7.5GoedScore uit 470 reviews

• Kinderzwembad
  • Zwembad
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Rustig gelegen in het glooiende land van Gaume in het zuiden van België vind je Park-Camping De Chênefleur. De omgeving nodigt uit om ontdekt te worden. Romeinse resten, kastelen, stadjes, dorpjes natuur en sport. Er is voor ieders wat wils. Op het domein zelf worden spel en sport activiteiten vo...

Telefoonnummer

7.5GoedScore uit 476 reviews

Familieweekend
Door Juliaan Vroom op 18-09-2023
Gereisd met oudere kinderen

We beschikten allen samen over 4 kampeerpl en 2 mobihutjes die tegenover elkaar lagen! We hebben samen leuke dagen gehad op een gezellig deel van de camping. Er kan altijd wel iets negatief of positief gezegd worden wat eventueel beter kan! Dat is overal zo! Maar we hebben samen zelfs met regenbuien het beste van genomen en een tof lang weekend van gemaakt!!

Fijne, gezellige camping
Door Suzanne op 31-08-2023
Gereisd met jonge kinderen

Wij hebben hier negen dagen gekampeerd met een tent in de laatste weken van augustus. Het weer was niet altijd even mooi, maar dat mocht de pret niet drukken.

De georganiseerde activiteiten waren erg leuk, de camping is gezellig en sfeervol met ruime plekken, het sanitair is prima en het eten in het restaurant bij de camping is lekker.

Wij hebben veel ondernomen in deze prachtige omgeving. Het War Museum in Bastogne, het circuit in Spa, de grotten van Han, het kasteel van Bouillon, Luxemburg stad, de designer outlet, kanoën.... voor ieder wat wils en ook op de camping zelf is er voldoende vermaak.

Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Zowel van de receptie, als in het restaurant, de animatie en de eigenaar. Wij vonden de sfeer erg gemoedelijk en komen graag nog eens terug!

Gezellig en prima maar heeft ook een ander gezicht
Door Meerkerk op 31-08-2023
Gereisd met oudere kinderen

Door de slechte reviews die ik lees, vind ik nuancering op zijn plaats. Het is een gezellige en prima camping maar dat is wel afhankelijk van de periode en op welk deel van de camping je staat (en wat je huurt). De tweede "bijcamping", daar wil je echt niet zijn voor dat geld. Bij de eigenlijke camping moet je dicht bij (of aan) de rivier staan. De rivier maakt de camping maar zorgt ook voor een verzadigde bodem (modder) over een heel groot deel van de camping bij veel regenval. Dat blijft, ook al is het een week mooi weer met zon. Die (geurende) modder zorgt ook weer voor viezere (en gladde) sanitair gebouwen. Daar zorgen de gasten ook voor natuurlijk maar de combinatie maakt het lastig schoon te houden als de camping druk is. Daardoor lijkt het wel of het personeel het bijna opgeeft, ook het onderhoud.. zonde. Zit je in de schaduw met modder, dan heb je een probleem! Toch heb ik een leuke en gezellige week gehad, goede herinneringen.

1 grote teleurstelling
Door Cindy op 26-08-2023
Gereisd met jonge kinderen

Nieuwe camping gedeelte is 1 grote bende en stuk en oud. Alleen rivierplekken zijn mooi maar en personeel bij het barretje heel aardig. Geen warm water om af te wassen en de doushen koud en alles word nat omdat er geen wandje zit voor je droge spullen. Camping chenefleur is ver lopen geen 500 meter en het zwembad is mega klein. Het peuterbad zat 15 cm water in en 15000 vliegen. Wc gebouwen te vies en oud en veel stank op de camping. We hebben wel deel van ons geld terug gekregen dat was een schrale troost. Zijn na 2 nachten gevkucht ipv de 7 nachten die we zouden blijven.

Let op het gemiddelde cijfer is misleidend!
Door Bezoeker op 23-08-2023
Gereisd met oudere kinderen

Hier geboekt na debeoordelingen te hebben bekeken. Deze is echter misleidend en waarschijnlijk verkregen door de vorige eigenaren. Zeer luidruchtige camping, klein zwembad vol zwerfafval en defect folie in bad. Stank bij toiletgebouw, modderige plekken en slecht afgewerkte stacaravans. Duur restaurant, dure winkel. Overvolle containers met stank. Het is een prachtige plek voor een camping! Echter lopen ze flink achter de feiten aan, door al het achterstallige onderhoud. De plek van de Camping was wat ons betreft mooi. Leuk aan een rivier en rustig gelegen. In de omgeving leuke dingen om te bezoeken. Wel op afstand. Ik wens de eigenaren veel succes bij het verbeteren van deze camping. De camping is het waard!

Prijs kwaliteit ver uit elkaar
Door Annemieke op 19-08-2023
Gereisd met oudere kinderen

Wij stonden (wat de camping aanprees) op het 'bijveldje' ongeveer 500m vanaf de camping. Mooi terrein maar sanitair was erg armoedig. Geen warm water om af te wassen. Veel te duur voor wat ze aanboden dus wij komen hier niet meer terug. Route naar de 'hoofdcamping' is ook te lastig om je kinderen zelf naar het zwembad te laten gaan. Teleurstellend.

Info

• iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.