8.4FantastischScore uit 195 reviews

• Zwembad
  • Sportfaciliteiten
  • Minder dan 1km van het centrum

8.4FantastischScore uit 195 reviews

Verschrikkelijk en we moeten nog een week
Door Ongelukkige gast van hotel Allsun zorbas op 13-08-2020
Gereisd met jonge kinderen

mooie accomodaties , mooi gelegen aan het strand niet in zwemmen, grote stenen in de zee) is het restaurant verschrikkelijk. De Grieken die t eten opscheppen en opruimen zijn nog oké. De meisjes van de animatie (vooral Melanie) staan ook in t restaurant en die gedragen zich verschrikkelijk, zijn onaardig, blaft klanten af en het wordt maar gepikt. Het eten is echt slecht, een nul!!! We zijn best verwend met all incl. vakanties maar weten dat Griekenland iets anders is dan bijv de luxe AI. Ze noemen dit een 4 sterren, maar eerlijk een kleine 3 ster, meer is t niet waard. Het is n familiehotel, maar Owee als je iets simpels vraagt. Zo heeft ons kind van net 12 een visallergie en eten geen varkensvlees. Vaak alleen vis en varken en niets anders, als je vraagt om een vegetarische pasta(lees pasta in water gekookt klaar, geen andere moeite) dan is t teveel en krijg je niets. Manager onbereikbaar voor commentaar. En moeten nog n week, Sad!!!!

Irritante regels
Door Chris op 12-07-2019
Gereisd met partner

Zeer irritant systeem met kaarten op handdoeken Ben je 5 min zwemmen of darten of eten en je komt terug ligt er een kaart dat men je handdoek weghaalt Als je komt voor rust is dat irritant In de ochtend oke maar de gehele dag door.... Verder stinken de drinkbekers

Dus niet meer
Door Chris op 12-07-2019
Gereisd met partner

Klote kaart systeem mbt ligbedden Ga je 5 min zwemmen of even drinken halen moet je je kaart terug gaan omdraaien die ze neerleggen Dat was dus eenmalig dit hotel In de ochtend prima systeem maar de gehele dag door: NO GO

Goed verblijf, uitstekend personeel
Door Iwan en Belinda op 22-09-2018
Gereisd met partner

Heerlijk genoten van het verblijf. Persoon doet er alles aan om iedereen het naar zijn zin te maken. Het was voor ons de eerste keer een lastminute all inclusive hotel te boeken en we hadden het ons veel minder goed voorgesteld maar het was erg leuk. Het grootste deel van de gasten waren Duitsers en daar hielden ze ook rekening mee bij het eten (niet helemaal ons ding). Verder schone kamers die dagelijks, behalve zondag, worden schoongemaakt. Ontbijt, laat ontbijt,lunch, avondeten en tussendoor allerlei snacks, drinken (ook alcohol) .

Heerlijke dagen gehad in dit resort
Door Buurman op 08-09-2018
Gereisd met partner

Het was allemaal fantastische. Alleen de ligging was wat minder. Bijna alleen grote resorts in de buurt. Wel mooi aan de zee. Maar om er ff uit te lopen niet echt gezellig.

Super! Kan deze accomodatie iedereen aanbevelen.
Door B. van Donkelaar op 04-09-2018
Gereisd met partner

Uitstekende accomodatie. Vriendelijk personeel. Mooie huisjes, schoon. Het eten is fantastisch. Veel variatie, elke dag wat anders, veel verse vis en vlees. Zowel ontbijt als lunch en diner zijn erg goed. De ligging is erg mooi tegenover het eigen strand. Accomodatie ligt afgelegen. Er is wel een mini boulevard met winkeltjes en restaurants. Pinapparaat is op loopafstand. Dagje Heraklion is leuk, bezoek ook het aquarium. Je kunt 2 treintjes pakken, de ene gaat naar het binnenland, je bezoekt een klooster en een olijvenfabriek. Erg leuke rit door mooie natuur. Het andere treintje gaat door Oud Hersonissos. Daarna door naar het bekende Chersonissos met een stop in de haven. Ook erg leuke rit. Beide ritten zijn niet duur. Enige nadeel aan dit hotel is dat het in de vliegroute naar Heraklion ligt. Dus continue hoor je vliegtuigen, van s morgens vroeg tot s avonds laat.

Info

• iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.