The Pipers pub

Benieuwd naar de prijzen?
We hebben de beste aanbieders voor The Pipers pub voor je op een rij gezet:
The Pipers pub
Vriendelijke service, excellente ribbetjes en ook de vissoep gevolgd door vispannetje was een waar culinair hoogstandje! Ook aangenaam om gezellig een glas te drinken en zeker ook een meerwaarde dat huisdieren toegelaten zijn. Eigenaar en tevens chef-kok Jean komt gezellig een babbeltje doen indien er tijd is en anders is het bar en zaalpersoneel ook zeer sociaal, kortom een echte aanrader!
We verbleven slecht 1 lange slapeloze nacht in kamer nr 6. De kamer is nog kleiner dan een duivenhok maar met dien verschil dat er in een duivenhok nog een venster is. In deze kamer is Geen venster aanwezig en is zo klein dat men amper zijn broek kan uitdoen. Het is echt onbegrijpelijk dat dit nog kan verhuurd worden en dan nog voor de prijs van 95€ per nacht. Bovendien kwam er midden in de nacht een wildvreemde persoon onze kamer binnen met dezelfde sleutel als de onze die hij zogezegd een dag eerder vergat af te geven aan de balie. Ik denk dat de foto's van de kamers die op de website verschijnen in een andere B&B genomen zijn. Ook het ontbijt was een afknapper, de tafel was zo klein dat de sandwiches op de stoelen naast de tafel moesten geplaatst worden. Een absolute afrader.

The Pipers pub
Chambre propre , sans plus , mais literie confortable. Petit déjeuner basique , néanmoins suffisant et personnel très agréable. Par contre , j'ai été impressionné par le repas du soir . J'y retournerai pour continuer la carte ( je sais , je suis gourmand ;-) )
We hebben genoten van ons appartement nr 8 bij Pipers. Zeer basic maar proper.Heerlijk ontbijt, simpel maar goed. Zeer zeer vriendelijk personeel, zeer goed eten. Complimenten aan de chef en het lieve vrouwtje wat ons s'morgens bediende. Een echte aanrader maar voor te eten vooral reserveren. Ligging was ideaal 5 min wandelen naar het strand. Kort bij de tramhalte. Je kan alle kanten uit. Kortom voor herhaling vatbaar. Enig minpuntje zijn de handdoeken: ze zijn schurend hard wat voor de kinderen vooral een beetje vervelend was. Maar al bij al zijn we zeer te vreden en gaan er zeker nog eens terug.
Wij hadden een appartement voor 2 nachten 2volwassenen en een kindje van 2.5 jaar daar hebben we 300 euro voor betaald een schande voor die prijs heb je echt iet anders, gordijnen hingen te bengelen heel slecht bed, niet gepoetst, de tafel zat onder de vlekken van voorgangers,de vloer kleefde overal, 1 bekertje voor tanden te poetsen en ga zo maar door echt ellendig nogmaals er zijn er die goedkoper zijn en wel de moeite waard, zeker naam HOTEL niet waardig
Info
Huisdieren | Beschikbaar |