de buren proberen
Mailcontact voor boeken was vlot, aankomst was erg gehaast, werden op een veel te kleine plek neergezet gezet, was geen overleg mogelijk. We hebben onze voortent voor de caravan kunnen zetten, maar deze stond strak aan het pad. Onze luifel konden we er niet meer voor hebben. Met bijzettentje en auto op de plek, konden we buiten niet meer zitten. Erg jammer. Want er waren wel ruimere plekken vrij. Sanitair was schoon, wel krappe douches. Invalide/baby sanitair was aan de andere kant van de camping waar je met een trappetje omhoog moest of buiten de camping om door het grind moest lopen, niet erg vriendelijk met een kinderwagen (of rolstoel!) Leuk aangelegd terras bij de speeltuin, je moet alleen je eigen drankje kopen in de campingwinkel 😅. De kinderen hebben zich vermaakt gelukkig, maar het was voor ons eenmalig, wij komen niet weer terug. Prijs kwaliteit verhouding ligt hoog.
Ben je op zoek naar een camping waar sfeer, gezelligheid, ligging en gastvrijheid de boventoon voeren dan ben je hier absoluut aan het juiste adres. De beheerders zijn enorm gastvrij en behulpzaam, het sanitair is bijzonder schoon en wordt goed bijgehouden. In de campingwinkel bij de receptie kun je van alles kopen tegen een nette prijs. Elke morgen vers brood, 2x per week bevoorrading van de winkel, de speeltuin ligt bij de ingang waar ook een gezellig terras ligt waar ouders eventueel onder het genot van een drankje of hapje de kinderen in de gaten kunnen houden. Aan de andere kant van de camping ligt een restaurant met mooi terras. Hier staan ook de wasmachine en droger, strijkplank en strijkbout. Onder het restaurant zit ook weer een sanitair voorziening. Goede ontvangst met de camping wifi, de rivier de ourthe ligt tegen de camping aan waar volwassenen heerlijk verkoeling kunnen vinden en kinderen naar hartelust kunnen spelen. TOP!
L'Ourthe info
Camping-informatie