Robinson Club Cabo Verde - Adults only
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Ben je toe aan een relaxte vakantie op het zonnige Kaapverdië? Dan ben je in Hotel RIU Cabo Verde aan het juiste adres. Mede dankzij het behulpzame personeel, het heerlijke eten en de ruime, schone kamers, hoeft het je hier aan niets te ontbreken. Het is een plek waar je als vakantieganger volledig ...
Mijn man en ik zijn met onze vrienden van 1 t/m 10 november in RUI Caboverde geweest. Mooi resort, vriendelijke mensen en oogte schoon. Er was volop keuze aan eten. Helaas kreeg mijn vriendin de tweede dag al buikloop en mijn man de vierde dag. Mijn man heeft nog een dag met hoge koorts op bed gelegen en moest wel zes tot acht keer per dag naar de wc. Inmiddels al een week thuis en nog steeds dezelfde klachten. Met ons nog meer mensen in het resort. Dit gemeld bij de TUI reisleider en bij thuiskomst een klachtenformulier ingediend, Helaas nog geen reactie. Voor ons geen Caboverde meer. Dit heeft behoorlijke invloed gehad op onze best wel dure vakantie. Betere ervaring op RUI Tourag Boavista en een mooier strand.
Mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Het resort is prima maar geen 5 of 4.5 ster waard. Het was niet heel druk dus voldoende plaats bij het zwembad, bar en restaurant. Mooi strand met ligbedden. Maar ik ben na de 3de dag hele week ziek (diaree) geweest. Meedere mensen zijn ziek geweest in het resort, waarschijnlijk van het eten. Het eten ziet er fantastisch uit en er is veel keus. Maar kijk uit wat je eet! Ook een dag in het ziekenhuis gelegen ivm uitdroging. Op de locatie bij tui aangegeven. Noteren het wel, maar zien de ernst er niet van in. Terug in het vliegtuig heeft stewardess aan, dat door heel normaal is en ze altijd ziekte mensen mee terug neemt. Ik gun het eiland veel toeristen omdat ze het niet breed hebben. Maar voor ons nooit meer.
Heerlijk met dochter, niets moet veel kon. lekker dat het alleen voor volwassenen is
na 4 dagen mocht de cocktail paradise niet meet, beetje vreemd
Als je onbezorgd wil genieten boek dan zeker Riu Palace en niet Cabo Verde. Wij hebben de eerste week zoveel problemen met de kamer gehad dat we iedere dag bij de receptie zaten om de dingen op te lossen. Dit deden ze dan ook snel, wat fijn was. Maar voor ons was de druppel toen de airco voor de tweede keer kapot was en er letterlijk een douche uit het plafond aan water kwam. De eerste keer was dit 's nachts gebeurt, heel gevaarlijk! De badkamer stond vol met water. We hebben bij Tui de video laten zien van de tweede keer toen het gebeurde en zo doende gaven ze ons de upgrade naar Riu Palace. De tweede week hebben wij daar eindelijk kunnen genieten. Handoek leggen gebeurde bij Palace gelukkig ook niet, bij Cabo hadden we iedere keer geen handdoek, deze waren constant op en dan moest je het over een uur weer proberen maar dan was er geen ligbed meer over.
Wij hebben een top vakantie gehad. Het resort en omgeving is bijzonder schoon. Het bed op de kamer lag heerlijk. Het terrein is groot en persoonlijk vonden wij alles net even te ver uit elkaar, zeker de afstand tot het strand. Een tip voor het resort, een toilet op het strand plaatsen. Voedsel was er in overvloed, heel divers en perfect! Personeel is zeer dienstbaar en bijzonder vriendelijk. Kindvriendelijk - betreft adults only.
Adults only | Beschikbaar |
Aantal verdiepingen hoofdgebouw | 2 |