3,9 miljoen reviews

Website

Social media

Instagram, Facebook

7.9GoedScore uit 75 reviews

Heerlijke vakantie op prima camping
Door Herben op 16-08-2023
Gereisd met jonge kinderen

2 weken verbleven in een mooie stacaravan met dakterras. Dat is heerlijk, maar enige nadeel hiervan is dat je niet geheel droog zit (terras is meteen je overkapping), als het een keer regent. Zwembad is prima, maar de lagoon is wel wat "verouderd". Glijbanen kunnen wel een upgrade gebruiken. Desondanks hebben de kids zich prima vermaakt. Er waren genoeg ligbedden en parasols. Personeel is over de gehele linie erg vriendelijk en servicegericht, dat was echt top ! Je loopt vanaf de camping zo naar het prachtige strand met de heerlijke oceaan. Het USP van deze camping. Wifi was echt prima, nog nooit zo goed meegemaakt op een camping in Frankrijk, en ook nog gratis ... Onze kinderen willen volgend jaar weer terug ;-) Je bent binnen 5 minuten in Biarritz, binnen 45 minuten in San Sebastian dus ook in de omgeving is nog genoeg te doen. Rijk uitgeruste campingwinkel, waar dagelijks vers brood ruim voorradig was zonder wachttijden.

Rustige camping in mooi gebied
Door Laura van Ast op 16-08-2023
Gereisd met oudere kinderen
  • rustige camping (vanaf 22/23 uur is het echt stil)
  • altijd wel een bedje vrij bij het zwembad
  • mooie omgeving (bergen en zee)
  • Lidl en Intermarchee zeer dichtbij
  • vriendelijk personeel
  • huisje met dakterras (nadeel bij regen is alles nat)
  • veel aanbod m.b.t. sport
  • leuk, lekker restaurant met vriendelijk personeel
  • lekkere cocktails
  • leuke zwembaden (binnen en buiten)
  • strand op loopafstand (wel goed opletten of het hoog of laag water is, want bij hoog water zijn de golven echt hoog en gevaarlijk)
  • dichtbij Spaanse grens (leuk om naar San Sebastian te gaan en Bilbao)
  • wandelen bij Suhalmendie (prachtig uitzicht)
  • met treintje naar La Ruhne (wel duur en let op dat het niet bewolkt is want dan zie je niets)
  • vooral Fransen (denk 85%, dan rest Engels, Duits, Belgisch en Nederlands)
  • bandjes, sport, bingo zijn binnen (is minder sfeervol)
  • geen beddengoed huren (is van soort papier om na afloop weg te gooien)
mooie ligging. Kleine lastig bereikbare plaatsen.
Door BZSJ op 09-08-2022
Gereisd met oudere kinderen

Camping ligt aan een goed bereikbare weg.

Ontvangst viel wat tegen. Sanitair was nog niet schoon en mochten het plaatsje nog niet op. Gelukkig kregen we een bandje waarmee we het zwembad in konden… na een paar uur nogmaals gevraagd of we onze caravan neer konden zetten. Dat mocht, sanitair zou later schoongemaakt worden.

Met een grote caravan zijn sommige plaatsjes erg lastig. Een steile (grind)weg en je hebt weinig ruimte om te draaien. Voortent past niet aan de caravan vanwege te weinig ruimte. De weg heeft onhandige drempels.

Privé sanitair en picknicktafel is erg goed en fijn! Praktisch ingericht en voorzien van koelkast.

Ligging van de camping is fantastisch. Dichtbij zee en supermarkten. Medewerkers zijn vriendelijk. Eten in restaurant was gezellig, vriendelijke bediening van Antoine!

Animatie was niet veel, vooral gericht op Fransen. Speelveld is om 22.00 uur dicht.

Na 23.00 is het echt stil op de camping!

Yelloh! Village Ilbarritz

Heerlijk verblijf dichtbij het strand.
Door T. Blonk op 22-07-2022
Gereisd met jonge kinderen

Mooie camping. Veel huisjes en een klein veldje met staanplaatsen met privé sanitair. Het zwembad is mooi, met een tweede zwembad met glijbanen tot kinderen van 140 cm. Wij hadden huisje aan de rand van de camping. Goede staat en redelijk veel privacy. Er zijn regelmatig activiteiten, maar daar heb je eigenlijk geen last van en na 23 uur is het stil. Het strand is op zich dichtbij, maar zeker een kwartier lopen. Wel een verharde weg en het strand wordt bewaakt door de strandwacht. De golven kunnen onstuimig zijn. In de omgeving zijn er genoeg faciliteiten en is de lidl om de hoek. Activiteiten vinden wij wat beperkt. Maar Biarritz is zeker de moeite waard, net als San Sebastian

Geweldig
Door Fam. Peters op 24-08-2021
Gereisd met oudere kinderen

De camping is mooi en mooi gelegen. Wij hadden een plek met privé sanitair, daar was niets op aan te merken, het was geweldig! We hebben even een kijkje genomen bij het sanitairgebouw, dat was zeer verouderd, dat viel ons tegen van zo'n mooie én dure camping. Het zwembad is prima, genoeg bedjes, leuke glijbanen en het animatieteam komt langs met muziek. Er is een bushalte voor de camping waarmee je naar Biarrtiz en St. Jean de Luz kan, twee prachtige steden. Het strand bij de camping is prachtig. Wij hebben genoten van ons verblijf!

Super camping
Door Patricia op 23-04-2018
Gereisd met oudere kinderen

Très bon camping. Location rien à redire, restaurant très bien, toute l'équipe du camping très sympathique et à votre écoute et sans oublier le patron qui est toujours au boulot. À recommander.

Ciela Village La Rive

Sauna

Sportschool

Prive sanitair mogelijk

Beschikbaar

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.