Plaka
Om bij het hotel te komen slaan wij een autobus vervoer af. Er proppen zich n.l 2.5 keer zoveel mensen (met koffers) in dit vervoermiddel. Voor die tijd eruit vluchten was voor ons een must. Neem een taxi. Over het hotel niets dan goeds. Top service,en vriendelijk personeel. Geweldig ontbijt,men komt niets te kort. Het uitzicht heeft aan de voorzijde geen whaow-factor,echter,het dakterras daarentegen biedt een topview. Middels dit hotel hebben we van onze 3 dagen-stedentrip in Athene genoten....
Goed hotel,leuk en aardig personeel! Ligging is super,alle gezelligheid rondom.. uitzicht van het hotel iets minder..nogal veel junkies! Maar geen last van gehad!
Het is een prima hotel, goede bedden, prima douche en ontbijt. Maarrrrr het staat in een hele slechte buurt: veel junks en zwervers . Wij hebben ons afgevraagd of wij hier 's avonds veilig over straat konden.
Super vriendelijk personeel. Vertelde. Wat er Allemaal te doen Was in de buurt . Super mooi uitzicht vanaf het dakterras. Kamers werden elke dag schoon gemaakt. Ontbijt was lekker. Zeker voor herhaling vatbaar
De eerste ochtend werden we te vroeg wakker (om 5.00 uur) door geluiden van de markt, omdat ik het raam niet goed had gesloten. Daar moet je even op letten als je aan de voorkant een kamer hebt.
Afgezien daarvan was alles geweldig: de ligging tov bezienswaardigheden, de kamers, het buffet, de gastvrijheid, de service. Eigenlijk samen te vatten als 'Een relaxed hotel'.
Stadshotel | Beschikbaar |
Treinstation | 3 km |
Metrostation | 0.25 km |
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | 15 15 Aristogitonos Street, and corner of Athinas Street, 10552 |
Website |