RCN Domaine de la Noguière
Benieuwd naar de prijzen?
We hebben de beste aanbieders voor RCN Domaine de la Noguière voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 8.2
Over RCN Domaine de la Noguière
Camping RCN Domaine de la Noguière is een gezinscamping op een half uurtje rijden van de Côte d'Azur. Vooral leuk voor de wat jongere kinderen, de animatie gaat 's avonds niet te lang door. In het restaurant kun je gevarieerd eten door het wisselende dagmenu. Franser kan het bijna niet: de camping ligt naast een mooie wijngaard.
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | 1617 Route de Frèjus, 83490 |
Website | |
Social media |
Camping Les Prairies de la Mer
CampingCamping Sunelia L'Hippocampe
CampingYelloh! Village Domaine du Colombier (Glamping)
CampingCamping Domaine de Miremer
CampingCamping Esterel Caravaning
CampingCamping Port Pothuau
CampingCamping Lei Suves
CampingCamping La Pierre Verte
Camping
RCN Domaine de la Noguière
De nieuwe stacaravans op de camping zijn een hit, voorzien van alle luxe en goed onderhouden, wat vakantiegangers erg waarderen. Het zwembad scoort ook goed, groot genoeg en altijd een plezier, vooral voor de kinderen. De locatie van de camping is ideaal, met alles wat je nodig hebt binnen een half uur rijden. Bovendien zijn de problemen met warm water bij de douches verholpen en is er zelfs een toiletgebouw vernieuwd, wat de verblijfservaring verbetert. Vakantiegangers merken op dat het sanitair schoon blijft, mede dankzij de inzet van iedereen. Kortom, een fijne camping in een prachtige omgeving die blijft verbeteren en waar men graag terugkomt.
Airconditioning
Zee: 15000m
Winkelmogelijkheden: 3000m
Treinstation: 12000m
RCN Domaine de la Noguière
We waren hier nu voor de 2e keer en wederom een erg fijne vakantie gehad. De nieuwe stacaravans zijn van alle luxe voorzien. En worden ook zeer goed onderhouden. Het zwembad is top. Groot genoeg. De camping ligt op een super locatie. Alles is binnen een half uur rijden wel te bereiken. Een probleem dat we zelf veroorzaakt hadden door iets teveel stroom te gebruiken werd snel door de beheerder opgelost. Gelukkig is dat ook maar 1x voor gekomen. Voor het hele team en de beheerder. Ga zo door!! Ik heb echt niets te klagen. Nou ja 1 dingetje misschien. Het wasrek was wel aan vervanging toe :)
Blijft een erg fijne camping in deze regio! We komen er vaker en blijft een aanrader wat ons betreft.
Voorgaande problemen m.b.t. voldoende warm water bij de douches lijken opgelost en één toiletgebouw is zelfs helemaal vernieuwd. Begrepen dat het andere gebouw eind dit jaar ook vernieuwd wordt dus volgend seizoen ook weer helemaal up to date is. Tip voor RCN: zorg svp wel dat het aantal douches / toiletten na de nog uit te voeren verbouwing niet minder worden, in nieuwe toiletgebouw zijn ze nu erg ruim opgezet waardoor er minder capaciteit is/lijkt te zijn. Schoon sanitair blijft verder vooral ook een kwestie hoe gasten het achterlaten na gebruik.
Voorraadbeheer van de horeca (vooral de bistrobar bij het zwembad) is wel een aandachtspunt, regelmatig waren er diverse drankjes of ijsjes niet meer te bestellen en horecapersoneel zou daar soms ook wat vrolijker/vriendelijker mogen zijn.
Fijne camping in prachtige omgeving. Mooi, schoon en goed onderhouden camping. Jammer dat veel mensen hun handdoeken laten liggen bij het zwembad en zo hin bedden bezet houden voor later en met een gezin 4 bedden pakken terwijl de kinderen toch vooral in het water liggen. Mooie omgeving met veel leuke uitstapjes in de buurt.
RCN Domaine de la Noguière
Mooie camping, huisje is netjes. Camping sanitair ziet er ook heel netjes uit. Horeca is echt heel slecht, er lopen alleen jonge meisjes die het (vanzelfsprekend) nog niet allemaal snappen, als er een paar druppels regen vallen ligt alles stil, serveren ze geen eten meer, worden alle activiteiten gecanceld enz. Dit 2x mee gemaakt in de week dat we er waren, 1x was echt noodweer dus wel begrijpelijk. Maar de 2e keer was een kleine bui, wij zaten daar met 5 kinderen en besloten ze om 20u ineens dat we ons eten niet meer zouden krijgen. Konden een pizza mee nemen naar het huisje en dat was het dan. Gaan niet even rond met hapjes of proberen er wat van te maken... nee gewoon pech gehad en zoek het maar uit.
Zwembad viel goed in de smaak bij de kinderen, verder weinig activiteiten/speeltuintjes .
Hebben hier 1 nacht ter overbrugging gestaan. Camping oogt erg rommelig en wat kaal. Nagenoeg nergens schaduw. Sanitair oogde niet erg schoon. Ligt waarschijnlijk ook aan de kinderen die zelf naar het toilet gaan en ouders die niet opletten. Onze kinderen hebben even een duik gemaakt in het zwembad. Voor kleinere prima denk ik voor wat oudere jeugd minder. Om 1:15 liepen er nog hoop kleine kinderen over de camping te gillen, zou je niet verwachten op deze camping. Voor de prijs zijn er veel betere ( rcn) campings. Ik was blij dat ik na een nacht weer verder kon. Wat wel fijn was dat je online kunt inchecken en weer kunt vertrekken zonder te melden daarna bij de receptie.