Camping La Buissière

Benieuwd naar de prijzen?
We hebben de beste aanbieders voor Camping La Buissière voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 8.4
Over Camping La Buissière
Intro
Camping La Buissière is een natuur bestemming, gelegen in een bloemrijke, wilde en ontspannen omgeving. Geniet van het rustgevende cicade lied terwijl je jezelf onderdompelt in de schoonheid van de regio. Deze rustige familiecamping ligt vlakbij de Gorges de l'Ardèche en de Pont d'Arc, op minder dan 3 minuten van het authentieke Renaissance dorp Barjac. Verken pittoreske dorpen, indrukwekkende grotten en beleef avontuurlijke activiteiten.
Locatie en omgeving
Camping La Buissière ligt in het schilderachtige departement Gard, omringd door de prachtige natuur van de Gorges de l'Ardèche. De camping is met de auto goed te bereiken en bevindt zich op minder dan 3 minuten van Barjac, een charmant dorp vol Renaissance-architectuur. Van hieruit is het eenvoudig om de omliggende dorpen zoals Saint Montan en Labeaume te bezoeken, en de beroemde Grotte Chauvet te ontdekken. Voor de avontuurlijke vakantiegangers bieden de ondergrondse grotten en de mogelijkheden voor kanoën op de Ardèche tal van spannende activiteiten. Geniet van een verfrissende duik in het nabijgelegen meer of klim op de kalkstenen kliffen om het panoramische uitzicht te bewonderen.
Services en faciliteiten
Camping La Buissière biedt een scala aan faciliteiten die het verblijf nog aangenamer maken. Voor de jongere vakantiegangers zijn er speelplaatsen en opblaasbare spellen, zodat zij zich geen moment vervelen. De camping beschikt ook over een heerlijk zwembad met glijbanen, perfect voor zowel kinderen als volwassenen. Voor maaltijden zijn er eet- en drinkgelegenheden, waaronder een bar en een restaurant, die alleen in het hoogseizoen geopend zijn. Daarnaast is er een gezamenlijke barbecue beschikbaar, ideaal voor gezellige avonden. Voor de praktische zaken zijn er sanitaire voorzieningen, zoals douches en toiletten, en een gezamenlijke wasserij. Wi-Fi is gratis en er is ook een speelruimte aanwezig. Voor sportliefhebbers is er een minigolfbaan en een boulodrome. Fietsen zijn te huur, vanaf de camping kan men een ontdekkingstocht per fiets maken in de omliggende natuur.
Camping La Buissière is een ideale bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie in de natuur. De camping is bereikbaar met de auto en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Betalingen kunnen vaak ter plaatse gedaan worden. Huisdieren zijn niet specifiek genoemd, dus het is raadzaam om dit bij de camping te controleren. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Camping Beau Rivage
CampingCamping Ushuaïa Villages Figurotta
CampingCamping Le Mas du Padre
CampingCamping Marvilla Parks Club Le Napoléon
CampingCamping Le Dauphin
CampingCiela Village Camping Les Marsouins
CampingYelloh! Village Le Sérignan Plage (Glamping)
CampingYelloh! Village Le Club Farret
Mastercard
Visa
Adresgegevens | Route de l'Aven d'Orgnac D176, 30430 |
Camping La Buissière
We kwamen in 2022 en hadden een goed verblijf. Leuke ontvangst. Onze kinderen hebben zich vermaakt en genoten van de activiteiten. Ik zou het aanbevelen.
Hele hartelijke ontvangst. 3km van Barjac. Kan op de fiets (wel klimmen naar de camping toe) en wandelen (1/2 uurtje). Heerlijk zwembad. In hoogseizoen brood te bestellen. Schoon sanitair.
Vogelgezang als ik wakker word, rust alom op een mooie camping in de Gard. Op de grens van de Ardeche en de Cevennen. We zijn hier twee weken in een mooi mobielhome, van alle gemakken voorzien. We hebben een fijne plek met zon en schaduw. Rondom de camping zijn veel wandelmogelijkheden. De omgeving is schitterend, mooie oude stadjes met mooie provencaalse markten.

Camping La Buissière
Een erg geslaagde vakantie gehad mede dankzij het goede weer en de fijne rustige camping. Eigenaren zijn vriendelijk en erg betrokken. Spreken redelijk Engels. In de omgeving is voldoende te doen! Op de camping zelf veel Franse, Belgische en hier en daar ook Nederlandse gasten. Naast voornamelijk schaduwrijke plaatsen voor tenten ook mobile homes aanwezig. De camping biedt voldoende animatie/avond programma voor jong en oud. Goed zwembad en mogelijkheid om s'ochtends brood af te halen.
De camping beschikt over twee sanitair gebouwen, mannen en vrouwen niet gescheiden. Ondanks dagelijkse schoonmaak was het regelmatig vies.
Al met al scoort de camping een dikke voldoende!
Heerlijke vakantie gehad op deze camping. Beheerd door een lief stel en hun kinderen. Familiaire sfeer. Wel wat veel mobil homes, maar met vriendelijke bewoners. De plekken voor de tenten zijn ruim genoeg (onze stormtent paste er makkelijk). Er zijn veel schaduwrijke plekken maar ook een aantal zonnige.
Lekker zwembad met voldoende nieuwe ligbedden. Het sanitair is vrij schoon, biedt alleen niet heel veel privacy omdat de hokjes van boven en onder open zijn, dus geluiden en geuren worden in het gebouw verspreid.
Lekker warme douches.
Barbecuen mag op de daarvoor aangegeven plek. Was even wennen ipv voor de tent, maar was eigenlijk erg gezellig! Aanspraak etc.
Kortom een lekkere vakantie gehad (7 nachten) en dichtbij allerlei moois! We hadden aanvankelijk 12 nachten geboekt, echter wilden we nog wat dagen naar de kust en het was geen probleem om ons geld terug te krijgen.