3,9 miljoen reviews

7.5GoedScore uit 189 reviews

Fantastisch, voor herhaling vatbaar
Door Luc Callaerts op 02-10-2018
Gereisd met partner

Vriendelijk personeel zowel Nederlands als Franstalig, nette kamers, lekkere eten. Je stelt zelf je menu uit het rijke aanbod van schotels samen. Zeer rustig gelegen met aan de achterzijde een klaterend riviertje. Onze kamer lag op de tweede verdieping en had draadloos internet. Zeer goed ontbijtbuffet met keuze uit verschillende broodjes.

Super hotel!
Door Claudia Jaspers op 22-09-2018
Gereisd met jonge kinderen

Wij hadden een arrangement geboekt via touroperator met onze 5 maanden oude dochter. Geweldig leuk hotel, prima kamer en personeel zeer behulpzaam en vriendelijk. Babybedje stond klaar in de kamer en was ook opgedekt. Bed was goed en ook de badkamer prima. Wij verbleven in de 'kelder' met uitzicht op het terras aan de achterkant en het beekje. Savonds heerlijk gegeten in het restaurant, ook het ontbijt was goed en divers. Het was voor ons een 'tussendoor' hotel van het ene naar het andere vakantieadres, we hebben heerlijk genoten en gaan zeker eens terug! Wij bevelen dit hotel ook zeker aan bij onze vrienden en familie.

Tip: ga eens naar het stadje Bouillon, super leuk stadje waar je lekker om de rivier kunt wandelen

Vriendelijk personeel, gezellig hotel!
Door Van den Brink op 26-04-2018
Gereisd met partner

Mijn partner en ik verbleven van zondag tot dinsdag in het hotel. Voor een wandel- of een fietsroute moet je eerst langs de autoweg lopen, dit was jammer. Het hotel zelf ligt aan een stromend beekje, erg rustgevend om naar te luisteren. Bij aankomst kregen we 4 consumptie muntjes die we aan al het drinken dat ze serveerden uit mochten geven (dus ook aan likeuren) Onder andere zat er een 4 gangen diner bij de Reservering inbegrepen. De presentatie van het eten zag er geweldig uit! En de smaak was verrukkelijk! Wat een mooi gevonden combinaties in het gerecht. Ik ben hier enorm tevreden over! De dag erna hebben we mountainbikes van het hotel geleend en n route gefietst in het bos. Daarna 10,5 km wezen kajakken in de buurt. Hele mooie omgeving! Genoeg plekjes om op te zoeken met een mooi uitzicht. Elke ochtend heerlijk ontbeten met genoeg diversiteit. Wie weet komen we nog eens!

L'Eau Vive

Twee maal maar geen drie
Door Roger VW op 13-11-2017
Gereisd met vrienden

Rustige ligging. Verouderd hotel, mooie nette kamer met badkamer maar wat aan de kleine kant. Vooral de badkamer met toilet is niet ruim en onvoldoende verluchting. Wildarrangement geboekt, maar moesten voor sommige wildkeuzes toch nog opleg betalen. Groenten en aardappelen (kroketten-kastanjepuree) werd geserveerd bij iedere schotel. Zowel bij hinde, haas, forel of noordzeetong. Culinair is het zeker geen hoogvlieger.(4/10)

Heerlijk gegeten!
Door S ten Kate op 23-09-2017
Gereisd met partner

Wij zaten in een ander hotel vlakbij, waar we niet wilden eten. Onderweg stuitten we op dit hotel. Fijne sfeer, goede service, vlotte bediening in Frans of Nederlands en vast nog meerdere talen. Goede prijs voor goede gerechten. Ook de toiletten waren keurig. Wij komen zeker nog eens terug en boeken dan wèl een kamer hier.

Prima hotel in een fijne omgeving
Door WK op 23-08-2017
Gereisd met partner

Prima hotelkamers met een groot en zacht bed (je houdt ervan of niet ;-) ) Het is er 's avonds en 's nachts super stil, fijn voor de nachtrust. Honden worden toegelaten in het hotel, maar hier hebben wij geen last van gehad. Ontbijt is oké, broodjes, croissantjes, yoghurtjes, niet heel uitgebreid maar goed genoeg om een goede bodem te leggen voor een stevige wandeling in de prachtige omgeving. Bohan, dorpje verderop leeft iets meer en ook Rochehaut is de moeite waard voor een bezoekje. Maar geniet vooral van alle wandelingen in de bossen en langs de Semois (bij het VVV, in het dorpje zelf, helpen ze je graag op weg). En ga kajakken, de rivier is absoluut niet wild dus je kunt lekker op je gemak bootje varen. Na alle inspanningen kun je op een heerlijk ligbed in de tuin van het hotel genieten van de zon en je boek!

Ibis Dinant

Tennis

Sauna

Sportschool

Rue de Petit Fays 94, B-5550

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.