La Chassagne Ronnet

La Chassagne Ronnet
Als je na een paar maanden verlangend terugkijkt op de zomervakantie moet het echt wel geweldig zijn geweest. Wat een heerlijke camping. Ruime groene plaats voor ons caravannetje met onze twee hondjes. Geweldige omgeving om te wandelen, fietsen! En de camping is prachtig, overal mooie hoekjes rondom de ouder boerderij. We komen zeker terug!
Rustieke camping bij uitstek. Natuur en voldoende comfort. Geschikt voor jonge gezinnen. Ruime plaatsen met heerlijke schaduw. Sfeervolle details waarbij de natuur steeds een rol speelt. Table d'hote rook heerlijk maar zat helaas snel vol.
Wat hebben we het heerlijk gehad afgelopen 2 weken. Geweldige camping mooie natuurlijke plaatsen. Schoon sanitair en super douches. 3 X Heerlijk gegeten in het restaurant wat zeker een aanrader is. Sorrie Marry Ann maar een echte Hollander drinkt koffie bij aanvang eten :) Mooie omgeving hoop te doen in de buurt. Camping eigenaar Maarten en Marry Ann zijn gastvrij en nemen de tijd voor je.
Maarten en Marry Ann bedankt voor 2 weken heerlijke vakantie. Richard, Miranda, Daan en Anouk
Een eenvoudige, fijne camping met genoeg te doen voor (jonge) kinderen. Het kleine zwembad is fijn om in te plonzen. Faciliteiten zijn prima. Lekker eten in het restaurantje (2 keer week open).
Rustige natuurcamping met ruime plekken. Wel een klein zwembad en speeltuintje voor de kleinsten, verder geen activiteiten. Hier kom je voor de natuur en de rust. We vonden het wel tegenvallen dat veel dingen om te doen buiten de camping op toch wel behoorlijke rijafstand zijn.
Prachtige rustige natuurcamping, aan een bos, in een hele rustige omgeving. Ruime plaatsen met zon en schaduw. Er is veel info over de omgeving aanwezig evenals spelletjes en boeken. In de ruime afwasruimte ligt, op een grote tafel, een stapel tijdschriften. De camping is ook bij de SVR aangesloten. Kortom een aanrader!
Info
Het complex