3,9 miljoen reviews
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.4

Staat v/h sanitair
    Eetgelegenheden

Over Camping Yelloh! Village Le Ranc Davaine

Camping Yelloh! Village - Le Ranc Davaine is een luxe 5-sterrencamping in het hart van de prachtige Ardèche. Met een uitgebreid waterpark, een scala aan sportfaciliteiten en een bruisend animatieprogramma is Le Ranc Davaine de ideale bestemming voor een onvergetelijke vakantie vol natuur, avontuur en ontspanning.

Locatie en omgeving

Camping Yelloh! Village - Le Ranc Davaine ligt in Saint-Alban-Auriolles, in het zuiden van Frankrijk, aan de oevers van de rivier de Chassezac. Het park is goed bereikbaar met de auto en er is parkeergelegenheid op het terrein. Vanaf Le Ranc Davaine kun je gemakkelijk uitstapjes maken naar de pittoreske dorpjes Balazuc en Labeaume, de indrukwekkende Gorges de l'Ardèche en de historische stad Vallon-Pont-d'Arc. De omgeving van het park leent zich uitstekend voor het verkennen van de unieke landschappen van de Ardèche, van de ruige kloven en grotten tot de groene heuvels en wijngaarden.

Faciliteiten en diensten

Camping Yelloh! Village - Le Ranc Davaine biedt een ongekend scala aan faciliteiten en diensten voor een luxe vakantie-ervaring. Neem een duik in het grote zwemparadijs met verwarmde zwembaden, glijbanen, een lagunebad, een kinderbad, een overdekt zwembad en een wellnessruimte met sauna en hammam, of ontspan op het zonneterras. Voor de sportievelingen zijn er sportvelden, tennisbanen, een multisportterrein, een fitnessruimte, een minigolfbaan en een avonturenparcours. De kleintjes kunnen zich uitleven in de speeltuin, de kinderclubs of het animatieprogramma. In het hoogseizoen worden er regelmatig shows, concerten, thema-avonden en sporttoernooien georganiseerd voor een bruisende sfeer. Voor een hapje en een drankje kun je terecht in een van de restaurants, bars of de snackbar. Daarnaast is er een supermarkt aanwezig voor de dagelijkse boodschappen. Camping Yelloh! Village - Le Ranc Davaine biedt ook fietsverhuur en kanoverhuur aan, zodat je de prachtige omgeving op eigen tempo kunt verkennen. Ook is er een wasserette aanwezig voor het wassen van kleding. Er is gratis wifi beschikbaar op de camping. Huisdieren zijn welkom, maar moeten wel aangelijnd zijn.

Accommodaties

Camping Yelloh! Village - Le Ranc Davaine biedt diverse accommodaties voor een comfortabel verblijf, variërend van ruime staanplaatsen voor tenten, campers en caravans tot luxe stacaravans en cottages met privé jacuzzi. Alle accommodaties zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken.

Huisdieren zijn welkom op Camping Yelloh! Village - Le Ranc Davaine, mits aangelijnd. Er zijn laadpalen beschikbaar voor elektrische auto's. Barbecueën is toegestaan op de camping, of je nu je eigen barbecue meebrengt of er eentje huurt. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Veel vakantiegangers waren onder de indruk van de prachtige omgeving en de fantastische faciliteiten van de camping, vooral het zwembad met leuke glijbanen viel in de smaak bij jong en oud. De rivier biedt een unieke plek om te zwemmen, vissen en spelen, wat een extra dimensie geeft aan de vakantiebeleving. Ook het winkeltje op de camping voor de vergeten boodschappen en het heerlijke brood in de ochtend werden gewaardeerd. De camping kreeg lof voor de netheid en goede organisatie van de faciliteiten, waardoor het verblijf voor veel vakantiegangers aangenaam was. Ondanks de drukte en grootte, vinden sommigen het een ideale plek voor een vakantie met kleinere kinderen.

Telefoonnummer

Yelloh! Village Mas St. Josep

6.6
    Camping
    SpanjeCosta BravaSanta Cristina d Aro

*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Ga naar accommodatie
  • Yelloh! Village Domaine des Carrelets

p.p. vanaf*

€ 76

Yelloh! Village Domaine des Carrelets

Camping
    FrankrijkAquitaineSoulac-Sur-Mer (Gironde)

*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Ga naar accommodatie

Eetgelegenheden

Fantastisch zwembad
Door IlsVK op 19-12-2024
Gereisd met jonge kinderen

Afgelopen zomer 2 weken hier gestaan met eigen caravan. Wij hadden een mooie grote plaats en de hele dag schaduw plekken op de plaats. Helaas wordt er steeds meer verhuur neergezet waardoor het echte camping gevoel mist. Sainitair netjes maar kan beter, amper prullenbakken en water/douches qua temperatuur soms heel heet. Geen wc brillen maar dat is in Frankrijk vaker zo. Zwembad is geweldig, voor iedereen wat wils en het water is lekker qua temperatuur. Wel te weinig ligbedden voor het aantal gasten. Camping ligt aan een rivier waar je op 2 plekken erin kan, ene ondiep andere moet je erin springen. Elke avond animatie maar dat stopt om 23 uur. Wij hadden geen hinder van het lawaai, ondanks dat wij er redelijk dichtbij stonden. Helaas veel animatie in het Frans. Geen dorpje op loop afstand, je pakt gauw de auto wat erg jammer is.
Wij hebben een geweldige vakantie gehad maar kijken nu wel meer naar campings met meer kampeerders.

Vergane glorie
Door Pauline op 28-08-2024
Gereisd met jonge kinderen

Elk jaar gaan wij naar vijf sterren campings en we zijn echt verbaasd over de positieve reviews van deze camping. Wij vonden het echt geen vijf sterren waard. Vrijwel alles was verouderd, wifi kon slechts op 1 apparaat gebruikt worden, huisjes vlak op elkaar en ook verouderd. Het park ademde geen sfeer uit, gewoon ongezellig. De omgeving vonden we ook dor/geen mooie uitzichten. We zijn nog nooit eerder vertrokken, maar verlangden tijdens deze vakantie echt naar huis. Vergeet je strakke zwembroek niet, want ze loeren hier echt op mensen die het water in gaan met een wijde zwembroek! Geloof me dat er in de nabije omgeving vijf sterren campings zijn die veel mooier, gezelliger, relaxer zijn met veel mooiere/eigentijdse zwembaden.

Fantastische camping!
Door Fam. Kroles op 26-08-2024
Gereisd met oudere kinderen

Fantastisch mooie camping met een super mooi zwembad met veel leuke glijbanen.
Deze camping is zeker een aanrader!

Camping Yelloh! Village Le Ranc Davaine

Prachtige camping in mooie omgeving
Door L.S. op 16-08-2024
Gereisd met jonge kinderen

Ontzettend mooi zwembad. Voor alle leeftijden leuk. Super glijbanen maar ook de zwembaden zijn leuk. Ook de rivier is heel leuk om te zwemmen, vissen en lekker te spelen. Grote super U op een minuut of 8 met de auto. Op de camping ook een prima winkeltje voor de vergeten boodschappen. Brood in de ochtend is heerlijk en voldoende keus.
Omgeving is prachtig en genoeg te doen in de omgeving.

Kamperen met de tent
Door S.o. op 16-08-2024
Gereisd met oudere kinderen

Ondanks de hoge score was dit voor ons geen topvakantie. We hadden voor onze tent een grote plaats gereserveerd. Deze plaatsen hebben weinig schaduw, stenen ondergrond en liggen ver weg van alle faciliteiten. Op vraag hebben we een andere plaats kunnen kiezen, kleiner maar veel schaduw en zand ondergrond. Deze plaats was naast de glijbanen. Hou er rekening mee dat je aan deze kant van de camping de pomp van de glijbanen dag en nacht hoort. De camping bestaat voornamelijk uit chalets, de weinige tenten die er staan, staan sporadisch tussen de huisjes. Dit gaf ons geen echt kampeergevoel. Alle faciliteiten op de camping zijn proper en goed georganiseerd. Toch kiezen wij in de toekomst voor een kleinere camping. Dit was onze derde camping van yelloh maar echt wel drukker en groter dan de vorige campings. Voor kleinere kinderen lijkt ons dit wel een prima vakantie!

Prachtige camping
Door Janneke op 09-08-2024
Gereisd met oudere kinderen

Prachtige schone ruime camping. Veel ruimte rondom accomodatie, ook veel schaduw. Accomodatie gehuurd via camping zelf, erg schoon.
Vriendelijk personeel, heerlijk restaurant. Prima prijs kwaliteitverhouding.
Zeer luide avondanimatie, voornamelijk in het Frans. Heel harde muziek en veel geschreeuw door de microfoon.
Dat is echt een gemiste kans. Wij bleven hierdoor bij de accomodatie ipv ‘ s avonds gezellig een drankje op het terras.
Vanuit de camping veel te doen in de omgeving.
Jammer dat de bar/ afhaal dicht is tussen 14 uur en 19 uur.
Veel handdoekjes leggen in begin van onze vakantie aan zwembad gelukkig traden de badmeesters daar in de loop van de week tegen op.

Camping Yelloh! Village Le Ranc Davaine

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.