3,9 miljoen reviews
Laagste prijsgarantie
Boek met garantie
9.9FenomenaalScore uit 1224 reviews
  • Deze accommodatie heeft een score van 9.9

• Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie

• Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award

Over Pickalbatros Dana Beach Resort

Dompel jezelf onder in de luxe van Pickalbatros Dana Beach Resort, een paradijs aan de gouden stranden van Hurghada. Met zijn adembenemende strandlocatie en een uitbundige selectie van zwembaden, biedt dit resort de perfecte mix van ontspanning en vertier. Bereid je voor op een onvergetelijke vakantie waar waterpret centraal staat!

De Ligging

Pickalbatros Dana Beach Resort is schitterend gelegen in Hurghada, een levendige vakantiebestemming aan de Rode Zee. Het resort bevindt zich op een ideale locatie, direct aan het strand en slechts 15 km van de internationale luchthaven van Hurghada. Voor vakantiegangers die het lokale leven willen verkennen, ligt het stadscentrum op 17 km afstand, met een handige shuttleservice tegen betaling. Winkels en lokale eetgelegenheden zijn al op 1 km te vinden, perfect voor een middagje uit. Sightseeing opties zijn volop aanwezig in deze historisch rijke regio.

Het hotel en de faciliteiten

Bij Pickalbatros Dana Beach Resort draait alles om het creëren van een onvergetelijke ervaring. Het resort heeft een uitgebreid aanbod aan faciliteiten, met de zwembaden als stralend middelpunt. Met maar liefst vier buitenzwembaden, waarvan drie verwarmbaar in de winter, en een apart kinderzwembad verzekert dit resort waterpret voor iedereen. Rondom de zwembaden en op het strand zijn ligbedden en parasols beschikbaar, evenals badhanddoeken voor ultiem comfort. Naast waterpret biedt het resort ook een scala aan activiteiten zoals tennis, beachvolleybal en een fitnessruimte. Voor ontspanning kun je terecht in het spa- en wellnesscentrum of genieten van live entertainment. Met 866 kamers, diverse restaurants, bars en andere voorzieningen zoals een kapper en souvenirwinkel, is aan alles gedacht om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Eten en drinken

In Pickalbatros Dana Beach Resort word je culinair verwend in de vijf restaurants, elk met hun eigen specialiteit. Van internationale gerechten in buffetrestaurant 'Le Marche' tot de verfijnde smaken van de Oosterse keuken in 'La Clef de L'Orient'. Liefhebbers van Italiaanse, Aziatische en diverse andere keukens vinden hier ook hun trek. Met het all-inclusive concept geniet je van ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, evenals van snacks, ijs en een selectie van lokale alcoholische en alcoholvrije dranken. De acht bars, waaronder een zwembadbar en strandbar, zorgen ervoor dat je altijd een verfrissend drankje bij de hand hebt.

Rolstoelvriendelijke kamers en voorzieningen zijn beschikbaar voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit. Huisdieren zijn niet toegestaan binnen het resort. Het is aangeraden om gepaste kledij te dragen in de restaurants. Betalingen kunnen worden voldaan met de meest gangbare creditcards zoals Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Vakantiegangers zijn dol op Dana Beach resort om zijn schone en goed onderhouden faciliteiten, van de kamers tot aan het park zelf. De ontvangst is hartelijk met een welkomstdrankje, en de breng- en ophaalservice voor bagage voegt net dat beetje extra toe. Met vijf themarestaurants en evenveel zwembaden, plus een strand, is er voor ieder wat wils. Het eten krijgt veel lof, vooral voor de variatie en kwaliteit. Ook de animatie wordt gewaardeerd, hoewel er voor volwassenen nog wat ruimte voor verbetering is. Dana Beach heeft zich door de jaren heen positief ontwikkeld, waarbij de ziel van het oude Dana nog steeds merkbaar is, ondanks moderne verbeteringen.

Boek eenvoudig met Zoover

Schrijf een review

Dana beach
Door Carla op 27-12-2024
Gereisd met partner

Voor de tweede keer bij Dana beach.
Heerlijk verblijf. Veel zwembaden.
Goede hygiëne.
Groots opgezet.
Het eten bij het Aziatische restaurant was wat minder goed dan de eerste keer dat wij hier verbleven.

Dana resort vergeet je roots niet!
Door Ingrid op 22-12-2024
Gereisd met vrienden

Deze review heb ik niet geschreven voor degene die hier eens naartoe willen op vakantie. Want het resort blijft hoe dan ook een fantastische plek om naartoe te gaan. Alleen hebben wij een referentiekader van 10 jaar Dana Beach. Deze review is bedoeld voor het management van Dana, het echte management en niet degene die steeds reageert op reviews en daar een standaard tekstjes op post. Laat het echte management dit lezen hoe wij alle veranderingen ervaren in Dana! Hopelijk wordt daar echt over nagedacht en wordt dit meegenomen in de toekomstig business plannen, wij zijn net als velen repeaters ook gewoon betalende klanten!
Dana heeft door de jaren heen een ware metamorfose ondergaan. Ze is met haar tijd meegegaan, gemoderniseerd, geprofessionaliseerd, er zijn veel verbeteringen doorgevoerd. Logische keuzes, absoluut, maar soms bekruipt je het gevoel dat de ziel van het oude Dana een beetje zoek is. Je gaat naar Egypte om de sfeer van d

Genoten met een grote G
Door Wilbert en Lisette op 15-11-2024
Gereisd met partner

Van 5 t/m 15 november zijn wij te gast geweest op Dana Beach resort. Voor ons de eerste ervaring met Egypte. Bij aankomst werden we vriendelijk onthaalt en werd er gelijk een drankje aangeboden terwijl we ingecheckt werden. Met de breng en ophaal service werden wij en onze bagage naar het appartement gebracht. Wat ons gelijk opviel was de hygiëne op het park, en niet alleen het park. De kamer zag er ook spik en span uit. Ze doen er hier alles aan om het naar de zin te maken. Op het park zijn er 5 restaurants met ieder een eigen thema. Alles ziet er goed uit en er is keuze genoeg. Ook zijn er vijf zwembaden en een strand, dat laatste hebben we maar een keer gebruikt. Zijn meer van het zwembad. Maar dat is een eigen keuze. Het grote zwembad midden op het park is verwarmd en groot genoeg, er zijn ook genoeg bedjes, maar ook hier moet je er op tijd bij zijn . Wij hebben er in ieder geval van genoten, mede door het warme weer.

Pickalbatros Dana Beach Resort

Leuk maar geen super hotel
Door Danny op 15-09-2024
Gereisd met partner

Wij zijn in dana beach geweest ,maar het hotel en het resort etc is echt wel schoon.
Wij zijn zelf een aantal keren naar Turkije geweest maar daar zit in het eten toch wel een groot verschil dat het een stuk beter is als hier in dit hotel.
Qua eten kan het echt veel en vele malen beter maar daar zijn ook veel klachten over .ze halen schijnbaar ook niet voor niets binnenkort een Tukse expert naar dit hotel toe om het in een aantal maanden alles op de schop te nemen schijnbaar van horen zeggen.
De animatie mag ook wel veel beter worden . Voor de rest is het een mooi hotel goed personeel die alles voor je doet en het naar je zin maakt. Alles wordt wel goed bijgehouden.

Beste hotel van de albatros keten
Door Roxanne Aalburg op 15-06-2024
Gereisd met jonge kinderen

Wij vinden dit het beste hotel van de pickalbatros Keten. Service met een grote S. Eten is waanzinnig goed en lekker en veel variatie. Kamer prima.
Enige minpuntje is de animatie voor kinderen een dikke 10 voor volwassenen vonden wij het in vergelijking met aqua blu iets minder (shows waren iets minder leuk) maar iedereen doet zijn of haar best!

Top vakantie
Door Petra op 23-05-2024
Gereisd met jonge kinderen

Wij zijn hier al meerdere keren geweest en het blijft een heel goed resort. Deze keer waren met 2 kleinkinderen van 2 en 6 en die hebben zich kostelijk vermaakt. De kamers zijn groot en worden goed schoon gemaakt. Ook in de verschillende restaurants is het eten goed. Het gehele resort wordt goed schoon gehouden. In november komen we weer met veel plezier terug.

• Pickalbatros Palace Resort - Hurghada

€ 599

Pickalbatros Palace Resort - Hurghada

9.5
    EgypteRode ZeeHurghada

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Pickalbatros Aqua Vista Resort - Hurghada

• Pickalbatros Aqua Blu Resort

Pickalbatros Aqua Blu Resort

9.5

Ga naar accommodatie

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.