/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03330000-03339999%2FE3334509.jpg)
Jungle Aqua Park Hotel by Neverland
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Hotel Sindbad Aquapark Resort is een groot hotel in Hurghada. Ondanks de grootte hangt hier toch een persoonlijke sfeer volgens vakantiegangers. Het personeel herkent je namelijk al snel en is erg vriendelijk. Benieuwd of Hotel Sindbad Aquapark resort iets voor jou is? Lees met ons mee.
We waren hier met 5 volwassen en 2 Kids, een super tijd gehad , hotel top , waterpark ook top , al hebben we een Tip het zou mooi zijn als er iedergeval nog 1 toilet gebouw bij het waterpark zou komen want vooral met Kids als je aan de andere kant van park zit is het wel een eind lopen om op tijd bij toilets te komen . Dan is 1 toilet op hele park buiten erg weinig. Verder vriendelijke mensen alles schoon eten prefect . Raden dit hotel ook zeker aan , en komen zeker nog een keer !!.
Met onze kleinzoon naar Sinbad club gegaan waar we elke dag het perfect naar onze zin hebben. Heerlijk aquapark met golfslagbad waar ze goede zonnebedden hebben met goede dikke matrassen.
Ook is er een hele goede animatie team en gevarieerd programma met tussendoor optredens van diverse shows Barretjes genoeg voor drinken wat ze ook aan je bedje vragen en brengen 👌
Goede restaurants met goed eten en diverse smaken, apart Italiaans restaurant een aanrader.
S’avonds ook genoeg entertainment of lekker ontspannen bij de bar aan het zwembad
Samen met mijn dochter dit hotel bezocht. Prima hotel, met goede service en fijne ligging. Eten in de a la carte vonden we iets minder, maar het bufferlt was super. Enig minpuntje was de wat opdringerige desk waar je excursies kon boeken.
Heerlijk verblijf gehad. Alles op transfer naar hotel was keurig geregeld. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt bij de zwembaden en glijbanen. Er was voldoende vermaak waaronder in de avond shows. Er was eten in overvloed en voor ieder wat wils. Warm en koud buffet en daarnaast enorm veel lekkere toetjes. Het hotelpersoneel was ook erg vriendelijk. Vooral de kinderen kregen leuke aandacht van het bedienend personeel. In de kamers is alles te vinden wat nodig is. Elke dag staan er flessen water, koffie, thee en suiker. Deze reis was voor herhaling vatbaar en voor gezinnen een aanrader.
Pluspunten:
Zwembad, ligstoelen en privé strand.
Minpunten:
Personeel werkt alleen op fooi. Geen fooi, geen service. Ik begrijp wel dat de lonen laag zijn maar in het hoogseizoen betaal je wel de volle pond dus we hebben wel af en toe fooi gegeven maar merkten wel dat als we het niet deden we ook niets van het personeel hoefden te verwachten.
Eten was oke maar niets bijzonders.
Altijd afwachten of je een koud drankje had, ijs kreeg je minimaal als je er om vroeg.
Handdoekje leggen..doe je het niet, heb je ook geen plaats.
We zijn in veel hotels geweest maar ik vond het een teleurstellend hotel, ik zou het niemand aanraden.
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Clubresort | Beschikbaar |