9.9FenomenaalScore uit 10 reviews

• Speeltuin
  • Sportfaciliteiten

Le ‘Ti ‘Bou de refuge

9.9FenomenaalScore uit 10 reviews

Mooie locatie in het zuiden van de Ardennen
Door christophe_zutterman op 26-07-2016
Gereisd met jonge kinderen

Wat het meeste bijblijft van ons verblijf in B&B Le 'Ti Bou de refuge is het enthousiasme en de vriendelijkheid van de gastheer en gastvrouw. Zij zorgen voor een glimlach, een goed en uitgebreid ontbijt.

Er zijn mooie wandelingen te maken in de buurt. In de B&B kan je ook electrische fietsen huren of een tocht maken met een segway.

We gaan er zeker terug!
Door Katrien en Patrick op 03-07-2016
Alleen gereisd

We logeerden twee nachten in functie van trail die we liepen in Herbeumont. De B&B ligt maar op een twintig minuten rijden dus was voor ons ideaal. De gastheer spreekt perfect nederlands en is heel vriendelijk en geeft je heel veel uitleg over de streek en wat je er kan doen. We gaan zeker terug voor de segway tocht maar ook voor de jaccuzi en de e-bikes. Je kan er ook ideaal met een groep van 12 personen logeren want er zijn twee gites van 6.

De B&B ligt op zo'n 6 km van Bouillon waar je snel bent om 's avonds te gaan eten. Het ontbijt was ook lekker, zeker voldoende.

De kamers zijn zeer proper wat voor ons wel een must is. Elke kamer heeft zelfs een mini keukentje waar je iets klein kan koken. Ook is er een heel leuk terras waar je kan barbecuen. Kortom alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf.

Zeer warm ontvangen !
Door Joris & Anniek op 08-03-2016
Gereisd met partner

We zijn hier jammer genoeg maar 1 nacht gebleven, maar we hebben ten volle kunnen genieten van een heerlijk weekendje ontspanning. Gastheer was zeer behulpzaam, met veel informatie over wat er allemaal te doen was en een zeer goede suggestie van een restaurant (La grange aux saveurs). We verbleven in één van de houtenwoonhuizen, samen met onze honden. Het was er heel gezellig. Onvergetelijk ontbijt met allemaal verse producten (zelfgemaakte confituur, kazen uit de streek,etc). Kortom: een echte aanrader !

Le ‘Ti ‘Bou de refuge

Supervriendelijk en warm onthaal!
Door Marijke op 12-02-2016
Gereisd met partner

Leuke B&B, prachtig gelegen, supervriendelijk onthaal, mooie kamer, lekker ontbijt. Eigenaar geeft zeer nuttige info over de streek en de mogelijkheden in de buurt. Je kan met alle vragen bij hem terecht. Wij hadden vrij slecht weer maar met mooi weer moet het er super zijn!

Rustig genieten
Door Ken op 21-09-2015
Gereisd met partner

Absoluut een aanrader voor iedereen die van rust houdt en even wilt genieten. Zelf hebben wij in de Pipowagen gelogeerd, je zit rustig en gezellig samen. Het ontbijt is lekker en met veel zorg en liefde gemaakt, vers fruitsap en zelfgemaakte confituur (uit eigen tuin) zijn zeker een goed beging van de dag!

Voor iedereen die er logeert raadt ik ook de Segway rit aan! Het is een ongelooflijke ervaring, echt iets wat je gedaan moet hebben. Na de uitleg van de uitbater neemt hij je mee door de bossen op avontuur.

De uitbaters zelf maken het verhaal compleet, je kan werkelijk alles aan hun vragen en doen over niets moeilijk, is het nu voor wat extra info over bezienswaardigheden of voor een dvd te huren (gratis)

Werkelijk een top locatie! Wandelingen zat, Tot volgende keer!

Zeer gastvrij verblijf in een mooie omgeving
Door Michiel en Vinanda op 26-07-2015
Gereisd met partner

Deze Bed en Breakfast is zeker een aanrader! Het gebouw staat aan de rand van het dorp nabij de bosgrens. de eigenaar spreekt nederlands en kenmerkt zich door zijn enthousiasme en uitstekende kennis van de omgeving en horeca. De eigenaresse spreekt alleen frans maar is één en al vriendelijkheid. Dit echtpaar doet echt alles om je verblijf zo goed mogelijk te maken. De kamers zijn schoon en verzorgd. Op aanraden van de eigenaar hebben we in Bouillon gegeten bij een uitstekend en toch goedkoop restaurant. Het ontbijt in de B&B was samengesteld uit streekproducten. de eigenaar gaf er enthousiast uitleg bij en het smaakte ons voortreffelijk. De eigenaar verhuurt ook elektrische fietsen waarmee je in de omgeving een tocht kunt maken. Een aanrader is een begeleide tocht met de Sedgeways (terreinvaardig!) die je samen met de eigenaar kunt maken.

Info

• iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.