8.2FantastischScore uit 1066 reviews

• Animatie programma
  • Sportfaciliteiten
  • Minder dan 1km van het strand

Omschrijving

Met de zeven zwembaden, de tennisbaan en de vijf restaurants beschikt Vasia Beach Resort & Spa over veel faciliteiten. In vijf minuten sta je bij de haven van Sissi, een klein vissersdorpje. Een gezellig hotel dus! ‘’Het was een gezellig all-in hotel. Uitstekende service. Animatie was goed geregeld...

8.2FantastischScore uit 1083 reviews

Perfect
Door Liza op 08-09-2023
Gereisd met oudere kinderen

Het was een gezellig all in hotel. Uitstekende service. Animatie was goed geregeld en de kinderen hebben zich prima vermaakt. De bingo was wat minder maar zo is er altijd wat te klagen. Het eten is goed. Voor ieder wat wils. Vlakbij het hotel is een mooie baai waar je kan snorkelen. Sissi is een leuk, klein plaatsje waar je heerlijk kan eten en kan winkelen. Malia ligt vlakbij en is erg leuk om naar toe te gaan.

Super
Door Marco op 04-09-2023
Gereisd met jonge kinderen

Mooi resort. We hadden een maisonnette met prive zwembad, ideaal. Kan dit echt aanraden. Het eten was goed en gevarieerd. Ook tussen de maaltijden door, snacks bij het zwembad. Ook voor kinderen is er voldoende te doen. Voor herhaling vatbaar.

Fantastisch!
Door Paulien op 27-08-2023
Gereisd met oudere kinderen

Fantastisch resort met mooie (grote!) kamers, veel vermaak, mooie omgeving, heerlijk eten! Gereisd met kids; baby van 9 maanden t/m een 16 jarige. Meest fantastische all-inclusive eten wat ik heb gegeten (en we hebben ervaring!). Zwembaden heel leuk, glijbanen een succes. Veel en actieve animatie die je kinderen - als je / zij dat willen - de hele dag op sleeptouw nemen (wilde mijne niet). Kinderdisco in de avond en daarna voor grotere wat activiteiten. Wij hadden twee kamers, een familiekamer type A, wat bestaat uit twee slaapkamers en een grote badkamer met douche en bad. De andere kamer was een maisonnette met een privé zwembad; een absolute aanrader en z’n geld meer dan waard. Een gang met eigen slaapkamer en badkamer op de begane grond en op de verdieping dat nog een keer. Sissi vonden wij een heel schattig dorpje met een mooie baai en veel winkeltjes / restaurantjes. De shuttle services naar het mooie zandstrand was ook top!

Fantastisch
Door Inge op 22-08-2023
Gereisd met jonge kinderen

Upgrade kamer. Appartement 1811. Ruim en schoon. Goed gevarieerd eten. Veel zwembaden. Sisi leuk stadje met winkels, bars en restaurants op loopafstand. Prijs/kwaliteit top. S morgens bonenkoffie en vers sap

Niet 5 sterren waardig ondanks vriendelijkheid
Door Willem op 19-08-2023
Gereisd met oudere kinderen

Vasia resort is geen 5 sterren waardig. Medewerkers zijn overigens vriendelijk, dat is geen probleem. Wij hadden een last minute geboekt en kwamen terecht in een of ander bijgebouw wat nog niet zo lang geleden Amarylis heette. Uitgeleefd, gedateerd en alles wat er kapot kon zijn in de kamer was dat ook + de geur van een kattenbak en om 0500 een haan als buren. Ik heb er foto`s en filmpjes van gemaakt om achteraf problemen te voorkomen en heb het ter plaatse gemeld. Kapotte douche, TV beugel hing los aan de muur, Airco viel bijna naar beneden, een of andere vage sensor op de kamer etc. etc. Vasia is een groot resort. Als je het leuk vindt om in een resort te zitten met over het algemeen andere Nederlanders, veel Engelsen en sommige Fransen en houdt van massaliteit compleet met grote eetschuur en goedkoop entertainment dan vooral gaan. Kom je voor het land, de cultuur etc. dan is Vasia niet de plek.

Heerlijk genoten met enkele verbeterpunten
Door Familie Denys op 18-08-2023
Gereisd met jonge kinderen

Wij hadden een heerlijke vakantie al waren er wel wat verbeterpunten; + zalige zwembaden + prachtige ligging + heel lekker eten met voldoende variatie

• we hadden pech met onze kamer :( Afhangende kapotte kast, afbladderende verf in badkamer, mini balkon met uitzicht op niets behalve de aircomotoren van de gebouwen naast ons, ook niet kraaknet bij aankomst.
  • niets van uitleg omtrent verblijf bij aankomst ; gewoon een blaadje gekregen met de boodschap het zelf uit te zoeken
  • weinig tot geen animatie ; behalve misschien in de kidsclub maar wij beleven onze vakantie liever samen met de kids; Geen shows 's avonds, enkel kinderdisco maar echt geen sfeer hierrond. Wel eens quiz of karaoke maar behoorlijk basic en niet echt 'georganiseerd'. -Hygiëne in openbare ruimtes niet voldoende opgevolgd; 's ochtends proper, maar met zoveel gasten aanwezig niet voortdurend gereinigd met alle gevolgen van dien....

Info

• iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.