Deze accommodatie heeft een score van 8.7
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
De ligging
Het 2e rij strandhotel Victoria Hill Hotel bevindt zich in de omgeving van het strand Dassia. is Dassia. Een supermarkt is gelegen in de nabijheid van het hotel. De volgende bezienswaardigheden zijn bereikbaar vanaf het hotel: Corfu old town.
Het hotel en faciliteiten
Dit hotel is in 2013 volledig gerenoveerd, bestaat uit een hoofdgebouw en 3 bijgebouwen en beschikt over in totaal 42 kamers. Bovendien beschikt het hotel over een lobby, een lift, airconditioning, een kluisje (tegen betaling), een parkeerplaats (gratis) evenals een wisselkantoor. Daarnaast beschikt het hotel over een lift, een kluisje (tegen betaling) evenals een wisselkantoor. Het gastronomisch gedeelte omvat een restaurant en een snackbar. De hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van Wifi. Schoonmaak inclusief. In het buitenbereik van het complex vindt u een zoetwater zwembad. Hier zijn ligstoelen en parasols evt. tegen betaling beschikbaar. Verfrissende drankjes zijn verkrijgbaar bij de zwembadbar.
De kamers
Uitgerust met extra bed, tegelvloer, balkon of terras, internet (gratis), kluisje (tegen betaling) en sat-tv, individueel verstelbare airco. Badkamer met douche. Handdoeken worden 2x per week verschoond.
Amerikaans ontbijt.
Voor bepaalde faciliteiten, voorzieningen of activiteiten kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Het hotelpersoneel spreekt Engels.
Parkeerplaats
E-mailadres | |
Adresgegevens | 49083, Dassia 490 83, 49100 |
Website |
Victoria Hill
In de eerste week van juni hebben wij 10 dagen heerlijke dagen in Victoria Hill gehad. De kamer zijn vrolijk en gezellig ingericht. De badkamer is gedateerd, maar wel erg schoon! Het weer is ook goed niet te warm. De eigenaresse is een Griekse vrolijke vrouw die altijd even tijd maakt voor een praatje. Kortom een hotel waar we zeker nog een keer naar terug gaan
Well worth a visit. Ignore any earlier negative comments. Staff excellent and location gives the best of all worlds. You are never far from everything you need. This was our first holday without the kids and after we had both been seriously ill. We went with Palmair / Ionian Travel and their service was first class. We are going back in 2009. Very good value for money.
- € 407
Dassia Holiday Club
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 323
Apraos Bay