9.1FenomenaalScore uit 185 reviews
  • Deze accommodatie heeft een score van 9.1

• 9

Over Iberostar Selection Varadero

Ontdek de perfecte uitvalsbasis voor zonliefhebbers bij Iberostar Selection Varadero, waar luxe en plezier samenkomen. Hier staan de verfrissende zwembaden en het uitnodigende kilometerslange zandstrand centraal voor een onvergetelijke vakantie. Laat jezelf verwennen in dit paradijs!

De Ligging

Iberostar Selection Varadero is prachtig gelegen, direct aan het idyllische strand van Varadero, omgeven door weelderig tropisch groen. Voor wie de omgeving wil verkennen, ligt het centrum van Varadero op ongeveer 18 km afstand, met tal van winkels en uitgaansgelegenheden. Avonturiers kunnen het Dolfinarium op 7 km bezoeken voor een onvergetelijke ervaring. De bruisende hoofdstad Havana, vol cultuur en historie, bevindt zich op circa 150 kilometer en biedt een perfect daguitje. De luchthaven van Varadero ligt op ongeveer 50 km afstand, waardoor aankomst en vertrek naadloos verlopen.

Het hotel en de faciliteiten

Iberostar Selection Varadero nodigt uit tot puur genieten met zijn luxueuze faciliteiten. Het hotel beschikt over 386 stijlvol ingerichte kamers en is voorzien van alle gemakken voor een zorgeloze vakantie. Met twee verleidelijke zwembaden zonder kinderzwembad, omgeven door comfortabele ligbedden en parasols, vind je altijd wel een plekje om te relaxen en te genieten van de zon. Voor de actieve vakantiegangers is er een scala aan sportmogelijkheden, van aerobics en danscursussen tot tennis en beachvolleybal. Ook aan de kleintjes is gedacht met een speelplaats waar zij naar hartenlust kunnen spelen. Voor ultieme ontspanning biedt het wellnesscentrum Spa Sensations diverse behandelingen en massages. De WiFi is in het hele gebouw inclusief, zodat je altijd verbonden blijft met het thuisfront.

Eten en drinken

Bij Iberostar Selection Varadero staat culinaire diversiteit hoog in het vaandel met vijf restaurants en acht bars. Of je nu zin hebt in internationale keuken, Japanse delicatessen of de lokale Cubaanse keuken, hier vind je het allemaal. Met het All-Inclusive pakket genieten vakantiegangers van buffetmaaltijden voor ontbijt, lunch en diner, naast 24 uur per dag een selectie aan lokale en internationale drankjes. Voor een unieke ervaring kun je terecht bij à-la-carterestaurant 'El Bosque', waar reserveren vereist is. De bars, waaronder een sigarenbar en een strandbar, zorgen voor verfrissende drankjes en gezelligheid.

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• 24-uurs receptie

• 9

Fantastish
Door Pablo op 26-10-2019
Gereisd met partner

Het was een speciaal verblijf, mijn vrouw en ik genoten van een geweldige service in een kamer met uitzicht op het paradijs, speciale erkenning voor de verkoopmeisjes die ons hielpen de beste optie te vinden om ons verblijf te verlengen dat twee dagen begon en we eindigden met het uitgeven van een week. We genieten van zeer grappige shows en zeer vriendelijke en professionele mensen. Markeer gewoon dat ze meer vuilnisbakken op het strand zetten om voor het milieu te zorgen. We zullen terugkeren wanneer ik kan naar Meliá Varadero

Weinig en slecht eten
Door Henk Nijenhuis op 25-10-2019
Gereisd met partner

We zijn net terug uit Cuba en waren in het resort Iberostar Varadero. Hoewel we een prima vakantie hebben gehad, voel ik me wel een bij de neus genomen. Laten we beginnen met een positief geluid. Wat echt geweldig is aan het resort is 1) de prachtige ligging aan het fantastische strand, 2) de lieve werknemers van het resort en 3) de bijna professionele show ‘s avonds.
Wat heel hard tegenviel was de beschikbaarheid van eten en snacks. Volgens de Touroperator informatie, maar ook volgens de folder die bij het inchecken werd uitgereikt, zouden er -naast de à-la-carte restaurants- 4 restaurants zijn die 24x7 voor eten en snacks zouden zorgen. De werkelijkheid was dat er 1.5 restaurant open was en die zorgden voor 10.5 uur per dag voor de inwendige mens. Dit betekende dat er tussen 10 en 12.30, tussen 17.00 en 19.00 en na 22.00 tot 7.00 niets te eten/snacken was. En dat zijn precies die momenten dat ik er trek in heb! De oplossing was om extra brood

Een echt paradijs
Door Hilde De Plecker op 17-05-2019
Gereisd met partner

Bij onze aankomst werden we heel vriendelijk ontvangen met een lekker drankje , het hotel is heel mooi gelegen , wat een vriendelijk personeel .en er is een heel mooi zwembad , voor de kinderen ook een heel mooi zwembad , wij hadden een kamer dicht bij het kinderzwembad ,zo rustig gelegen ,en de kamer was heel mooi , we hebben ook een excursie gedaan naar Havana ,echt de moeite waard en ook hebben we een twee daagse excursie gedaan naar Trinidad en Santa Clara en een nachtje in een berghotel blijven slapen ,echt een hele leuke excursie ,Deze bestemming gaan we zeker nog is overdoen , Cuba heeft ons hart gestolen . Zeker dit hotel ,heel vriendelijk personeel , het eten is een beetje beperkt maar heel lekker , terwijl je aan het eten bent komt een vriendelijk personeelslid een koud drankje brengen . We gaan het nog is doen ,en liefst een beetje langer . Dit zou we is het paradijs kunnen zijn

Heerlijke plek om te ontspannen
Door Esther Esselbrugge op 25-04-2019
Gereisd met partner

Na 3 nachten Havana hebben we hier 4 nachten overnacht. Heerlijke plek om bij te komen en de Havana ervaring te verwerken.
Mooi aangekleed resort met super vriendelijke, vrolijke medewerkers. De kamer met ruime badkamer en veranda/balkon was prima. Het zwembad was prachtig om in af te koelen inclusief zwembadpool. Ja, de animatie zorgt voor levendig vertier, maar dat treffen we overal. En ja, ook hier worden bedjes gereserveerd, maar er beleven er altijd voldoende leeg: no problem.
Het strand is fantastisch. Prachtige en lekkere zee, fijne wind, voldoende bedden en barretjes en ook hier vertier voor wie dat wil. Wil je niet, dan heb je er geen last van.
Het eten was prima. Veel keus bij het ontbijt en buffet restaurant. Wij aten 2 keer in de a la carte restaurants: bij de Japanner (lekker en met leuke show) en bij het gourmet restaurant. Je kunt niet van de kaart bestellen overigens, je krijgt een menu, maar dat was prima.
Aanrader!

Goed middenklasse hotel
Door Frans W. op 27-10-2018
Gereisd met jonge kinderen

Middenklasse hotel, vragen ons een beetje af waar die laaiend enthousiaste reviews vandaan komen. Strand is fantastisch, dat moet gezegd. Hotel is 4 sterren. Onderhoud mag zo hier en daar wel worden opgepakt, vooral rondom het zwembad. Buffetten zijn goed. Restaurant is een beetje een lawaaischuur, mede doordat alle vloeren van plavuizen zijn. Vermijd het Japans restaurant. Veel show, leuk voor kids, maar eten was slecht. Hadden het Vip arrangement geboekt. Zouden we niet adviseren. Je krijgt daarmee een eigen congierge die alleen op het strand bereikbaar is en er vaak niet is, waardoor bv extra internet kaartjes niet kunnen worden opgehaald. Zwembad is mooi maar nogal ondiep. We vonden de veel geroemde service beslist voldoende, maar zeker niet top. Veel kastje naar de muur werk en gericht op het krijgen van fooien. We hebben hier een auto gehuurd en zijn er een paar dagen op uitgetrokken. Het Iberostar P. Central in Havanna is beter.

een blijk weerzien na meer dan 10 jaar
Door eddy d. op 25-07-2018
Gereisd met partner

het eten was heel lekker: een hele week vis gegeten en mango om duimen en vingers van af te likken. ongelooflijk vers en lekker. vleesliefhebbers komen ook aan hun trekken. mooi onderhouden, zeer vriendelijk personeel, junior suite zijn de meerkost waard. een geweldig mooi zacht aflopend strand. de animatie was iets minder, vooral omdat men 's namiddags dacht veel muziek te moeten maken aan het zwembad en dan nog luid ook terwijl de luidsprekers dit niet aan konden.

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.