3,8 miljoen reviews
10Fenomenaal

10Fenomenaal

Bed & Breakfast info

• Draadloos internet

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Het Annekesnest

10FenomenaalScore uit 123 reviews

Aanbevolen
Door Jan uit Aalst op 03-03-2023
Gereisd met partner

Ik kan de positieve reviews van het Annekensnest bevestigen: hier word je tot in de puntjes verzorgd.

Ons tweede verblijf in het Annekesnest
Door Johan en Christine op 01-10-2022
Gereisd met partner

10 jaar geleden waren we al eens te gast in het Annekesnest en dat aangenaam verblijf is al die tijd in ons geheugen blijven hangen. En terecht, zo blijkt wanneer we er eind september 2022 opnieuw 3 dagen mogen verblijven. De ontvangst door Ann en Rik is uitbundig en hartelijk. Alles is kraaknet en de ontbijten zijn zeer lekker, uitgebreid en gevarieerd. We hadden energie op overschot voor onze lange wandelingen door de mooie omgeving van Oostduinkerke. We krijgen nuttige tips voor wandelingen, fietstochten of keuze van restaurants tijdens de aangename ‘babbelmomenten’. Het Anneskesnest is een top b&b en een absolute aanrader voor een zorgeloos verblijf aan de mooie Belgische Westkust.

Chapeau
Door Gretastr op 02-07-2022
Alleen gereisd

Een verblijf in een B&B was nieuw voor me. Daarom zocht ik iets met goede/uitstekende reviews aan de kust. En wat ben ik blij dat ik "het Annekesnest" heb gekozen! Alle vermeldingen in de positieve reviews vond ik hier allemaal terug. Hoe goed is dat! En ook al is de kamer reeds beschikbaar sinds 2009 ( vertelde Anne me), het verblijf ziet er nog zo nieuw en proper uit! Dat toont ook dat het altijd echt goed onderhouden is. "Chapeau" Anne en Rik. Jullie hebben mijn verblijf héél aangenaam gemaakt. Ik kom hier zeker nog terug

Absolute aanrader voor een trip met z'n tweetjes !
Door Geert § Marleen op 26-10-2021
Gereisd met partner

In Het Annekesnest wacht jou onmiddellijk een warm en vriendelijk welkom en een heel knus verblijf met een persoonlijke living. Met het vorstelijk ontbijt voel je je echt tot en met verwend. Voor de zee hoef je je maar 2 km te verplaatsen, en op wandelafstand vind je de heel gezellige vissers-estaminet 'De Peerdevisscher'.

Prachtig, subliem verblijf in B&B
Door carin op 21-09-2020
Gereisd met partner

Heerlijk zo ontvangen worden de gastvrouw en heer. Alles was perfect , een koninklijk ontbijt, prachtige kamer en badkamer, aangename sfeer, leuke babbel met uitbaters, en dan de nog de zon, beter kon niet. Das genieten.

Zalige bed and breakfast!
Door Johanna Kwanten op 30-07-2020
Gereisd met partner

Prachtige, ruime bed and breakfast met privé zit-en ligterras. Rustig gelegen, maar toch slechts 3 km van het strand. Vriendelijke, behulpzame uitbaters die zorgen voor een subliem ontbijt en de nodige tips voor een uitstapje. Een absolute aanrader!

Het Annekesnest info

Het complex