6.9VoldoendeScore uit 954 reviews

• Animatie programma
  • Sportfaciliteiten
  • Minder dan 1km van het strand

Omschrijving

Het Kunuku Aqua Resort biedt een heerlijke all-inclusive vakantie voor de echte zonaanbidder. Het viersterren resort ligt centraal op het eiland Curaçao en is een perfecte uitvalsbasis om het gehele eiland te verkennen. Vakantiegangers die je voorgingen naar het Kunuku Aqua Resort waarderen het vrie...

6.9VoldoendeScore uit 959 reviews

Tophotel
Door J. de Vries op 23-09-2023
Gereisd met vrienden

Tophotel, mooie kamers, vriendelijk personeel, diverse zwembaden, handdoekje leggen hoeft hier niet, goed eten. Met een huurauto zijn er allemaal mooie locaties zo te bereiken. Echt een hotel waar ik graag terugkom

Mooie vakantie weer gehad
Door Ad Franken op 04-09-2023
Gereisd met partner

Als ik dit schrijf zitten wij nog op kunuku aqua resort. Dit is na Corona ons 2e keer en totaal onze 7de keer op dit resort dus ik weet waar ik over praat. Wat hebben we weer genoten. Alles was weer goed geregeld, wij komen ook uit de ultra periode hier en dat is met All inclusief wel minder geworden maar je komt gewoon niks te kort. Je hebt de hele dag de keuze uit de snack en drank kaart. Daarbij wordt je geteld getrakteerd op nieuwe cocktails en heb je zelf iets in gedachten denken de bar medewerkers met je mee, lachen zo iets nieuws indenken. Verder waren er ook div nieuwe drankjes zowel met als zonder alcohol die je gewoon kom bestellen. Iedereen en werkelijk iedereen is vriendelijke en benieuwd wat je vandaag weer gaat doen. Lekker van de kaart eten ipv buffet ook een aanrader. Iets negatiefs? Nou eerder opbouwende kritiek, de muziek in de avond mag echt beter. 85% is Nederlands dus een gezellig dj met Hollandsemuziek probeer eens

Fantastisch
Door Marjon Looijmans-van Gastel op 23-08-2023
Gereisd met vrienden

Was geweldig hotel super ik ben er geboren 68 jaar geleden toen ik vijf was weggegaan en voor de eerste keer terug geweest ik heb 10 dagen lopen shinen met echtgenoot zoon en onze schoondochter

Slechtste eten ooit
Door Monique op 18-08-2023
Gereisd met oudere kinderen

Dit kan je geen 4 steden noemen. Bij aankomst waren de handdoeken op. Moesten de volgende dag maar langskomen om te kijken of er al handdoeken waren???? ( 4x langs moeten gaan voordat er handdoeken waren) Eten is zeer slecht, weinig keus, het is koud. En als het op is, is het op en moet je maar wat anders nemen wordt er gezegd. En dat terwijl het restaurant pas een half uur open is. Soms zijn de broodjes en croissantjes zo hard dat je er met een vork niet doorheen komt. S’ochtends is om half 9 (gaat om 8.00) open de melk op. Antwoord op is op. Fijn met kinderen. Niet meer waard als 2 misschien 3 sterren en dit nog voor de kamer zelf.

Mooie kamers , eten goed, leuke accommodatie
Door Clasien Rijvers op 17-08-2023
Gereisd met partner

Fijn hotel , leuke glijbanen en kinderbaden , erg handig de oude schoolbus die elke dag je ergens heen brengt gratis , naar Willemstad of naar verschillende stranden

Top vakantie
Door Jef op 30-07-2023
Gereisd met jonge kinderen

Net terug van een geweldige vakantie. Maar je moet er zelf wat van maken. Wij hadden 6 dagen een auto gehuurd via Kunuku zelf, prima geregeld. Regel dit al voor de aankomst, de auto’s gaan erg hard in het hoogseizoen. Je kunt prima zelf het eiland verkennen met de auto! Ontbijt is prima, lunch nooit gegeten. Meestal namen wij s’middags een tosti of een bittergarnituur bij Kunuku’s hut. Echt een aanrader! Het avondeten is vrij simpel, ze doen hun best maar komt na een aantal dagen echt je neus uit. Pizza’s in de pizzahut zijn zeker een aanrader. Kamer vrij simpel, 1x in de week schoon beddengoed (wat weinig) Mini bar word ook niet bijgevuld. Alleen wat ons irriteerde is dat er altijd wel iets op was (of ze hadden geen zin om moeite te doen) Vooral de lokale mensen en de daggasten hadden een streepje voor, worden eerst geholpen en zijn erg luidruchtig. Aanrader: Neem zeker de ijskoffie met karamel!!!

Info

• iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.