6.2VoldoendeScore uit 112 reviews

Eetgelegenheden

Onbereikbaar en onverantwoordelijk
Door Henk op 29-06-2024
Gereisd met partner

Op zichzelf een nette camping. Maar de eigenaren hebben geen enkel oog voor de veiligheid van gasten. Wifi is alleen beschikbaar op het terras. En ondanks dat dit vrij makkelijk uit te breiden is met een paar wifi repeaters, wijgeren ze dit met allerlei smoezen. Het gevolg was dat wij midden in de nacht uren op het terras hebben gezeten omdat we anders onbereikbaar waren (geen 3/4g geen wifi op de camp site. Ondanks dat we het hier voor de rest reuze naar onze zin hadden, hebben we afscheid genomen van deze camping.

Deze camping is niet af en duur.
Door Jurgen Vanpraet op 03-04-2024
Gereisd met partner

De camping had gewoon nog niet open mogen zijn. Slechts drie gemengde toiletten voor de helft van de camping (100 man) beschikbaar. Geen mogelijkheid om je sanitair water te ledigen. Alles onder de modder. Douches lauw water en wachtrij wegens te weinig. Wel vrij duur voor de tijd van het jaar. Er zijn overstromingen geweest maar als je camping niet klaar of niet af is, gewoon nog niet opendoen. Bijna de helft van de campers en caravans dienden uit hun standplaats gesleurd te worden door allerlei hulpmiddelen.

Prachtige plek!
Door M. op 31-08-2023
Gereisd met jonge kinderen

Wat een prachtplek in de Ardennen! Hier komen we zeker nog eens terug!

Mooi gelegen camping, in een dal tussen de bomen in. Wij hadden een topplek aan de rivier, waar de kinderen veel lol hebben gehad. Allemaal met de zwembanden met de stroom mee. Het sanitair kan iets beter. De douches waren soms druk evenals de afwasplekken. Een nadeel was de deuren van de toiletten, die hard dichtklappen. Geen ramp, maar vanaf onze plek niet heel rustig als je in bed ligt en steeds deuren hard dicht hoort vallen.

De camping is kleinschalig. Redelijk veel plekken, maar zo voelt het niet. Gezellig terras en een klein speeltuintje. We gaan hier zeker nog eens naar toe!

Heerlijke vakantie gehad
Door martijn de Jong op 22-08-2023
Gereisd met oudere kinderen

Heerlijke vakantie gehad in een prachtige omgeving op een fijne camping. Helaas eerste week slecht weer daarna prima vakantie weer. Genoten van de omgeving, de Semois en de verschillende speciaal biertjes op het terras. Hoogtepunt was het optreden van woodworks, wat een feest! Wij hebben een top vakantie gehad.

Helaas hadden we wat pech met de auto, de camping eigenaar heeft ons hier super bij geholpen.

Prijs/ kwaliteit een grote ONVOLDOENDE !
Door Van Hove op 16-08-2023
Gereisd met vrienden

Absoluut geen WiFi, vuil sanitair, onvriendelijke uitbaatster, erg druk, erg modderig na een regenbui, vuilcontainers puilden uit, afvoerputjes in douche verstopt, erg ver lopen om chemisch toilet te ledigen,… Wel mooie streek en grote grote plaatsen.

Wij komen NOOIT meer terug, veel te duur voor wat het is !

Mooie camping maar onvriendelijke/slechte service
Door Vrienden op 31-07-2023
Gereisd met vrienden

De omgeving is prachtig, zeker wanneer het weer gunstig is. Er zijn veel mogelijkheden voor buitenrecreatie. Helaas is er weinig te doen wanneer het slecht weer is. Gelukkig is er een gezellige kantine waar je terecht kan op regenachtige dagen. De campingplaatsen zijn ruim en zeker de plaatsen aan de randen van de camping zijn prachtig.

Het sanitair is netjes maar beperkt. Het grote sanitair is in aanbouw dus daar zal vanzelfsprekend verbetering in komen. De kantine heeft een beperkte kaart en is prijzig, maar het eten is goed en de kantine is zeer gezellig. De kantine werkt niet met openingstijden maar gaat dicht 'wanneer het rustig is of tot wanneer we geen zin meer hebben.'. Het personeel/eigenaar zegt regelmatig, op een zeer onvriendelijke toon, dat ze liever eerder dan later stoppen. In onze ervaring gaan ze ook dicht wanneer het nog vol zit en mensen nog aan het eten zijn; nogmaals er zijn geen sluitingstijden. Dit hangt van h

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.