Campingplatz Hetzingen
Benieuwd naar de prijzen?
We hebben de beste aanbieders voor Campingplatz Hetzingen voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 8.7
Over Campingplatz Hetzingen
Campingplatz Hetzingen: Een Oase van Rust aan de Roer
Campingplatz Hetzingen, gelegen in het schilderachtige landschap van de Eifel in Duitsland, biedt een perfecte ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven. Met zijn prachtige ligging aan de oever van de Roer en een adembenemend uitzicht op de historische Nideggen-burcht, is deze camping de ideale plek voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. Ons vriendelijke en behulpzame personeel staat altijd voor je klaar om je te verwelkomen en te zorgen voor een onvergetelijk verblijf. We bieden ruime staanplaatsen voor tenten, caravans en campers, evenals comfortabele huuraccommodaties, waaronder chalets en woonwagens. Geniet van schone en moderne sanitaire voorzieningen, het gezellig SB & Café Hetzingen met heerlijke koffie en versgebakken broodjes, en het Restaurent Hetzinger Stüffgen waar je kunt genieten van smakelijke internationale maaltijden.
Omgeving
Verken de omgeving te voet of op de fiets, bezoek het charmante stadje Nideggen met zijn historische bezienswaardigheden, en ontdek de prachtige natuur van de Eifel. Of je nu ontspant aan de rivier, de sauna bezoekt of deelneemt aan onze georganiseerde activiteiten, er is voor elk wat wils op Campingplatz Hetzingen. Ontsnap aan de hectiek en kom tot rust op onze vredige camping aan de Rur. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!
PS.: De eigenaar (nieuw sinds 2020) spreekt Nederlands:
Hartelijk welkom op camping Hetzingen!
Telefoonnummer | |
TV
Wasmachine
Rolstoel toegang
Sauna
Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.