Goed nieuws! Zoover heeft alle vouchers uitbetaald. Boek je vakantie met geldteruggarantie!

corona geldteruggarantie

Corona geldteruggarantie

Goed nieuws! Boek je vakantie met Geldteruggarantie

Boek nu je vakantie zonder zorgen. Op alle boekingen gemaakt tot en met 31 mei 2021 geldt nu de Geldteruggarantie! Is jouw bestemming twee weken voor vertrek code oranje of rood omwille van COVID-19? Dan annuleert Zoover jouw geboekte vakantie en wordt jouw (aan)betaling binnen twee weken teruggestort. Er zal dus geen voucher worden uitgegeven. Tot en met 31 mei 2021 valt jouw boeking bij Zoover onder de Corona Geldteruggarantie.

Boeken zonder risico dus!

Waar wacht je nog op? Bekijk ons aanbod en boek snel!

We annuleren de vakantie alleen bij een oranje of rood reisadvies voor alle Nederlandse reizigers, ongeacht de eventuele invoering van een coronapaspoort. De te treffen maatregelen om volgens de voorwaarden van dit paspoort vrij te mogen reizen naar het land van bestemming liggen bij de klant.

Voorwaarden Corona Geldteruggarantie

  • De Geldteruggarantie is van toepassing voor jouw vakantie, indien code oranje en rood van toepassing is en met vertrek binnen twee weken. Zodra dit voor jouw boeking geldt, ontvang jij van ons een bericht hierover.
  • Zoover volgt het reisadvies voor de geboekte bestemming, uitgegeven door het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken. Indien het niet mogelijk is naar je bestemming af te reizen, kun je een volledige terugbetaling aanvragen binnen twee weken voor vertrekdatum.
  • De Geldteruggarantie is geldig voor reeds gemaakte en nieuwe boekingen met vertrek vanaf 1 januari 2021. Wil je een nieuwe boeking maken? Dan geldt de garantie voor boekingen met een boekdatum tot en met 31 mei 2021.

  • De hoofdboeker zal de terugbetaling kunnen aanvragen via e-mail vanaf twee weken voor de oorspronkelijke vertrekdatum.
  • Zoover zal het volledig betaalde bedrag terugstorten binnen twee weken na het ontvangen van de bankgegevens van de hoofdboeker.
  • Heb je je vakantie betaald met een voucher en wordt je reis door ons geannuleerd na 1 januari 2021? Dan ontvang je geld terug in plaats van een voucher.

De Geldteruggarantie geldt niet:

  • Voor last-minute boekingen (vertrek binnen twee weken), die op het moment van boeken code oranje hebben.
  • Als er lokale, beperkende maatregelen gelden of worden ingevoerd zoals het dragen van mondkapjes, een avondklok of sluiting van faciliteiten buiten de accommodatie, zoals de horeca of anderszins. Zoover heeft daar immers geen invloed op.
  • Als de reis door de hoofdboeker zelf wordt geannuleerd. In dat geval zijn er annuleringskosten van toepassing en zijn deze volledig voor eigen rekening. Wanneer deze annuleringskosten lager zijn dan het reeds betaalde bedrag, dan wordt het restantbedrag teruggestort op jouw rekening. Zijn deze annuleringskosten hoger dan het reeds betaalde bedrag, dan moet het restantbedrag direct na het annuleren worden voldaan.

Lees hier de ontwikkelingen over het coronavirus en jouw vakantie