7.6GoedScore uit 242 reviews

• 8

Volgend jaar weer!
Door John en Franska op 09-06-2019
Gereisd met partner

Leuk hotel,goed eten,top animatie. Dichtbij strand en leuke winkelstraat. Minpuntje frisdrank een b-merk. Schoonmaak kamer kan beter. Service dikke 10. Wij komen zeker nog eens terug.

Verschrikkelijk, een en al herrie.
Door mdb op 08-12-2017
Gereisd met oudere kinderen

Keihard muziek van zwembad EN van Griekse taverne op het terrein. Geen uitzicht op zee, maar op de heg. Minimale studio. Wel vriendelijk, zelfs na onmiddellijk vertrek op dag 1.

Heerlijke en mooie vakantie!
Door J. Lachman op 02-10-2017
Gereisd met partner

Ligging van het hotel: ongeveer 500 meter van het strand.Strand is zeer makkelijk bereikbaar. Je kan ver de zee inlopen alvorens het diep wordt. Strandbedjes zijn vaak gratis, als men een drankje neemt. Dichtbij Canal d'Armour.Gezellige winkelstraat met veelal souvenirswinkels en restaurants. Hotel ligt tegen helling aan. Goed voor de beenspieren. Men kan ook servicebusje nemen die bij de receptie staat en brengt je naar je kamer toe. Doordat de kamers verdeeld liggen in blokken, krijg je het gevoel dat je niet in een hotel zit. Wat wij zeer aangenaam vonden. Kamers qua meubilair beetje verouderd, maar wel schoon. Eten: all-in: ontbijt. lunch en avondeten was uitstekend! Zelfs lunchpakket gaven zij als je op excursie ging of vroeg ontbijt als je weer vertrok. Super! (wel zelf aangeven bij receptie). Zwembad was dik in orde: van 1.50 m tot 2.30 m diep.Kinderzwembad en speeltuintje. Leuke en gezellige animatie. Er is een tennisbaan en basketbalveld aanwezig (beton). Het personeel is zeer vriendelijk en gastvrij. In dit hotel kom je wel over het algemeen veel Engelsen, Polen en Russen tegen. Al met al goede kwaliteit/prijsverhouding. Aanraders: plaats: Paleokastritsa, sunset (dichtbij Sidari),korissionmeer

heel fijn.alles was goed
Door p.v.acht op 28-05-2017
Gereisd met partner

dat het nog erg warm is dus je hebt niet veel bagage nodig .de ligging was goed .ik zou er vandaag nog naar toe willen.

Prima
Door Linda op 31-08-2015
Gereisd met partner

Nette kamer, werd ook goed schoongemaakt. Prachtig uitzicht over de zee! Het eten was wat minder. Vooral warm eten was niet vers en klef. Salade en ontbijt waren prima.

Prachtige vakantie op mooi resort
Door annamarie van der Bij op 12-07-2015
Gereisd met oudere kinderen

Het 3 sterren resort Corfu Panorama was onze eerste kennismaking met Griekenland. Het resort ligt tegen een berghelling aan en biedr vanuit de kamers met zeezicht een fantastisch uitzicht. De kamers zijn netjes, weliswaar niet luxe maar wel schoon. Op het gehele terrein is geen vuil te vinden. Het zwembad wordt eveneens goed schoon gehouden,. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam; ivm latere vertrektijd naar Nedrland mochten wij onze kamer 2 uren langer bewonen. Het buffet is keurig en biedt voldoende variatie om ook tijdens een all in vakantie gezond te kunnen eten. In het resort verblijven veel Engelse gasten maar dat mocht de pret niet drukken. Het strand en dorpscentrum zijn op loopafstand. Er rijdt op het park van 08:00 tot 24:00 een nette bus rond die bagage dan wel personen vervoert naar de hoger gelegen appartementen. Enig minpuntje zijn de smalle rioleringen op Corfu : hierdoor mag je geen papier doorspoelen. Voor de rest : een topvakantie op een toplocatie !

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.