TWH Kranichhöhe
Benieuwd naar de prijzen?
We hebben de beste aanbieders voor TWH Kranichhöhe voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 8
Over TWH Kranichhöhe
Ontdek TWH Kranichhöhe, jouw perfecte uitvalsbasis voor een idyllische ontsnapping vlak bij het centrum en omgeven door bossen. Dit hotel staat bekend om zijn gastvrijheid, uitgestrekte faciliteiten, en vooral de zwembaden waar je heerlijk kunt ontspannen. Of je nu op zoek bent naar avontuur of rust, hier vind je het allemaal.
De ligging
TWH Kranichhöhe ligt in Much, een charmante plaats waar de natuurlijke schoonheid je uitnodigt tot verkenning. Het hotel bevindt zich vlak bij het centrum en naast het bos, ideaal voor liefhebbers van rust en natuur. Met faciliteiten voor nordic walking, fietsverhuur en begeleide wandeltochten is het gemakkelijk om de omgeving te ontdekken. De dichtstbijzijnde luchthaven is Köln - Cologne/Bonn (CGN), wat zorgt voor een goede bereikbaarheid.
Het hotel en de faciliteiten
TWH Kranichhöhe biedt een breed scala aan faciliteiten om je verblijf onvergetelijk te maken. Het hotel beschikt over binnen- en buitenzwembaden, waarvan het water aangenaam verwarmd is voor maximaal zwemplezier. Daarnaast kun je genieten van de zon op het goed uitgeruste zonneterras met ligstoelen en parasols. Het hotel is gedeeltelijk gerenoveerd en biedt een charmante, gastvrije atmosfeer. Met vier bijgebouwen, een uitgestrekt buitengedeelte inclusief tuin, en tal van sportfaciliteiten zoals een fitnessruimte, golfbaan en tennisbanen, is er voor elk wat wils. Voor ontspanning biedt het wellnesscentrum een binnenzwembad, stoombad, sauna's, en massagebehandelingen. Ook zijn er diverse eetgelegenheden en bars, waaronder een buffetrestaurant en een gezellige hotelbar.
Eten en drinken
Bij TWH Kranichhöhe genieten vakantiegangers van een uitgebreid culinair aanbod. Het hotel beschikt over een buffetrestaurant genaamd 'Restaurant Verde', met een fijn terras waar je kunt genieten van smakelijke gerechten in de buitenlucht. Voor een meer ontspannen sfeer kun je terecht in de 'Brasserie'-hotelbar, perfect voor een gezellige avond. Of je nu kiest voor halfpension of alleen ontbijt, je smaakpapillen worden zeker verwend. Speciale dieetwensen, zoals glutenvrije of vegetarische gerechten, worden op aanvraag bereid. Het hotel biedt daarnaast een aanbod van zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken.
TWH Kranichhöhe is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, wat zorgt voor een zorgeloos verblijf voor alle vakantiegangers. Huisdierenbeleid en specifieke dresscodes in de restaurants zijn niet gespecificeerd, dus voor specifieke vragen hierover raden we aan rechtstreeks contact op te nemen met het hotel. Betalingen kunnen gedaan worden via de gebruikelijke betaalmethoden, maar het is goed om vooraf te controleren welke precies geaccepteerd worden. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Am Fang
Sauna
Fitness
Adresgegevens | Bövingen 129, D-53804 |
Schrijf een review208 reviews
Heerlijk hotel met vriendelijk personeel. Inchecken kon al om 14 uur. Kamer schoon met genoeg (berg)ruimte. Enige nadeel is dat de kamers gehorig zijn. De ligging van het hotel is nabij Much. Daar kun je eten (let op dat je niet overal kunt pinnen!) en zijn enkele winkeltjes. Je moet er wel met de auto heen vanwege de grote weg. Naar Bonn of Keulen kan gemakkelijk vanaf dit hotel.
Sauna (2x + stoombad) en zwembad is prima met goede openingstijden. De gym is zéér uitgebreid en schoon voor een hotel, daar kunnen sommige sportscholen een voorbeeld aan nemen.
Wij hadden alleen ontbijt en dat is ook verrukkelijk met ruime keuze.
Alles is op rekening te zetten zodat je niet continue met geld loopt te zeulen. Uitchecken kan tot 12 uur dus geen gehaast. Wij hebben er een gezellig weekend gehad.
Check-in niet vriendelijk als je Engels ipv Duits spreekt. Diner was slecht. Je betaalt veel geld voor een klein, taai biefstukje met 5 frietjes en een kommetje sla. Terug gestuurd. Duurde heel lang voor een nieuw bord kwam. Drankjes zijn schofterig duur. Om 5 uur ging het restaurant dicht en werden we verzocht het terras te verlaten. Om 6 uur gingen ze weer open. Parkeren kost 6 euro per dag. Ontbijt was slecht. Broodjes waren niet vers, de scrambled eggs moesten ze nog maken en weinig variatie. Kamer was redelijk, badkamer heel klein en een wc die heel laag stond. Ze hadden wel beugels aan het wastafelmeubel geplaatst zodat je jezelf omhoog kon hijsen. Douchen in bad. Dit was voor ons een grote teleurstelling, zeker als je kijkt naar de idioot hoge prijzen die ze overal voor vragen. Heel jammer. Hier komen wij niet meer.
Zeer slecht en gedateerd hotel. T eten was zeer slecht. T ontbijt was zeer karig. Buiten dat t gedateerd was was t wel schoon. Prijs en kwaliteit van t eten stroken niet. Weinig aanbod. Afbakbroodjes ipv vers. We hadden schimmel op de yoghurt en er werd niets mee gedaan. De kamers waren schoon.
TWH Kranichhöhe
Het hotel ligt in de heuvels van Much, een klein stadje waar niet veel te doen is. Locatie is dicht bij Keulen en Bonn. Het welnessgedeelte (FKK) is prima: twee sauna's, een stoomcabine, ruime douches, balkon met zitjes, een rustruimte en gratis thee. Je hoeft er overigens niet apart voor te betalen (een pluspunt). Het zwembad is voldoende. De kamer is schoon, ruim en voorzien van prima bedden. Let wel: de kamers op de eerste verdieping hebben geen airco, die van de tweede en derde verdieping wel. Geef dit van tevoren aan, als je dat belangrijk vindt. Het personeel is heel verschillend, de ene is heel vriendelijk, bij de ander kan er amper een "Guten Morgen" af. Het ontbijt is goed en ruim voldoende. De menukaart is beperkt, maar de kwaliteit van eten is goed. Wij betaalden via Hotel Specials slechts € 50,00 per nacht (weinig voor een goed verblijf).
Keurig hotel. Nette kamers. Niet super modern, maar wel schoon.
Aardig personeel. Het restaurant is prima maar het zou iets uitgebreider mogen (ontbijt, maar ook diner). Ook mag het eten iets warmer.
Zwembad fijn, de geur in de sauna's is minder. Fijn dat je grote handdoeken krijgt.