3,9 miljoen reviews
Laagste prijsgarantie
Boek met garantie
7.5GoedScore uit 1061 reviews

Over Kontiki Beach Resort

Ontdek het unieke Kontiki Beach Resort, een waar paradijs gelegen aan de adembenemende kustlijn. Dit resort onderscheidt zich door zijn weelderige tuinen en directe toegang tot een prachtig zandstrand, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor zonneaanbidders en watersportliefhebbers. De elegant ingerichte zwembaden vormen het hart van het resort en nodigen uit tot eindeloze ontspanning onder de stralende zon.

De Ligging

Kontiki Beach Resort bevindt zich op een idyllische locatie, slechts 20 minuten van de internationale luchthaven in de bruisende hoofdstad Willemstad. Het resort ligt op steenworp afstand van een fijnzandig strand, ideaal voor een ontspannen dag aan de zee. Voor degenen die de lokale cultuur en winkels willen verkennen, is het centrum van Curacao met een korte autorit van 16 minuten gemakkelijk bereikbaar. Bovendien liggen winkelmogelijkheden op slechts 200 meter afstand, waardoor het resort een perfecte balans biedt tussen rust en vermaak.

Het hotel en de faciliteiten

Kontiki Beach Resort beschikt over een scala aan faciliteiten en diensten die garant staan voor een onvergetelijk verblijf. Het resort telt maar liefst vijf zwembaden, inclusief een zoutwaterzwembad dat direct aan het strand ligt. Dit zorgt voor een unieke zwemervaring met het gevoel van de zee binnen handbereik. De elegant ingerichte kamers worden omgeven door een royaal aangelegde tuin die rust en privacy biedt. Voor extra gemak zijn er een kapper en een kleine supermarkt op het terrein. Voor de actieve vakantiegangers is er een fitnessruimte en de mogelijkheid tot het beoefenen van beachvolleybal. Na een dag vol activiteiten bieden de wellnessfaciliteiten, waaronder massages en schoonheidsbehandelingen, de perfecte ontspanning.

Eten en drinken

Bij Kontiki Beach Resort kunnen vakantiegangers genieten van een veelzijdige culinaire ervaring met drie verschillende restaurants. Of u nu kiest voor een ontbijt in het à-la-carterestaurant/strandrestaurant 'Cabana Beach', een lunch in 'Mood beach', of een diner in de 'Wet & Wild Beach Club', u wordt getrakteerd op heerlijke gerechten met een prachtig uitzicht. Daarnaast biedt het resort drie bars, waaronder een sportbar en twee strandbars waar snackmogelijkheden en verfrissende drankjes beschikbaar zijn voor de ultieme ontspanning aan het strand.

Vakantiegangers dienen rekening te houden met het feit dat sommige faciliteiten en diensten tegen betaling zijn. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Tijdens hun verblijf hebben vakantiegangers genoten van een tropische ervaring te midden van prachtige geluiden van vogels en kikkers, vlakbij een heerlijk vrij toegankelijk strand met comfortabele bedjes en een verfrissende zee. Het ontbijt, vers gemaakt en geserveerd met uitzicht op het strand, werd zeer gewaardeerd. De ruime kamers met airconditioning, ondanks dat ze verouderd zijn, boden een prettig verblijf. Het personeel ontving lof voor hun super vriendelijke houding, waardoor vakantiegangers zich echt welkom voelden. Buiten de accommodatie zorgden sfeervolle tuinfakkels bij Mood Beach en de mogelijkheid om vanuit je strandbed te bestellen voor een extra dimensie aan hun vakantie. Een familie benoemde specifiek hoe ze hebben genoten van een privé tour door de zoutpannen, wat een hoogtepunt bleek. Ook de tuininrichting kreeg complimenten voor zijn pracht.

Boek eenvoudig met Zoover

• Visa

• Mastercard

7.5GoedScore uit 1068 reviews

Schrijf een review

Nog echt niet op niveau , vd Valk kan beter.
Door Ronald Kuijer op 07-02-2025
Gereisd met partner

Dit hotel heeft een perfecte ligging en is een resort waar je alle gemakken mag verwachten. Locatie is mooi, netjes aangelegd en heerlijk strand aan Moodbeach. Restaurant is netjes maar service en accuraat houd vaak te wensen over. Lang wachten en vergeten van bestelling moet je hier denk ik voor lief nemen. Men doet zijn best maar blijft altijd weer een verrassing of je verzoeken worden afgehandeld. In 12 dagen helaas diverse mindere ervaringen van niet brengen van de bestelling, geen handdoeken op de kamer en melden en niet worden gebracht, dus zelf de handdoeken welke voor strand bestemd zijn maar gebruiken. Toch blijven we het proberen maar Van der Valk exclusief in Nederland is echt een wereld van verschil. Let wel een nacht hier in een normale kamer is snel rond de € 200 en meer. Succes Terence vd Valk er blijft hier ontzettend veel te doen.

Tropische beleving.
Door Familie Sloof op 03-12-2024
Gereisd met partner

Prachtig resort, een tropische beleving. Geluiden van vogels, kikkers etc. Vlakbij het vrij toegankelijke strand met lekkere bedjes en een heerlijke zee. Het ontbijt werd vers gemaakt en geserveerd op een etagère. Hoe fijn om met uitzicht op het strand te kunnen ontbijten. De kamers zijn groot met airconditioning. Helaas wel verouderd en toe aan een opknapbeurt. Het personeel is super vriendelijk en geven je een gevoel van welkom zijn. Op mambo beach zijn diverse restaurants waar je kunt eten. Leuke sfeer met tuinfakkels bij mood beach. Bij cabana beach buiten het ontbijt ook een lekkere lunch gehad, je kunt trouwens vanuit je strandbed ook van alles bestellen via je telefoon of persoonlijk. Na het uitchecken kun je nog gebruik maken van een douche bij de receptie zodat je fris op de terugreis kunt gaan.

Top vakantie op het paradijs op aarde
Door Marijke Hendriks van Stokkom op 29-12-2023
Gereisd met oudere kinderen

Als familie met de twee kinderen van 17 en 19 hebben we hier een top vakantie gehad, geweldig weer, super bediening met een leuke Cabanabeach Night op het terrein. Het eten was voortreffelijk. Maar het allerleukste was de privé tour door de bedrijfsleider over de zoutpannen! ontzettend veel achtergrond informatie over het eiland, de cultuur ontvangen. Loungen/ cocktails drinken of een pilsje aan de bar, het kan er allemaal, we gaan zeker een keer terug

Nooit weer
Door Mh op 03-12-2023
Gereisd met partner

Snap niet dat alle review zo goed zijn, zit hier nu te luisteren naar de buren, die klagen ook over alles net zoals wij
Het is zeer oud allemaal, personeel is top wil alles oplossen maar dat is dan ook alles!.
Zeer gehorig
Geen wc borstel.
Totaal geen luxe voor deze prijs.
De tuin inrichting was super!

Voor iedereen die nog gaat… hier ga je GENIETEN!
Door Henriette d’Achard op 01-10-2022
Gereisd met vrienden

Bon bini was het bij aankomst. Kokosnoot in de hand en een gastvrijheid waar je u tegen zegt. Een persoonlijke benadering en goede service. Dit was niet mijn eerste keer op Curaçao maar ook zeker niet mijn laatste! De volgende keer, ga ik zeker weer naar Kontiki. Met twee vriendinnen hier echt super genoten. Je kamer wordt omringd door natuur, beschut en gezellig. Mooie zwembaden er tussendoor en prachtig onderhouden. Kamers waren perfect. Ook het extra bed was van goede kwaliteit. Een keer een klacht van geluidsoverlast van onze buren gemeld. Beveiliging heeft het direct opgepakt en het probleem opgelost. Bon!
De ligging is perfect. Niet te ver van de stad maar aan een prachtig en rustig strand. De golven worden hier heerlijk onderbroken wat het echt genieten maakt.
Het eten van MOOD en Cabana was ook voortreffelijk. De sfeer en artiest waren fantastisch.
Ook via het hotel een auto gehuurd. Goed geregeld!Echt een aanrader!
BON

geweldig zeker voor herhaling vatbaar
Door robby harry op 28-07-2022
Gereisd met vrienden

kontiki beach resort heeft mij alles gegeven en geboden wat ik ervan had verwacht sterker nog zij boden nog veel meer , zowel bij aankomst tijdens ons verblijf en ook bij vertrek ik zou dit vakantie verblijf absoluut aan een ieder willen aanbevelen , het is een echte aanrader natuurlijk was er wel een opmerking , maar dat is ook aangegeven en niet lang daarna stond de monteur bij ons huisje om het probleem te verhelpen .
al met al kan ik als ik het in cijfers mag uitdrukken dit verblijf een dikke 10 geven en dat ondanks het feit dat ik toch bekend sta als iemand die er kritisch is.

• Kunuku Aqua Resort Curacao

€ 1547

Kunuku Aqua Resort Curacao

7.1
    CuraçaoCuraçaoCuraçao

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Papagayo Beach Hotel

Coral Estate Luxury Resort

8.7
    CuraçaoCuraçaoCuraçao

Ga naar accommodatie

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.