7.8GoedScore uit 25 reviews
  • Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Over Surreal Keri Village & Spa by Zante Plaza

Ontdek de idyllische charme van Surreal Keri Village & Spa by Zante Plaza, een exclusief toevluchtsoord alleen voor volwassenen. Verborgen in Keri, biedt dit gerenoveerde juweeltje een serene ontsnapping met een verbluffend zwembad en gemakkelijke toegang tot het strand. Perfect voor wie op zoek is naar rust en verjonging, omgeven door de natuurlijke schoonheid van Zakynthos.

De ligging

Surreal Keri Village & Spa by Zante Plaza bevindt zich in het rustige Keri, ongeveer 2 km verwijderd van het dichtstbijzijnde strand. Dit biedt vakantiegangers de perfecte combinatie van rust en toegankelijkheid tot strandplezier. Het centrum van Keri, met zijn gezellige bars en restaurants, ligt op slechts 2,5 km afstand, waardoor je het lokale leven gemakkelijk kunt ervaren. Voor de avontuurlijke vakantieganger biedt de omgeving van het hotel tal van excursiemogelijkheden, zoals het beroemde Shipwreck-Navagio en Turtle Island. De accommodatie is eenvoudig te bereiken, met een gratis shuttlebus naar het strand en openbaar vervoer binnen een straal van 2 km. De luchthaven Dionysios Solomos ligt op ongeveer 14 tot 19 km afstand, wat zorgt voor een vlotte aankomst en vertrek.

Surreal Keri Village & Spa by Zante Plaza, volledig gerenoveerd in 2019, biedt 64 kamers en een scala aan faciliteiten ontworpen voor ultiem comfort en ontspanning. Het hotel, uitsluitend voor volwassenen, is de ideale plek voor koppels of vrienden die op zoek zijn naar een rustige vakantie. Met een prachtig buitenzwembad omgeven door gratis ligstoelen en parasols, is ontspanning gegarandeerd. Het hotel biedt ook een gratis strandshuttleservice, zodat vakantiegangers moeiteloos het lokale strand kunnen verkennen. Voor de actievere vakantiegangers is er een fietsverhuur beschikbaar. Naast het zwembad kunnen gasten genieten van de spa, waar massages en behandelingen een extra laag van verwennerij toevoegen aan je verblijf. Een restaurant, twee bars, en inclusief Wi-Fi over het hele terrein zorgen ervoor dat aan alle behoeften wordt voldaan.

In Surreal Keri Village & Spa by Zante Plaza worden vakantiegangers getrakteerd op een culinaire reis. Met een restaurant dat een verscheidenheid aan maaltijden biedt, inclusief ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, is er voor elk wat wils. De all-inclusive optie omvat naast de drie hoofdmaaltijden ook snacks, taart/gebak en een selectie van lokale alcoholische en alcoholvrije dranken van 10:00 tot 23:00 uur. Voor degenen die iets speciaals zoeken, zijn er vegetarische opties en op aanvraag speciale diëten beschikbaar. Twee bars, waaronder een zwembadbar en een lobbybar, zorgen voor verfrissende drankjes en een gezellige sfeer.

Bij Surreal Keri Village & Spa by Zante Plaza is de receptie 24 uur per dag geopend voor al je vragen en behoeften. Parkeren op het terrein is gratis, waardoor het gemakkelijk is voor vakantiegangers die met een auto reizen. Houd er rekening mee dat het hotel alleen voor volwassenen is, wat zorgt voor een rustige en serene omgeving. Voor het diner geldt een kledingvoorschrift, dus vergeet niet om passende kleding mee te nemen. De belangrijkste betaalmethoden zoals American Express, Visa en MasterCard worden geaccepteerd, wat het afrekenen van extra's tijdens je verblijf gemakkelijk maakt. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

92 Keri Agalas Road 285, 29100

Website

7.8GoedScore uit 25 reviews

Schrijf een review

Nooit meer al was het de laatste op de wereld
Door Rf Van Tol op 31-01-2023
Gereisd met partner

Ligt op een berg met niks in de buurt .
Uitzicht gewoon bedroevend .
Kamers erg verouderd beetje houtje touwtje werk .
Aardig zwembad maar als het vol zou zitten te klein .
Spa te duur kost meer als in Nederland .
Eten gewoon slecht smorgens/smiddags eentonig avond alles koud en rouw als je daar wat van zie dan hoort het zo .
Pendel bus naar strandje meestal overvol is ook niet te lopen .
All inclusief aardig maar kom geen min te laat na 22.00 wordt het erg duur .

Spijt dat ik dit geboekt had
Door Peter en Sylvia op 13-10-2022

Keiharde bedden
Steenkoud zwembad
Slechte ligbedjes
Matig eten
Bijna geen entertainment
Rioolvliegjes overal
Kleine douche
Douche is steenkoud of gloeiend heet
Tv geen Nederlandse zender
Handdoeken voor zwembad is huur
terwijl je all Inclusive boekt !
Kortom : Alles is het " net niet ".

Een heerlijk relax hotel super
Door Stel op 04-10-2022
Gereisd met partner

Wij hebben super genoten van ons verblijf .mensen klagen dat het erg rustig ligt maar staat beschreven het busje brengt en haalt paar x per dag precies op tijd .top .personeel wat altijd voor je klaar staat en supervriendelijk is werken hard.mooie kamer gekregen precies wat we geboekt hadden. En het hotel is precies zoals de plaatjes zijn .over het eten d'r staat niet veel maar wat er is smaakt goed.wie d'r wat luxer en meer wil moet gewoon meer betalen. Dit hotel was goede prijs .wij willen zeker nog x terug

Surreal Keri Village & Spa by Zante Plaza

Goed voor een week als je voor rust gaat.
Door Ruud & Tineke op 13-06-2022
Gereisd met partner

Het hotel ligt op een berg en de shuttlebus gaat bijv. 10.10 uur naar beneden en pas weer om 13.10 naar boven. Er rijden geen taxi’s dus je moet wachten. Helaas is er niet veel te doen, supermarkt, winkeltje en 2 restaurantjes en een klein strandje. Er gaat ook geen bus naar bijv. een groter plaatsje. Wij konden helaas geen auto huren ivm lichamelijke klachten, anders hadden we dat zeker gedaan. Het hotel vinden wij helaas geen 4 sterren waard. Onze kamer was redelijk maar van andere gasten hoorden we klachten, we denken dat de onze misschien gerenoveerd was? Het eten viel ons een beetje tegen maar was niet slecht en smaken verschillen. Salades wel lekker en toetjes ook. Wifi is slecht. Het zwembad is schoon evenals het complex. Uitzicht is mooi en toen wij er waren was het redelijk rustig. Voor een week fijn, maar 2 weken zouden wij niet meer doen.

Rust, ruimte, mooie natuur
Door Mirian op 31-10-2018
Gereisd met partner

Fijn adult resort, mooi gelegen op de berg
Wij hadden n grote kamer op de 1e verdieping, met zicht op zee.
All inclusief, tot 23u drank en eten gratis
Met de huurauto heel het eiland gezien, veel van de olijvenoogst meegemaakt, en genoten van al het moois om ons heen.

Heerlijk!!
Door marion deira op 05-09-2018
Gereisd met vrienden

Om tot rust te komen is dit een heerlijk hotel. Prachtig uitzicht, kamers netjes en schoon, helaas zijn de bedden hard. Het eten was heerlijk en het personeel erg vriendelijk. Het hotel is gelegen op een berg, er gaat 3x per dag een busje naar het strand want lopend is dat niet te doen. Als je het eiland van hieruit wilt verkennen is een auto wel aan te raden. Dit hotel is 18+ wat wij wel prettig vonden.

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.