Deze accommodatie heeft een score van 8.2
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Ellaidhoo Maldives by Cinnamon
Ontsnap aan de drukte en duik in het paradijs bij Ellaidhoo Maldives by Cinnamon, een juweel op de Malediven. Dit resort belooft onvergetelijke momenten aan een adembenemend zandstrand en een adembenemende azuurblauwe zee. Het zwembad en het strand staan centraal, perfect voor zonliefhebbers en watersportfanaten.
De Ligging
Ellaidhoo Maldives by Cinnamon bevindt zich op het idyllische eiland Ellaidhoo, deel van Noord-Ari Atol op de Malediven, een waar privéparadijs. Het resort ligt aan de oostelijke rand, omgeven door een prachtig rif en fijne zandstranden. Vanuit de hoofdstad Malé is het resort bereikbaar via een 25 minuten durende tocht met het watervliegtuig of een 95 minuten durende reis per speedboot, waardoor vakantiegangers direct in de schoot van luxe en natuurlijke schoonheid worden geworpen. De afstand tot de luchthaven van Malé is ongeveer 76 km.
Het hotel en de faciliteiten
Ellaidhoo Maldives by Cinnamon biedt een scala aan faciliteiten om elke vakantieganger te bekoren. Het hotel pronkt met een karakteristieke stijl en telt 112 kamers. Vakantiegangers kunnen ontspannen in het zoetwaterzwembad of genieten van de zon op de beschikbare ligbedden en parasols. WiFi is overal in het gebouw inclusief, en voor degenen die iets nodig hebben, is er een souvenirwinkel en zijn er diensten zoals een doktersservice en een was-/strijkservice tegen betaling. Sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de fitnessruimte, of zich wagen aan watersporten zoals snorkelen en duiken. Ook zijn er faciliteiten voor badminton, beachvolleybal, squash, tennis en tafeltennis. Voor ontspanning biedt het wellnesscentrum Chavana massages tegen betaling.
Eten en drinken
Bij Ellaidhoo Maldives by Cinnamon kunnen vakantiegangers kiezen uit diverse eet- en drinkopties. Met twee restaurants en drie bars is er volop keuze. Het buffetrestaurant 'Madi' serveert internationale gerechten voor ontbijt, lunch en diner, terwijl 'Malamathi', een buffet-/à-la-carterestaurant, tegen betaling ook internationale keuken aanbiedt. Voor een drankje kunnen vakantiegangers terecht bij de hotelbar 'Iruohsnee', de loungebar 'EYZ', of de 'Malamathi'-zwembadbar. All-Inclusive en All-Inclusive Ultra opties zorgen ervoor dat vakantiegangers kunnen genieten van maaltijden en een selectie van lokale en internationale dranken.
Belangrijk om te weten is dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet inbegrepen zijn en ter plekke dienen te worden voldaan. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Hotelkluis
E-mailadres | |
Adresgegevens | 20252 North Ari Atoll, MV-20252 |
Website |
Schrijf een review19 reviews
Ellaidhoo was fantastisch en je krijgt veel terug voor je geld! Sowieso zijn de Malediven an sich al fantastisch. Het is er prachtig en je geniet van mooi weer. Wij waren er in het ‘regenseizoen’ maar niks van gemerkt. Verder is het misschien niet het meest luxe eiland, maar Ellaidhoo doet er alles aan om je een geweldige vakantie te bezorgen! Iedere dag schoonmaak, iedere dag schone strandhanddoeken, een fles water op je kamer en het eten is er heerlijk! Heel veel keus en je geniet van een eigen ober gedurende je verblijf. Wij zijn er 16 dagen geweest en hebben ons geen moment verveeld. We zijn zelfs nog nooit zo uitgerust teruggekomen van een vakantie! Je kunt er sowieso wat excursies doen en uiteraard altijd snorkelen en duiken. Onderwater is het gewoon magisch! Wij hebben zelfs mogen trouwen op het eiland en petje af wat het resort allemaal geregeld had. Zoveel extra’s hebben wij gekregen! Tip; kies voor een water- of beachbungalow
Personeel staat voor je klaar, het is er schoon, huisjes zijn wellicht wat gedateerd maar zijn in prima staat inclusief fohn, badjassen, iedere dag schoonmaak en iedere dag schone (strand)handdoeken. Eten was verder heerlijk en gevarieerd. Er is een infinitypool en er zijn twee restaurants. Bij all inclusive heb je het hele verblijf een eigen tafel en eigen ober. Wij komen hier zeker terug!
Ellaidhoo Maldives by Cinnamon
De rust, strand en water waren geweldig, dus de Malediven zijn mooi. Alleen ons eiland viel voor ons vies tegen. Alles was nogal gedateerd en slecht onderhouden. Het warm eten was louw, alleen als het ter plaatse werd gemaakt (gebakken ei, spaghetti). Ik zou nog eens naar de Malediven gaan, maar dan naar een ander eiland. Tevens zou ik U adviseren een watervliegtuig naar een verder eiland te nemen, want als je daar met de taxiboot heen moet, met een ruwe zee, dan kan dat een pijnlijke ervaring zijn, want ze varren deze boten op volle toeren en trekken zich niks van de passagiers aan.
Wij waren er 20 april, normaal gaan we naar Egypte, maar wilden eens wat anders. We gaan zeker terug, maar dan in februari om de volgende 2 redenen. Als het regenseizoen begint is het nog steeds prima weer, maar er komen muggen, ondanks de deet en bescherming tegen muggen eindigden we met gem. 70 muggebulten. In egypte heeft de Titan Trigger vis nesten in augustus, hier in april, mei. Dat hield in dat wij in een mijnenveld van aggressieve Triggers moesten zwemmen. dat is niet prettig te noemen. Maar op die 2 minpunten na is het geweldig mooi, erg vriendelijke staff, goed eten, mooie kamers, wij hadden beachbungalow 343. Wel erg duur, dus neem beter all inclusief. We hadden ons verheugd om met manta;s te zwemmen, maar als er geen 10 deelnemers zijn gaat de boot gewoon niet, 2 x opgegeven, maar niet uitgevaren. je kunt goed in het water via de touwen die van strand over het rif lopen. Wel af en toe luidruchtige Chinezen, maar omdat die niet zwemmen gaan ze overdag het eiland af.
Zijn onze huwelijksreis op Malediven geeindigd. Hadden vooraf prive rondreis door sri lanka met perfecte gids (Ranga ) Op malediven was het heerlijk. Mooie beachbungalow aan het strand met buitendouche. Schone kamer met dagelijks vers water. In het restaurant goed eten, verse salades, vis vlees werd gegrild. Aardige staff. minpuntjes: geen gratis wifi en uitzicht opstormbrekers (jammer voor foto's)
- € 1972
Thulhagiri Island Resort
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 2015
Meeru Island Resort & Spa
- € 1702
Bandos Maldives
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 1330
The Barefoot Eco Hotel