Kolbe Hotel Rome - Adults only
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Zeer vriendelijk personeel, schone kamers, airco, prima iets harder bed, kleine douche. Heerlijk ontbijt. Buiten en binnen ontbijjten, bagage opstal. Highligts niet lopend vanuit hotel maar Ong 12 minuten lopen naar metro. Dus net buiten het centrum. Nette buurt. Metro prima, makkelijk.
Ligt net even te ver van het centrum. Niet geschikt voor mensen die niet te ver kunnen lopen. Toch zeker drie kwartier van de termini,
Wij hadden het geluk een kamer buiten de villa te hebben. Hierdoor leek het alsof je je eigen huisje had. Ontbijt was prima en voldoende uitgebreid. Het hotel ligt buiten het oude centrum maar met het openbaar vervoer is alles makkelijk bereikbaar. In directe omgeving zijn er ook voldoende eetgelegenheden en winkels.
December 2012 verbleven wij voor enkele nachten in hotel Rome Garden. Het hotel is makkelijk te bereiken met OV en ligt iets buiten het oude centrum langs een drukke weg, waar je eenmaal in het hotel niets van merkt. Het personeel was erg vriendelijk en het ontbijt is erg goed, zeker voor italiaanse standaard (want die ontbijten niet echt). Leuke tuin met terras en schattige opgangen voor de kamers. Enkele opmerkingen: - op onze kamer was de douchekop erg laag gemonteerd; beetje ongelukkig douchen als je langer bent dan 180 cm. - De bedden zijn erg hard; ieder zijn ding, in iedere geval sliepen wij niet echt comfortabel, ondanks de indrukwekkende stilte. - De kamers worden heel erg sterk geparfumeerd na de schoonmaak; wij adviseren iedereen die niet houdt van parfumwalm of allergisch is voor luchtjes om vooraf te vragen of ze niet willen parfumeren. (aan ons verzoek werd vriendelijk voldaan) - Verzoek om kamer begane grond als je slecht te been bent.
Het hotel ligt aan een doorgaande route van Rome, waardoor je het geruis van verkeer ook binnen hoort.Ons stoorde het niet, we hebben heerlijk geslapen op de lekkere bedden. Prima busverbindng met de stad. Zeer klantvriendelijk personeel, prima ontbijt met voldoende keus. Wifi verbinding matig, maar niet in rekening gebracht. ;s Avonds met een taxi in en uit het centrum, Op loopafstand prima sushi restaurant, maar de omgeving rond het hotel is niet echt sfeervol. Supermarkt, pizza shop, Spaanse tapas in de straat, koffiebar naast de deur.
Stadshotel | Beschikbaar |
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |