Deze accommodatie heeft een score van 9
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Glaros
Glaros
Ontdek de rijke cultuur van de zuidkust van het Griekse eiland Kreta, bekijk historische bezienswaardigheden en maak wandelingen langs de prachtige stranden. Glaros, gelegen in het gezellige vissersdorpje Agia Galini, is hier de perfecte locatie voor en hier kom je helemaal tot rust! Duik in het zwembad, proef de lekkerste Griekse gerechten, shop souvenirtjes en ontspan onder de stralende zon. “Prima hotel. Goed ontbijt met elke dag iets “grieks” erbij gemaakt door de dames van het hotel. Erg schoon. Airco tegen betaling. Zeer vriendelijk personeel. We gaan in oktober nog een keer. Goede ligging” - Twan
De ligging
Glaros ligt in het Griekse vissersdorp Agia Galini, gelegen aan de zuidkust van het Griekse eiland Kreta. Dit traditionele dorpje heeft een sfeervolle haven met gezellige tavernes, restaurants en souvenirwinkeltjes met een prachtig uitzicht op zee. Het hotel ligt op slechts 400 meter van het strand, perfect voor strandliefhebbers. Wil je meer van de omgeving ontdekken? Huur een auto en verken de sfeervolle dorpjes in de buurt. Maak ook zeker een dagtocht naar het binnenland van Kreta. Spili is een dorp met traditionele Griekse huizen en mooie fonteinen die je zeker gezien moet hebben. Verkoeling tijdens warme dagen vind je in de natuurlijke waterbronnen die door het dorp stromen. Voor liefhebbers van Griekse cultuur is een tussenstop in Phaistos essentieel. Hier kun je de overblijfselen bewonderen van een belangrijk Minoïsch paleis, een van de belangrijkste opgravingen van Kreta. Daarnaast heb je hier ook een prachtig uitzicht over het hele eiland. Als je nog meer cultuur wilt snuiven, zijn historische steden zoals Heraklion en Chania gemakkelijk bereikbaar met de auto vanuit Agia Galini. Dit zijn wat grotere en drukke steden, waar je ook veel winkels, restaurants en andere activiteiten vindt.
Het hotel en faciliteiten
Glaros is een kleinschalig 3 sterren hotel met 32 kamers. Overal in het hotel kun je gratis gebruik maken van WiFi, zowel in de openbare ruimtes als op je kamer. Het personeel bij de receptie is vriendelijk en behulpzaam. Elke ochtend wordt er een heerlijk ontbijt geserveerd in een speciale ruimte bij de receptie, zodat je vol energie aan je dag kunt beginnen. Op de tweede verdieping van het hotel bevindt zich een zwembad met ligbedjes, parasols en een pool bar waar je een lekkere snack of een drankje kunt halen. Voor wat extra ontspanning kun je terecht in de tuin op de vierde verdieping. Daarnaast biedt het hotel ook nog gratis parkeergelegenheid, dus als je een auto huurt hoef je je hier geen zorgen over te maken!
De kamers
Glaros heeft verschillende soorten kamers, die elk netjes ingericht zijn. Alle kamers zijn voorzien van gratis WiFi, een koelkast, telefoon en een televisie. Airconditioning is tegen bijbetaling. De kamers hebben een privébadkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Tweepersoonskamer: - Terras/balkon met zitje berg- of zijzeezicht (eventueel tegen bijbetaling) - Geschikt voor alleengebruik en maximaal 2 personen - Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden Tweekamerappartement - bergzicht: - Terras/balkon met zitje bergzicht - Geschikt voor alleengebruik en maximaal 3 personen - Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden met slaapbank - Met kitchenette Juniorsuite: - Terras/balkon met zitje en stad- en zwembadzicht - Geschikt voor maximaal 3 personen - Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden met slaapbank - Met kitchenette Suite: - Terras/balkon met zitje en bergzicht - Geschikt voor maximaal 5 personen - Twee tweepersoonsbedden en een eenpersoonsslaapbank - Met kitchenette
Eten en drinken
Bij hotel Glaros verblijf je op basis van logies en ontbijt. Het ontbijt wordt elke dag van 08:00 tot 10:00 geserveerd bij de receptie. Het ontbijt bestaat uit zelfgemaakte en traditionele recepten zodat je al lekker de Griekse keuken kunt proeven. Bij de poolbar kun je terecht voor een lekkere snack en de lekkerste drankjes. In Agia Galini of in een van de andere omliggende dorpjes zijn er tal van gezellige restaurants, cafés en tavernes te vinden, waar je kunt genieten van heerlijke Griekse gerechten of internationale gerechten. Er is voor ieder wat wils, dus sluit je dag af met een geweldige culinaire ervaring in het prachtige Griekenland.
De toeristenbelasting is niet bij de reissom inbegrepen en dient ter plekke te worden voldaan. Sommige faciliteiten van Glaros zijn mogelijk niet het hele jaar geopend. Ook kunnen faciliteiten gesloten zijn door bijvoorbeeld het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting. Sommige faciliteiten zijn alleen beschikbaar tegen een extra vergoeding. Gebruik maken van een babybedje? Dit is mogelijk op aanvraag en tegen betaling. Geef dit direct aan in de boeking.
Hotelkluis
E-mailadres | |
Adresgegevens | Agia Galini, Lampi, GR-74056 |
Website |
Schrijf een review47 reviews
Mooi, schoon en aardige mensen. Bij aankomst konden we meteen naar onze kamer met balkon. Prima kamer met douche, toilet In de koelkast 2 flesjes water. Airco apart bijgeboekt. Ontbijt prima verzorgd, vers fruit, vers brood tussen 8 en 10 uur 's ochtends. Het zwembad is klein maar prima ook met ligbedden, het ligt bijna de hele dag in de zon. Als je naar beneden loopt vanaf het hotel overal restaurantjes en winkeltjes, iets verder naar links het strand, prachtig gelegen, mooi helder water met ligbedjes en parasol 5 of 6 euro per dag te huur. We hebben heerlijk gegeten bij Alikes met de blauwe trap en Cove! Heerlijke relaxte vakantie gehad, prachtig weer en 2x een regenbuitje, watze al 2 jaar wilden! Wij gingen pas savonds weg, we konden nog douchen op de 1e verdieping en de koffers konden apart staan in de receptie.
Wij wisten waar we terecht zouden komen. We waren daar al eens eerder (met Sunweb) Prima hotel. Goed ontbijt met elke dag iets “grieks” erbij gemaakt door de dames van het hotel. Erg schoon. Airco tegen betaling. Zeer vriendelijk personeel. We gaan in oktober nog een keer. Goede ligging
Glaros
Wij, mijn vriendin en ik hebben volop genoten van Agia galini en hotel Glaros. Erg schoon en netjes overal. Elke dag schone lakens. Prima ontbijtje. Het enige minpunt is dat de airco niet werkt zodra je de pui naar het terras opendoet. De deur valt niet van buiten te sluiten. Dus je kunt de kamer niet koelen terwijl je nog even op het terras zit zodat je warm het bed in moet. Mijn vriendin bleef dus vaak binnen en ik buiten. Maar moest haar dan wakker maken om weer binnen te mogen. Bij aankomst s’avonds laat was de kamer niet voorgekoeld zodat het er minstens 38 gr was. Het was tijdens ons verblijf erg heet op Kreta dus ik had dat anders gedaan als hotelmanager. Er viel de eerste nacht niet goed te slapen hierdoor. Verder echt heel fijn verblijf en hulp waar nodig. Vriendelijk personeel. Aanrader dit hotel.
Vriendelijk personeel, die altijd klaar staan om je te helpen. Wij zaten op de 5e verdieping (506), met lift vanaf 2e verdieping, geniet je van een mooi groot balkon met mooi uitzicht. Ontbijt fantastisch, elke dag griekse hapje, yoghurt, vers fruit, maar ook gewoon wit en bruin brood, kaas, worst. Schoonmaak gebeurd iedere dag grondig. Kortom, fantastische p,en om te verblijven.
- € 596
Star Beach Village & Water Park
AparthotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 406
Kleoniki Mare