am Kurpark Brilon
Benieuwd naar de prijzen?
We hebben de beste aanbieders voor am Kurpark Brilon voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 9
Over am Kurpark Brilon
Ontsnap naar am Kurpark Brilon, waar ontspanning en avontuur samenkomen. Dit hotel, genesteld op een idyllische locatie 2 km van het hart van Brilon, biedt de perfecte mix van rust en activiteit. Voor liefhebbers van zwemmen biedt het de ideale setting met prachtige binnen- en buitenzwembaden. Laat je betoveren door de serene tuin, geniet van de zon op het terras en laat elke dag een avontuur zijn.
De ligging
Am Kurpark Brilon bevindt zich op een rustige plek, slechts 2 km verwijderd van het levendige centrum van Brilon. Deze locatie biedt een perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen, of het nu te voet is, met de fiets of met de auto. De omliggende natuur nodigt uit tot lange wandelingen en fietstochten. Voor diegenen die op zoek zijn naar culturele uitstapjes, zijn er in het centrum van Brilon genoeg mogelijkheden. De afstand tot de luchthaven maakt het hotel ook gemakkelijk bereikbaar voor vakantiegangers van ver.
Het hotel en de faciliteiten
Am Kurpark Brilon is meer dan zomaar een verblijf; het is een plek waar elk detail gericht is op het comfort en plezier van de vakantiegangers. Met 117 kamers, biedt het hotel een diversiteit aan verblijfsmogelijkheden. De binnen- en buitenzwembaden staan centraal voor wie op zoek is naar verfrissing of aquarobics. De prachtig aangelegde tuin en speelplaats bieden ontspanning en plezier voor elke leeftijd. Voor actievelingen is er een breed aanbod aan activiteiten, van fietsen en mountainbiken tot golfen en paardrijden. Het wellnessgedeelte met spa, sauna en schoonheidssalon zorgt voor de ultieme ontspanning. Daarnaast zorgt het hotel met faciliteiten zoals Wi-Fi, roomservice, een wasservice, een kapper en zelfs een muntwasserette dat het de vakantiegangers aan niets ontbreekt.
Eten en drinken
In am Kurpark Brilon kunnen vakantiegangers genieten van culinaire hoogstandjes in het restaurant, de koffiebar of aan de bar. Of je nu kiest voor halfpension of volpension, er wordt gezorgd voor een divers aanbod van maaltijden: van een smakelijk ontbijt tot aan een uitgebreid diner. Voor degenen die graag op ontdekking gaan, biedt het hotel ook de mogelijkheid voor een picknick. Zo kun je altijd en overal genieten van een heerlijke maaltijd.
Vakantiegangers dienen er rekening mee te houden dat am Kurpark Brilon voornamelijk gericht is op personen zonder mobiliteitsbeperking, hoewel er rolstoelvriendelijke kamers beschikbaar zijn met aangepaste badkamers. Het hotel accepteert diverse creditcards, waaronder American Express, Visa, Diners Club, JCB en MasterCard, voor een zorgeloze betaling van de services. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers zijn dol op de prachtige omgeving van het hotel, waarbij de schoonheid en het vriendelijke personeel hoog in het vaandel staan. De heerlijke maaltijden, zowel ontbijt als diner in buffetvorm, krijgen veel lof. Extra genieten is het in het zwembad en de sauna, waarbij men elke dag schone handdoeken kan krijgen. Ook de aanwezige animatie, alhoewel niet door iedereen benut, draagt bij aan het plezier. De kamers met goede bedden en de mogelijkheid tot een kamer met uitzicht, ondanks de keuze hier niet altijd voor te gaan, worden gewaardeerd. Al met al, een fijne uitvalsbasis voor een gezellige en ontspannende tijd.
Am Fang
TV
Sauna
Adresgegevens | Hellehohlweg 40, 59929 |
Schrijf een review26 reviews
We hebben genoten van de prachtige omgeving en het hotel. Schoon, bijzonder aardig personeel, heerlijke maaltijden. Lekker gezwommen. Je kunt elke dag schone handdoeken krijgen als je gezwommen hebt. Een compliment voor René Lulofs (zanger en muzikant) die ons een zéér gezellige en feestelijke avond heeft bezorgd. Eén opmerking: De rokers zitten bij de ingang. Kunnen die niet een ander plekje krijgen buiten het hotel? Dit schrok mij een beetje af.
Met een groep vrienden geweest voor 60 euro upgrade, daar krijg je uitzicht voor op het kuhrpark, fles water en klein koffiezet met cups voor.( volgende keer doen wij het het niet meer)
Kamers waren in orde goede kussens, alleen heel benauwd helaas zonder airco. We hadden een kleine ventilator mee.
Ontbijt super uitgebreid buffet.
Lunche ook in buffetvorm
Diner super uitgebreid ook buffet.
Personeel vriendelijk.
Veel te doen in de bar boven
Zwembad en sauna aanwezig.
Schitterende omgeving.
Voor het eerst een Enjoy formule hotel bezocht. Dit terwijl we absoluut geen hotelmensen zijn.
Dit hotel in Brilon verdient wel lof. Perfect ontbijt en goede maaltijden in buffetvorm.
Vriendelijkheid van alle medewerkers is geweldig.
Veel bejaarde Nederlanders wat toch voor een apart sfeertje zorgt. Af en toe het gevoel dat we in een bejaardenhuis zaten.
Animatie niet aan meegedaan. We vermaakten ons prima zelf in onze ruime suite met woon en slaapkamer. Ned zenders op tv.
Alhoewel een goede ervaring houden we het wel op eenmalig. Wij huren liever een vakantie woning.
am Kurpark Brilon
Op zich een prima hotel.
Al vinden wij de “all inclusief vermelding hier wat overdreven.
Voor een klein stukje cake bij de koffie betaal je bijvoorbeeld €2,25
Tot 17.00 uur betaal je alle drankjes zelf behalve voor de koffie en thee en de gebruikelijke melk en sapjes tijdens het ontbijt en lunch.
Flesjes water hebben we zelf bij de supermarkt gehaald.
We hebben €60,00 extra betaald voor een kamer met uitzicht op het park. Zonde van het geld. De kamers hebben eigenlijk allemaal een mooi uitzicht.
De bedden zijn heel goed. Wel jammer dat de kamer maar 1 keer tussendoor wordt schoongemaakt.
Het ontbijt was prima, alleen de broodjes waren dagelijks erg donker gebakken en daardoor heel hard.
Wij vinden de tafeltjes in de eetzaal zo dicht bij elkaar niet prettig. Eén vaste plek is wel fijn ,maar iets meer privacy hadden wij gewaardeerd.
Een leuke ervaring rijker, maar hier blijft het wat ons betreft bij.
Fijn groot hotel. Warm welkom en goede uitleg. Ook bij het restaurant een uitgebreide uitleg. Vriendelijk personeel. ' S avonds goede bediening ondanks 4 zieken werd er alles aan gedaan om mensen tevreden te houden. Leuk avondprogramma. Veel te zien in de omgeving. Lekker eten.
Een groot hotel, mooi gelegen aan het park. We werden heel vriendelijk ontvangen door een Duitse receptionist die voortreffelijk Nederlands sprak. De kamer en bijbehorende badkamer was groot genoeg, mooi uitzicht op het park. Ontbijt en dinér was prima verzorgd, het personeel heel behulpzaam en vriendelijk. s'avonds entertainment en vooral het enthousiasme van "mr Wonderfull" die een prachtige imitatie van Bob Marley weggaf, we hebben genoten! Een aanrader dit hotel!