Aux Quatrefeuilles d'Oc
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00930000-00939999%2FE937605.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00930000-00939999%2FE937602.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00930000-00939999%2FE937613.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00930000-00939999%2FE937603.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00930000-00939999%2FE937608.jpg)
Aux Quatrefeuilles d'Oc
Een prachtig rustig vakantie oord, met in totaal 5 huizen en 2 safari tenten.
We zijn net terug van een verblijf van twee weken in Aux Quatrefeuilles d'Oc en hebben het ontzettend naar onze zin gehad! Huize Jasmin is lekker ruim, heeft een mooie grote tuin en de bedden liggen uitstekend. De omgeving is prachtig: groene wijngaarden en Arizona-achtig landschap wisselen elkaar in snel tempo af en er zijn allerlei leuke uitstapjes in de omgeving te doen: grotten bezoeken, kanoën, mountainbiken, zwemmen, zeeaquarium in Montpellier enzovoort. Bij het vakantiehuis zelf genoten onze 14-jarige dochters iedere dag van het zwembad, waar ze al snel aansluiting vonden bij andere kinderen. Neem daarbij de zeer vriendelijke ontvangst door eigenaresse Aimee en de lekkere Franse wijn en kaas en we kunnen niet anders zeggen dat we een topvakantie hebben gehad!
Aimée heeft ons hartelijk ontvangen en ons meteen de must-sees van de regio getoond. Allen bezocht, allen waren op en top de moeite. Ook staat ze steeds voor je klaar als je nog vragen hebt. Het domein is prachtig. Tijdens onze twee weken zat alles volboekt, en we hadden het gevoel alleen op het domein aanwezig te zijn. Het huisje is een mooie gite. Alle nodige comfort is aanwezig.
De grootste plus is voor ons je privé tuin die je erbij krijgt. Wij hebben twee weken lang genoten en komen sowieso terug. Kort samengevat: prachtvakantie!
gite laurier fonctionnel et agréable entouré de végétation. ça sent bon le romarin, on y entend les cigales... Pour encore plus de détente profitez des soins SPA sur place par la propriétaire qui met tout son expérience pour vous donner du bien être.
Wij hebben een heel leuke vakantie gehad hier in Aux Quatrefeuilles d'Oc! De gite was ideaal voor ons gezin van vier en had alle voorzieningen die nodig zijn. Heel mooi zwembad en super uitzichten. Lodève is ook een ideale uitvalbasis voor diverse uitstappen. Wij komen zeker nog eens terug!
Wir haben eine Woche im Haus "Laurier" verbracht: ein sehr gut und geschmackvoll ausgestattetes Ferienhaus in einer gepflegten und schön gestalteten Anlage mit Pool. Das Haus verfügt über einen geschützten Garten hinter und eine Terrasse vor dem Haus. Überall wachsen Kräuter und Lavendel. Spülmaschine, Waschmaschine, ein Grill und sogar ein gemütlicher Holzofen zum Heizen sind vorhanden.
Die Anlage befindet sich oberhalb des Städtchens Lodeve. Wir waren mit zwei kleinen Kindern (4 und 6 Jahre) dort: in der Anlage konnten sie sich gefahrlos bewegen, es gibt einen kleinen Spielplatz, jeu de boules und einige Kleintiere (Katzen, Hühner, Kaninchen).
Eine Woche war für die Umgebung viel zu kurz: wildromantisches Bergland, Weingüter und Strandleben gab es zu entdecken. Aber auch ein Tagesausflug nach Carcassonne war dank guter Autobahnverbindungen problemlos möglich.
Kurzum, wir haben dort alles gefunden, was man für einen rundum gelungenen Urlaub braucht!
Info
Huisdieren | Niet beschikbaar |