8.8FantastischScore uit 15 reviews
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.8

Over Landhotel Doerr

Welkom in Landhotel Doerr, waar ontspanning en avontuur samenkomen in het schilderachtige Bad Laasphe. Dit charmante hotel biedt niet alleen een prachtige tuin voor rustige momenten, maar ook de mogelijkheid om de omgeving per fiets te verkennen. Met faciliteiten zoals een uitnodigende spa, sauna en zwembaden, is het de perfecte uitvalsbasis voor zowel actieve vakantiegangers als diegenen die op zoek zijn naar rust.

De ligging

Landhotel Doerr bevindt zich in het hart van Bad Laasphe, een idyllische locatie voor liefhebbers van natuur en rust. Hoewel details over de afstand tot het strand of de dichtstbijzijnde luchthaven ontbreken, biedt de omgeving tal van mogelijkheden voor sightseeing en het verkennen van de natuur. De omgeving leent zich uitstekend voor fietsliefhebbers, met fietsverhuur beschikbaar om de schoonheid van de regio op eigen tempo te ontdekken. De charmante binnenstad is gemakkelijk bereikbaar, waardoor vakantiegangers kunnen genieten van lokale winkels en gastronomie.

Het hotel en de faciliteiten

Landhotel Doerr biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten die uw verblijf onvergetelijk maken. Met 52 kamers, uitgerust met moderne voorzieningen zoals Wi-Fi en een mini-koelkast, streeft het hotel naar comfort en gemak. Opvallend zijn de zwembadfaciliteiten, zowel binnen als buiten, compleet met een whirlpool en een terras voor ontspanning. Voor de actieve vakantiegangers zijn er mogelijkheden zoals fietsen/mountainbiken en tennis. Ook op het gebied van welzijn scoort het hotel hoog, met een spa, sauna, stoombad, hamam, en een schoonheidssalon. Daarnaast biedt het hotel verschillende services, waaronder een bagagedepot, een kapper en zelfs een supermarkt voor dagelijkse benodigdheden.

Eten en drinken

Bij Landhotel Doerr kunnen vakantiegangers genieten van een culinaire reis met diverse gastronomische voorzieningen. Het hotel beschikt over een restaurant, een koffiehuis en een bar, waar gasten kunnen kiezen voor halfpension met een uitgebreid ontbijtbuffet, middagmaaltijd en diner. De keuken biedt vol variatie, inclusief dieetgerechten en kindermenu's, en gaat in op speciale dieetwensen met speciale menu's op aanvraag. Zo is er voor iedereen, ongeacht dieetvoorkeuren, een smakelijke en passende maaltijd beschikbaar.

Vakantiegangers met specifieke mobiliteitsbehoeften dienen er rekening mee te houden dat Landhotel Doerr mogelijk niet volledig toegankelijk is, hoewel het hotel graag meer gedetailleerde informatie verstrekt om aan individuele wensen te voldoen. Huisdierenbeleid, dresscode in restaurants of specifieke betaalmethodes zijn niet gespecificeerd, dus adviseren we direct contact op te nemen met het hotel voor deze informatie. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Am Fang

Schrijf een review

Fantastisch
Door Jos Ramaekers op 06-02-2023
Gereisd met vrienden

Mooi hotel. Zeer vriendelijk personeel. Top service. Heerlijk eten. Zeer zeer goed

Fantastisch, maar niet in Bad Laasphe
Door Linda de Jong op 05-09-2020
Gereisd met partner

het is een prachtig hotel. Vriendelijk personeel, goed ontbijt en diner. De kamers zijn ruim opgezet en zijn schoon. Het zwembad + wellness is erg mooi. Door corona helaas niet alles toegankelijk. Ruime parkeermogelijkheden tegen over het hotel. Wifi is niet sterk qua signaal.

Wat ons wel tegenviel was dat wij in de veronderstelling waren dat het hotel in Bad Laasphe zou liggen, echter ligt het in een dorp 10 km verderop, Feudingen. Hier hebben ze een bakker, paar winkeltjes en een supermarkt, prima, maar dus niet wat wij dachten.

Favoriet hotel sinds jaren
Door Familie Sterckx-Dehertog op 29-05-2017
Gereisd met partner

Mooie, verzorgde en ruime Landhauskamers; prachtige wellness, lekker eten en lekkere wijntjes; beleefd personeel en een echtpaar dat hun hotel met hart en ziel runt.
Het hotel ligt misschien niet in een "groot dorp", maar dat is voor ons niet nodig ; wij komen juist voor de rust en de prachtige wellness.
Als je dan toch een terras wil doen is Winterberg een aanrader of Siegen is ook de moeite : cultuur en shoppen.
Voor ons zeker niet de laatste keer

Landhotel Doerr

Fantastisch hotel !!
Door Raes op 04-05-2017
Gereisd met partner

Luxueus en groot hotel met grote kamers. Kamers landhaus subliem. Bediening zeer vlot en goed eten wel geen grote porties! Niets in omgeving qua toeristen accomodatie maar prachtig aangeduide boswandelingen niet te hoog niet te laag.
Winterberg bezoeken waard. Stil dorp niet ver van Bad Laapsche dat groter is maar niet veel te beleven buiten enkele vakwerkhuizen. Betaalbare prijzen . Hele trip met twee liften om van landhaus naar eetzaal te gaan zo groot is het hotel!

Uitstekend familiehotel met uitstekende keuken!
Door Piet op 01-01-2016
Gereisd met partner

We hebben in dit hotel van het vijf daagse kerstarrangement genoten.
Een fijn hotel, met alle aandacht voor haar gasten.
Een prima zeer ruime kamer, schoon en netjes.
De keuken is er uitstekend, alles wat op tafel komt is smaakvol en mooi opgediend.
We gaan er zeker weer terug.

excellente accomodatie
Door niki op 11-11-2015
Gereisd met partner

Zeer mooi hotel, verzorgd, prachtige kamers met mooi uitzicht. Wellness prachtig. Maaltijden lekker maar bij half pension kregen we iedere keer soep. De maaltijd werd te snel opgediend maar toen we de volgende dag vroegen om wat te wachten tussen de gangen, werd dat opgevolgd. Eigenlijk kan je over zo'n hotel niets slechts zeggen, anders wordt het muggenziften. Alles zeer goed.

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.