Mladen i Ana Ostojic
Pension info
- Airconditioning
- Draadloos internet
- Speeltuin
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatiePensionPrachtig gelegen Ga naar accommodatieAna & Stjepan Nikolic
PensionPrachtig gelegen Ga naar accommodatieEden
PensionGoede prijs/kwaliteit Ga naar accommodatiePansion ROBI
PensionGoed eten
- Remerij Tom en Corrie30-05-2019
Geweldig Top pension
- Hein22-04-2018
Aards paradijs
Fantastische plaats en perfecte locatie, mooi huis supper verzorgd, binnen kan je er van de grond eten! De kamer was zeer mooi met alles erop en eraan. Ontbijt was superlekkere het brood was overheerlijk. De familie is onbeschrijfelijk mochten alle mensen zo zijn dan was het hier een Aards Paradijs! Of ik terugkom? Zeker en vast wel.
- Hygiëne
- Johan van Lunsen05-05-2017
Wat heerlijk,om in dit pension,te mogen vertoeven.
Dit was voor mij de tweede maal,om met een groep,van 26-April t/m 3-Mei, als Pelgrim,de gastvrijheid in het pension van Mladen en Anna te ervaren. En te genieten, van een fijne ""keuken"". Een omgeving,waar de rust van de natuur,weldadig over mij heen is gekomen. Een aanrader,dicht bij het centrum van Medjugorje. Ik mag Zoover feliciteren,om zo"n pension,in hun reisprogramma,te hebben.
- Johan van Lunsen13-06-2016
- Tom en Louisa de Groene03-09-2012
Het beste pension van Medjugorje
Hele vriendelijke mensen zijn al familie voor ons, zeer goed eten met veel zorg klaargemaakt. Hoewel het op enige afstand van de kerk is kun je dit goed lopen. En anders is Mladen altijd bereid je heen en weer te rijden of dit nu smorgens vroeg is of savons laat dit is nooit een probleem.
- Evrard VG12-06-2011
thuis komen in Medjugorje !!!
bij Ana en Mladen logeren geeft een meerwaarde aan je bedevaart. Wat een onthaal, vriendelijkheid, bezorgdheid, gedienstigheid, godvruchtigheid, lekker eten en drinken... Er zijn geen superlatieven genoeg om deze mensen bij iedereen aan te bevelen om bij hen eens op Pansion te gaan.
Pension Mladen i Ana Ostojic info
Het complex