3,9 miljoen reviews
    Inrichting
    Ruimte
  • 7

Over Villa Park Sun Island

Ontsnap naar Villa Park Sun Island, een paradijselijk toevluchtsoord waar de azuurblauwe zee de witte zandstranden ontmoet. Dit resort biedt een ongeëvenaarde ervaring met zijn adembenemende zwembadcomplex en directe toegang tot de zee, ideaal voor zowel zwemliefhebbers als zonaanbidders. Laat jezelf onderdompelen in luxe en natuurlijke schoonheid op deze idyllische locatie.

De Ligging

Villa Park Sun Island bevindt zich op Nalaguraidhoo, het mooiste eiland van de Ari-atol, omringd door de natuur, aan zee en op een eiland. Met een rif op slechts 200 meter afstand, biedt het resort gemakkelijke zwemmogelijkheden in kristalhelder water. Het resort is bereikbaar via een binnenlandse vlucht gevolgd door een speedboot-transfer, wat een avontuur op zich is. De luchthaven ligt op 62 km afstand, waardoor je een prachtige reis over de Maldiven maakt voordat je aankomt in dit stukje paradijs.

Villa Park Sun Island heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf. Het resort beschikt over een indrukwekkend aantal van 492 kamers en een royaal aangelegd buitengebied met een tropisch zonneterras. Het zwembadcomplex is het kroonjuweel van het resort, met een groot buitenzwembad waar vakantiegangers kunnen genieten van de zon op de beschikbare ligbedden. Voor extra gemak zijn er badhanddoeken bij het zwembad en op het strand inclusief. Daarnaast biedt het resort een scala aan faciliteiten zoals een speelsalon, winkels en een discotheek. Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning, is er een wellnesscentrum tegen betaling beschikbaar. Met zes restaurants en vier bars is er een diversiteit aan culinaire opties die zeker aan ieders smaak zal voldoen.

In Villa Park Sun Island word je culinair verwend met een keuze uit zes restaurants die een verscheidenheid aan internationale en lokale keukens serveren. Van buffetten tot à-la-carte opties, er is voor elk wat wils. Met all-inclusive kun je genieten van ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, naast snacks, geselecteerde lokale alcoholische dranken, koffie en thee, en meer, 24 uur per dag. De vier bars en het café op het resort bieden verfrissende drankjes en lichte hapjes, perfect voor tussen de maaltijden door of om de avond af te sluiten.

Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van hun verblijf in Villa Park Sun Island. Houd er rekening mee dat sommige faciliteiten of activiteiten extra kosten kunnen met zich meebrengen. De dresscode in de restaurants vraagt om gepaste kleding tijdens het diner. Het resort accepteert de meest gebruikelijke creditcards, waaronder American Express, Visa, Diners Club en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Discotheek

Schrijf een review

Inrichting
    Ruimte
  • 7

RANZIG HOTEL: OVERAL BEDLUIZEN!
Door Caglayan op 04-11-2019
Gereisd met partner

VIEZE BEDLAKENS VOL MET BEDLUIZEN! Boek dit hotel niet. Ik had geboekt op basis van all inclusive. Ze geven zo min mogelijk informatie zodat ze op allerlei manieren geld van je proberen af te pakken. De all inclusive faciliteiten zijn heel minimaal wat eten betreft. Daarnaast zijn de hoofdgerechten niet te eten en hebben wij een weeklang groenten en fruit moeten eten. De medewerkers bieden geen hulp aan, je moet ze echt zelf aanspreken voordat ze initiatief nemen. Maar het aller ergste waren de bedluizen. Dit kan gewoon echt niet! Als ik terug in Nederland ben, ga ik als eerste naar mijn wasmachine!

Fantastisch resort met vriendelijk personeel
Door Imane op 25-06-2019
Gereisd met partner

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf in Sun Island.
Zo hebben we elke dag genoten van het groene op dit eiland (bananenplantage, jungle, parkjes, ...) en de lokale mensen die op het eiland werken zijn zo warm en lief. Wij hadden zoveel schrik gehad om ons te vervelen in de Malediven, maar dit was zeker het niet geval. Wij raden dan zeker ook de wateractiviteiten zoals jetski, peddelen, ... maar zeker ook het snorkelen. Wij hebben schilpadden, walvis, manta's, dolfijnen , .. gezien. Dit was een ervaring die ik zeker niet snel zal vergeten en BIG THANKS TO ALI want hij gaf ons zoveel informatie over de Malediven en hun leefwereld.
Het hotel is niet super modern ingekleed en dat is dan een van ons enige minputje want de slaapkamers zijn daardoor niet naar onze smaak ingekleed. De nieuwe beachvilla's (sunset) daarentegen zijn wel prachtig ingekleed en er wordt hard gewerkt op het eiland om alles te optimaliseren.

Ik ga graag nog een keer terug
Door C.loosdrecht op 02-11-2017
Gereisd met vrienden

Schitterend resort,zeer vriendelijke mensen die het jou echt naar je zin willen maken. 2 x per dag wordt de kamer schoon gemaakt en handdoeken gewisseld. Handdoeken service bij het zwembad. Van aankomst tot vertrek alles goed geregeld. Eten is er volop en zeer gevarieerd. S ochtends s middags en s avonds. Geen massa toerisme, vanuit je beachbungalow loop je zo het strand op en de zee in. Ligbedden bij je bungalow.
Let op!!!! Als je geen grote drinker bent,neem dan geen all inclusive. Dit scheelt honderden euro's. Elke dag 2 flesjes water in je kamer. Koffie en thee mogelijkheden. Bij het eten constant water bijgeschonken en koffie en thee.Je kan ook daar terplaatse nog upgrade naar all inclusive voor $ 45 per dag
Leuke snorkeltrip en duiktrips bij oceanus dive.
Een fantastische vakantie

Slecht hotel op toplocatie
Door Familie van 4 volwassenen op 16-01-2017
Gereisd met oudere kinderen

De malediven is een prachtige locatie en dat geldt ook voor dit eiland. Dit hotel kun je all inclusive boeken en dit hadden wij op aanraden van het reisbureau gedaan, tip : Niet doen.
Het hotel bezuinigt op hun gasten en all inclusive is echt slecht geregeld. Het ontbijt is van half 8 tot 10 en middag eten in het hoofdrestaurant is van 12/2 uur en het avond eten is van 7 uur tot half 9, deze tijden zijn echt schandalig aangezien er om 8 uur in de avond niet eens meer werd bijgevuld, daardoor was je verplicht om heel vroeg te eten en kon je dus niet gezellig natafelen.
Je mag geen drinken benuttigen in het hoofd restaurant die buiten het all inclusive vallen, terwijl je daar gewoon voor wilt betalen.
Wij waren er met kerst en er is geen fatsoenlijke wijnkaart (in geen 1 restaurant !)
de wijnen die ze in het assortiment hadden die je zelf zou kunnen bestellen waar je dan uiteraard voor betaald, waren Uitverkocht met kerst?? Dus je kon alleen kiezen uit huiswijnen, die voor echte wijn liefhebbers niet te drinken is.
Er stond Chardonnay op de kaart en die kost in Nederland €6 en bij Sun Island kost een fles, $200. Dit is dus meer dan 30?! Keer duurder, echt belachelijk.
De Italian restaurant heeft een goedkope uitstraling en het eten was zeer onder de maat in het restaurant, maar je betaald heel veel geld. Zodra je dan een pizza besteld als room service, moet je voor een pizza $30 betalen.
Er was meerdere malen live muziek in de main bar en op een avond was de zanger zo extreem vals, dat de gehele bar leeg liep.
Er zou WiFi op het gehele eiland zijn, maar er was maar op een plaats goede WiFi en dat was in de coffee bar en er was een heel zwak ontvangst in de main bar, dus dit zijn 2 kleine plekken.
Wij bestelden wel eens drank dat buiten de all inclusive valt en dan kost een Malibu cola maar liefst $15 en voor pure Amaretto betaalde je $9.50, dit geeft een beeld van de prijzen.
Het personeel is erg vriendelijk en doet erg z'n best , maar door hun gebrekkig Engels in bijvoorbeeld de main bar, ging de bestelling iedere keer verkeerd. Ik bestelde dan Malibu en dan zei de ober dat de Malibu op was, omdat hij me niet begreep. Toen ben ik zelf naar de bar gegaan en er was nog volop Malibu op voorraad.
Met kerstavond was er een prachtige buffet voorbereid, maar de mensen die er waren , deden zo extreem gulzig dat ze op een gegeven moment gewoon de koks wegjaagden en zelf eten gingen pakken ipv dat de kok de kans kreeg om het eten netjes aan te geven aan de gasten.
Daarbij was er een "zogenaamde" dresscode, maar er liep doodleuk een Chinees in zijn Zwembroek en blote buik rond tijdens het kerstdiner en daar werd niks van gezegd, terwijl gasten zich echt erg stoorde want dat kan natuurlijk echt niet.
De mini bar werd continu niet aangevuld, hier moesten wij iedere dag opnieuw voor bellen.
Dit zijn kleine dingen die uiteindelijk erg gaan irriteren in het geheel
Als je houdt van een luxe hotel en top service ?
Boek dan niet Sun Island.

Heerlijke ontspannen vakantie op een unieke plek.
Door Joris op 29-12-2016
Gereisd met partner

We verbleven 10dgn all incl (AI) in huisje 225, een sup. beach bung. aan mermaid beach, met heerlijke buitendouche. Dit is het mooiste en ruimste strand, het leek een privé strand. Het buffet was wel erg druk, evenals de mainbar (AI) in de avond. De beachbar (WiFi en AI) (einde van mermaid beach) was erg rustig. Zwembad was netjes met poolbar (AI) en niet heel druk, er waren altijd bedjes beschikbaar.
Snorkelen is prachtig (met haaien). De exc (reef expl, $44 pp) was nog mooier, (met schildpadden).
Weer; wisselv, 2dgn regenachtig en een enkele stortbui. Elke dag 30 graden, dus zeker geen reden tot klagen.
WiFi is redelijk, bij beachbar goede ontvangst, bij zwembad/receptie matige/onstabiele verbinding.
All incl was prima. Bier, wijn, fris, koffie/thee zijn te krijgen bij de pool-, main- en beachbar, een paar cocktails bij de mainbar. Eten kan bij het buffet en verder wat hapjes aan het einde van de middag in de koffiebar, maar we hadden voldoende aan het buffet.

Mooi, niet kleinschalig, veel Russen-Chinezen
Door kriel op 05-11-2014
Gereisd met partner

Prachtig eiland maar je krijgt er wel een gevoel van massa toerisme wat we niet echt verwacht hadden van de Malediven. Chinezen zijn er veel en maken herrie. Russen ordinair maar niet zo luidruchtig. Veel kids ook. Watervilla en beachvilla gehad. Beachvilla kamer ruim maar ongezellige inrichting. Extra buitendouche is fijn! Strand voor de deur heerlijk. Watervilla prachtig! Je eet dan in ander kleiner fijner restaurant, groot voordeel. Kwaliteit van eten was prima. Groot gemis is dat je geen rondvlucht kunt maken en aankomt met een normaal vliegtuig. Excursies zijn duur en wij hebben helaas geen walvishaaien gezien (23-10 tot 3-11) en volgens ons was de kans ook wel klein en zeggen ze dat uiteraard niet. Vistrip is erg leuk, aangeboden bij verblijf langer dan 6 dagen. Personeel spreekt slecht Engels en veel minder service gericht dan verwacht. Water zo blauw en helder als je ziet op de foto's, echt geweldig. Snorkelen is gaaf! Haaien en grote roggen elke avond bij de Thai om 21:30.

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.