7.3GoedScore uit 10 reviews
  • 8

Over Bredeney

Ontdek de oase van ontspanning in Hotel Bredeney! Met zijn verwarmde binnen- en buitenzwembaden belooft het hotel ongeëvenaard zwemplezier en ultieme ontspanning. Gelegen in het prachtige Essen, is dit de perfecte uitvalsbasis voor zowel avontuurlijke als relaxte vakanties. Duik in het comfort van luxe faciliteiten en laat je verwennen in onze spa en fitnessstudio.

De ligging

Hotel Bredeney ligt strategisch in de bruisende stad Essen, waardoor het de ideale locatie is voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers die de stad willen verkennen. De omgeving biedt tal van sightseeing opties en de stadskern is gemakkelijk bereikbaar voor wie op zoek is naar cultuur, winkelen of lokale gastronomie. Voor degenen die verder willen verkennen, zijn er uitstekende vervoersverbindingen beschikbaar, inclusief toegang tot het uitgebreide openbaar vervoersnetwerk van de stad. De dichtstbijzijnde luchthaven is Essen (ESS), wat zorgt voor een zorgeloze aankomst en vertrek.

Het hotel en de faciliteiten

Hotel Bredeney biedt een scala aan faciliteiten en diensten die garant staan voor een onvergetelijk verblijf. Het hotel beschikt over 293 comfortabele kamers, ondersteund door 7 liften, en biedt uitstekende voorzieningen voor rolstoelgebruikers. Bij de receptie staat ons behulpzame personeel klaar om je van dienst te zijn met een breed scala aan services, van een bagagedepot en kluis tot een drankenautomaat. Wi-Fi is overal beschikbaar en voor de actievelingen zijn er verwarmde binnen- en buitenzwembaden, een fitnessstudio, spa, sauna, stoombad, massagebehandelingen en zelfs een zonnebank. Voor de zakelijke reiziger zijn er faciliteiten zoals fax en projector. Parkeren is geen probleem dankzij ons ruime parkeerterrein.

Eten en drinken

In Hotel Bredeney word je culinair verwend in ons restaurant of kun je ontspannen met een drankje in de bar. Dagelijks serveren we een rijk assortiment aan maaltijden, inclusief ontbijt en middagmaaltijd, bereid met verse ingrediënten. Dieetgerechten en kindermenu's zijn op aanvraag beschikbaar, waarbij we ook speciale menu's aanbieden om aan ieders wensen te voldoen.

Houd er rekening mee dat onze pakketreizen mogelijk niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders aangegeven in de productbeschrijving. Voor meer gedetailleerde informatie over toegankelijkheid, staan we graag tot je dienst. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Am Fang

• Zwembad

• Sauna

• Fitness

Theodor-Althoff-Strasse 5, 45133

Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.