Benieuwd naar de prijzen?
We hebben de beste aanbieders voor Camping Domaine de Chadeyron voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 9.5
Over Camping Domaine de Chadeyron
Op Camping Domaine de Chadeyron (Ardèche) voel je je meteen welkom door de vriendelijke en behulpzame eigenaren. Van het ontbijt tot aan het zwembad; alles is goed verzorgd op de kleinschalige camping. Op de gezellige thema-avonden wordt er met liefde voor je gekookt. Ga zeker eens naar de grotten Caveau Chauvet en bewonder de muurschilderingen.
Vakantiegangers zijn dol op de prachtige, rustige omgeving en de knusse, goed uitgeruste accommodaties met airco. De terrassencamping blinkt uit in gastvrijheid, met schone faciliteiten en de mogelijkheid om elke ochtend van versgebakken brood te genieten. Het zwembad, hoewel aan de kleine kant, biedt verkoeling en is een fijne plek om te ontspannen. De persoonlijke aandacht en service worden zeer gewaardeerd, net als de gezellige avonden met live muziek en heerlijk eten uit eigen keuken. De natuurlijke schoonheid van de omgeving, gecombineerd met de rust op de camping, maakt het een ideale bestemming voor vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning en plezier.
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Vallon Pont D'arc, 07150 |
Website | |
Social media |
- € 104
Camping Domaine du Cros d'Auzon
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 146
TV
Wasmachine
Kluis
Schrijf een review253 reviews
Prachtige omgeving met veel moois dichtbij, gezellige mobilhome goeie airco en uitgerust terrasje waar het fijn vertoeven is, lieve eigenaars, lekker eten, zeer vriendelijke bediening, heerlijk zwembad met uniek uitzicht, ...
Topcamping, klein, rustig. Relaxte sfeer. Super aardige medewerkers. Veel Nederlanders. Prima zwembad, wel klein maar goed te doen, ook als het wat drukker is. Bedjes bij het zwembad. Elke ochtend vers brood, bakken ze zelf. Savonds eten uit eigen keuken, kip of pizza. Of mee eten met de camping. Ook leuk. Prachtige omgeving. Elke dag markt, overdag maar ook savonds. Lekker kanoën op de Ardèche bij Vallon pont darc. Te boeken bij de camping, met korting. Eigenaar rijd caravans met z’n trekker naar de plek als je dat prettig vind. Wij zaten in een huisje. Top, met airco maar helaas geen horren voor de ramen. En dat is balen want savonds komen de 🦟 muggen.
Echt heerlijk gehad. Verwacht geen animatie en disco ofzo. Dat is hier niet. Mooie plek voor de kleintjes om te spelen. Echt leuk gehad. Onze tieners zijn helemaal tot rust gekomen. En wij ook. Top.
Deze kleine gemoedelijke terrassencamping heeft kwaliteit op 1 staan. Alles perfect geregeld, gastvrij personeel, schoon sanitair, lekker brood (ter plaatse afgebakken) en een mooi uitzicht! Voor de drukte van Vallon Pont d’Arc en de Ardeche moet je kort in de auto, maar daarentegen krijg je de rust van de camping er voor terug.
Camping Domaine de Chadeyron
We hebben hier een weekje in juli met veel plezier verbleven. De mooiste plekken liggen wat ons betreft op de 40+ terrassen (wij stonden op 46) achteraan op de camping. Een brandschoon toiletgebouwtje vlakbij met ruime wc's en douches. daar is over nagedacht! lekker maar wel klein zwembad, leuk terras waar ze een lekker biertje of wijntje schenken.
De omgeving is rustig, maar binnen paar autominuten rijden zit je in Ruoms of vallon waar genoeg te doen is.
Al met al is de camping een bezoek meer dan de moeite waard.
Wij hebben een week verbleven in een stacaravan. Alles was goed voorzien en werkte goed, schone omgeving en ook voorzien van airco. Iedere dag heerlijk vers gebakken brood en croissants. Diverse avonden verzorgd eten en live muziek. Bbq, zelf gebakken pizza’s of een gegrild kippetje. Heerlijke natuur en toch ook in het midden van hoogseizoen gezelligheid maar ook rust op de camping. Veel persoonlijke aandacht en service van eigenaren Sander en Francoise. Wij hadden geen kinderen bij ons maar er was veel aanbod van animatie en vermaak voor kids.
Fijne kleine camping, heel mooi gelegen en goed verzorgd. Zeer vriendelijke ontvangst en je krijgt veel tips over de omgeving. Heerlijke pizza's!