Kresten Royal Euphoria Resort
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Op zoek naar een kindvriendelijk hotel voor een onvergetelijke vakantie in Ialyssos met het hele gezin? Dan ben je bij Sun Beach Resort aan het juiste adres! Dankzij de vele faciliteiten is verveling hier absoluut uitgesloten. Zowel jong als oud heeft namelijk volop keuze! Neem een verfrissende duik...
We zijn hier al vele malen met ons gezin geweest. En nog nooit een slechte ervaring gehad. Gastvrijheid, schone kamers, vriendelijk personeel, goed eten (bij het diner iedere dag van de week een verschillend thema) en altijd goed weer in de zomermaanden. Daar is waar we steeds voor terug komen. Deze vakantie keer werden we aangenaam verrast door het nieuwe restaurant, direct aan zee. Iedere ochtend konden we in de buitenlucht niet alleen van het uitgebreide ontbijt genieten. Maar ook van de zon, de aangename temperatuur en de verschillende kleuren blauw van de zee. Volgend jaar gaan we weer!
Wij zijn al vaker in dit hotel geweest en het is super. Het ligt iets buiten het centrum van Iallysos. De winkels en restaurants zijn goed te voet te bereiken. Het kiezelstrand ligt achter het hotel. Kamers zijn redelijk ruim en schoon. Wij hadden een superior room, met kitchenette. Badkamer met ligbad en douche. Slippers, badjassen en strandlakens lagen klaar, alsmede een schaal met vers fruit, een fles water en een fles wijn. Het eten was dit jaar niet zo best, veel van hetzelfde en soms half koud. We zijn een aantal keren buiten de deur wezen eten. We wilden graag de kamer iets langer aanhouden omdat we pas laat in de avond terug zouden vliegen. Voorheen was dat nooit een probleem, dit jaar vroegen ze daarvoor 60 euro voor vier uur extra. Niet gedaan, we mochten wel een uurtje later uitchecken... Verschillende uitstapjes gemaakt met de huurauto, Rhodos is prachtig!
Heerlijke familie vakantie gehad, wij waren met mijn ouders, ik (22), broer, ze vriendin en hun kindje van 1 hier een weekje eind september begin oktober. Het personeel is super vriendelijk, professioneel en helpt je met alles. Het eten is ook voor een all in echt hartstikke prima er is veel variatie en alles is vers! Ze hebben Super leuke animatie voor alle leeftijden, elke dag veel verschillende activiteiten en s”avonds altijd entertainment :) enige kleine min puntje was dat de badkamer wat verouderd was maar alles was schoon en het doet ze werk. Zeker een aanrader dit, ik zou hier zeker terug komen!
Groetjes, de glas
Na verkeerde informatie van het reisbureau hebben we toch een top vakantie gehad. We hebben wel 2 keer moeten verhuizen, maar dat hadden we ervoor over. De service was goed en het personeel was zeer vriendelijk. We willen Tina heel erg bedanken voor alle hulp die ze gegeven heeft. Het ontbijt was ook heel uitgebreid en lekker. Als er iets kapot was stonden ze binnen enkele minuten al voor de deur. Top hotel zeker een aanrader. We komen een keer terug.. Bedankt voor alles.
De verkregen superiorkamer voor 2 tot 3 personen (tuinzichtgebouw) voldeed beslist niet aan de gewekte verwachtingen (beschrijving en foto). De kamer was veel kleiner, geen plaats voor het beschreven 3e bed en de inrichting was versleten en kapot. Geen luxe! Guest Relation Department hield vol, dat we wel de kamer hadden kregen zoals geboekt. Deed wel een coulance aanbod van een grotere kamer. Het all inclusive concept kent veel te veel uitzonderingen. Het is puzzelen waar je wel of niet gebruik kunt maken van all inclusive, denk aan bars, eetgelegenheden, ligbedjes, etc.. Het eten was goed. Bij de lunch wel brood, maar geen beleg. De schoonmaak van de kamers en de overige ruimtes was prima. Het personeel is, op een paar uitzonderingen na erg vriendelijk en behulpzaam. Wifi was traag en instabiel. De animatie was prima, maar erg gericht op de Franse taal, het Engels was gebrekkig. De accommodatie met tuinzicht is max. 3 sterren waard.
Ik was met mijn dochter van 9 jr samen. Ik had extra betaald voor een extra goede kamer met tuinzicht. Ik kreeg een kamer wat uitkeek op de straat en zat zo in het zicht. Wij kwamen S avonds laat aan en konden geen andere kamer krijgen. De volgende dag opnieuw gevraagd en toen hebben zij een andere kamer aangeboden. Goede kamer met zicht op zwembad, maar kamers met tuinzicht bestaan niet was het Antw. Ik had gehoopt aan de kant van het strand te zitten. Het hotel is nl in twee delen gesplitst en bij het boeken is niet duidelijk in welk deel je komt. Wij kwamen S avonds laat en maar er stond niks klaar geen eten en drinken. Ik kon wel drinken bij de bar kopen. Ik had half penson geboekt en moesten voor alles bij betalen. De drankjes S avonds bij het avond eten, de twee cola, waren niet inbegrepen. Het was mij niet duidelijk wat nou wel of niet in de half penson was inbegrepen. Eten was gevarieerd en lekker. Personeel vriendelijk.
Appartementenhotel | Beschikbaar |
Strandhotel | Beschikbaar |