3,8 miljoen reviews
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Les Jardins de la Molignée

Benieuwd naar de prijzen?

We hebben de beste aanbieders voor Hotel Les Jardins de la Molignée voor je op een rij gezet:

8FantastischScore uit 43 reviews

• Zwembad
  • Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan
Meer hotel info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

43 Reviews over Les Jardins de la Molignée

• 8Peter Taks19-08-2022

Een paar dagen Ardennen met gezin

Goed hotel, mits je niet veeleisend bent. Het is vrij prijzig voor wat je krijgt. Onze kamer was aan de overkant van de weg in een apart gebouw met lift. Parkeerruimte meer dan voldoende. Vriendelijk personeel, de meesten spreken ook Nederlands. De bedden slapen goed en zijn goed verzorgd. De kamers zijn zo te zien maar even snel schoongemaakt, hebben dikke lagen stof achter de kasten. Een kleine koelkast aanwezig, deze koelt niet heel snel. De kabel-tv heeft alleen de gratis te ontvangen Nederlandstalige zenders. De airco/luchtverversing werkt goed en werkt ook als je niet op de kamer bent. De badkamer heeft versleten sanitair en vieze kitnaden. Een goed zwembad met kleine sauna aanwezig, met een douche/kleedruimte. Deze ruimte is tot 22:00 uur open. Een gezellige binnentuin met terras en ook een zeer grote achtertuin met tennisbaan. Het ontbijtbuffet was eenvoudig en gewoon goed, maar is slechts tot 10:00 uur open.

• 6Kamers
    • 9Eten
    • 6Hygiëne
    • 9Zwembad
    • 7Kindvriendelijk
  • 7chris16-02-2016

er ontbreekt een maitre of een verantwoordelijke

restaurant aan de andere kant alvast een aanrader ,vriendelijk en lekker eten restaurant kant hotel was de valentijnmenu niet in orde en de zaal was koud ontbijt was niet te vers de ham was zuur nochtans verwittigd aan het personeel s'anderdaags terug dezelfde ham dat kan toch niet zeker een verantwoordelijke aanstellen voor de food

• 6Service
    • 2Eten
  • 8Virginia Vanhee15-02-2016

Schitterende tijd beleefd!

Vriendelijk onthaal, vriendelijke poetspersoneel, kortom de algemene service was goed!!

Gezellig ontbijt, lekker gegeten in het restaurant, zalige tijd in het zwembad en sauna,...,...

Bezienswaardigheden dichtbij (in een straal van 15km) het hotel zijn: Abdij van Maredsous, Abdij van Maredret, Ruïnes van Montaigles, Chateau van Falaen, de mooi uitgestippelde wandelroutes, ...

• 8Ligging
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 8Eten
  • 7Henk15-08-2015

Modern hotel

Redelijk modern hotel met helaas niet alleen vriendelijk personeed. De kamers zijn prima, goede bedden, maar de deuren slaan met een redelijke klap dicht en dat kan wel eens storend zijn. Parkeren is beperkt direct bij het hotel, als deze plaats vol is (ongeveer 20 plaatsen), en die wordt ook gebrukt door de bezoekers van de restaurants aan de overkant, moet je uitwijken naar een modderige plek tussen de bomen, uit het zicht. Geeft geen veilig gevoel. Het hotel werd tijdens ons bezoek gebruikt door groepen wielrenners. Toen zij wegwaren, werd het ontbijt ook minder.

• 6Eten
  • 7marleen24-07-2015

prijs/kwaliteit niet evenredig,

receptie zeer vriendelijk en 2-talig, kamers zijn proper maar standaard, handdoek w ververst, zwembad 2 aparte douches, lang open, kleedruimte is publiek en zeer glibberig, kamers niet zo best geïsoleerd, ontbijtbuffet genoeg en steeds aangevuld maar standaard, geen warm buffet, in beide rest rechtover gaat eten: maaltijd was lekker en genoeg maar lang moeten wachten op bestelling, ligging zeer goed om uitstappen te maken, geen 4 sterren waard

• 7Eten
  • 8Christof02-11-2014

Wederom goed verblijf

Na ons verblijf in 2010 en 2011 kwamen we nu voor de 3de keer terug. Deze keer een kamer aan de overkant. Deze was in orde, proper en voldoende groot. Het avondeten blijft een pluspunt. 2 avonden in het restaurant, vlotte en vriendelijke service en heel lekker. Klein minpuntje nu was dat de zaal voor het ontbijt telkens volzat en we zelf een tafel moesten zoeken en zelf afuimen :-) niettemin is het ontbijt ruim voldoende. Ook de sauna hebben ze nog niet opgeknapt(vloer die losligt). Het water van het zwembad was nu wel iets warmer dan vroeger. Hier mankeren we wel een kleedhokje en haardroger.

• 5Zwembad
  • 2Max20-03-2014

4 sterren? Hoogstens 2

Kamer ruikt naar hospitaal, badkamer ruikt nog erger Sigaretbrandplekken op lavabo Alles versleten, lang niet geinvesteerd blijkbaar Geen mini-bar Venster sluit niet goed Ontbijt nog geen 2 sterren waard.

• 7Ligging
    • 5Service
    • 1Prijs/kwaliteit
    • 1Eten
    • 1Kamers
    • 3Zwembad
  • 9PEELAERS LIEVEN10-09-2013

Een aanrader !

We verbleven in het hotel in de week van 15 augustus 2013. Onze verwachtingen waren hoog en die werden ruim ingevuld. Alles was netjes, ruime kamer, gezellige restaurants met zeer lekkere diners en een vriendelijke bediening. ook het ontbijtbuffet was uitgebreid en lekker. Het personeel deed steeds de moeite om nederlands te praten. Een mooie ligging, enkel spijtig dat er een drukke weg door het domein is wat wel gevaarlijk is vooral voor kinderen. Wij gaan het aan iedereen aanbevelen en hopen er ooit terug te gaan. Zeker zijn 4 sterren waard.

Lieven & Rita.

• 9Kamers
  • 9PEELAERS LIEVEN16-08-2013

EEN AANRADER !

We verbleven in het hotel in de week van 15 augustus 2013.Onze verwachtingen waren hoog maar die werden ruim ingevuld. Alles was netjes,ruime kamer,gezellige restaurants met zeer lekkere diners en een vriendelijke bediening.Ook het ontbijtbuffet was uitgebreid en lekker. Het personeel deed steeds de moeite om nederlands te praten.Een mooie ligging,alleen spijtig dat er een drukke weg is door het domein wat wel gevaarlijk is, vooral voor kinderen. Wij gaan het aan iedereen aanbevelen en hopen er ooit terug te gaan. Zijn 4 sterren waard !

Lieven & Rita.

• 9Kamers
  • 7Paul28-12-2012

Absoluut geen 4 sterren waard!

Vriendelijke ontvangst, zelfs in het Nederlands. Kleine kamer. Klein bed met lakens en dekens. 2 sterren waard? Heel lekker ontbijtbuffet. Maaltijden beneden niveau. Vooral de met zure tomatensaus overgoten zalm was vreselijk! Trage bediening. Koud restaurant. Absoluut geen 4 sterren en ook geen 3 sterren waard!

• 7Prijs/kwaliteit

• SaunaBeschikbaar (1)
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
  • TennisBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Adresgegevens
    1, route de Molignée, 5537