Deze accommodatie heeft een score van 9.1
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Kuredu Island Resort & Spa
Ontsnap naar het paradijselijke Kuredu Island Resort & Spa, waar de kristalheldere wateren van de Indische Oceaan en uitgestrekte witte zandstranden het decor vormen voor een onvergetelijke vakantie. Dit resort is een ware oase van rust, met adembenemende zwembaden en directe toegang tot het strand, perfect voor zonliefhebbers en watersportfanaten.
De Ligging
Kuredu Island Resort & Spa ligt idyllisch midden in de natuur op het Lhaviyani-atol, direct aan een prachtig licht zandstrand. Het resort is perfect voor strandvakantiegangers en biedt rust en ontspanning op een eiland dat bekend staat om zijn rijke onderwaterwereld. De afstand tot de internationale luchthaven 'Hulhule' bedraagt ongeveer 132 km. Gasten kunnen het resort bereiken per binnenlandse vlucht en vervolgens een speedboot, of directer via een watervliegtuig, wat een adembenemende ervaring op zich is.
Kuredu Island Resort & Spa gaat boven en buiten met zijn faciliteiten en services, waardoor elk verblijf onvergetelijk wordt. Met drie spectaculaire buitenzwembaden, inclusief een kinderbad, biedt het resort volop gelegenheid voor ontspanning en waterpret. De zwembaden zijn omgeven door een zonneterras met comfortabele ligstoelen. Het resort herbergt ook een fitnessruimte, diverse watersportmogelijkheden, en een golfbaan voor de sportieve vakantieganger. Naast het fysieke welzijn, biedt het Duniye Spa de perfecte ontsnapping met een scala aan wellness- en schoonheidsbehandelingen. Vakantiegangers hebben keuze te over met zeven restaurants en acht bars, waardoor elke maaltijd een nieuwe ontdekking wordt.
In Kuredu Island Resort & Spa is de culinaire ervaring net zo verleidelijk als de omgeving. Vakantiegangers kunnen genieten van een breed scala aan eet- en drinkgelegenheden, met zeven restaurants die variëren van buffet tot à la carte, met keukens van over de hele wereld. Of je nu trek hebt in mediterrane gerechten, Aziatische lekkernijen of verse zeevruchten, er is voor ieder wat wils. Met een All-Inclusive of zelfs een Ultra All-Inclusive pakket, kunnen vakantiegangers genieten van maaltijden, snacks en een ruime selectie van zowel lokale als internationale drankjes, waardoor elke dag een smaakvolle ontdekkingsreis wordt.
Rolstoeltoegankelijkheid en faciliteiten voor mensen met een beperkte mobiliteit zijn beschikbaar, zodat iedereen kan genieten van een zorgeloze vakantie. Houd er rekening mee dat voor sommige restaurants en bars een dresscode kan gelden. Betalingen kunnen worden gedaan met de meest gangbare creditcards zoals American Express, Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Winkel
E-mailadres | |
Adresgegevens | 07080, LHAVIYANI ATOLL, 20219 |
Website |
Kuredu Island Resort & Spa
Echt droom wat uitkomt. Mooier dan voorgesteld. Perfecte relaxed vakantie 25 jaar huwelijk. Super verwend daar. Dag begon met bubbels rosé en fruitmand. Ga je s.avonds eten tafel mooi opgemaakt met bloemen. Kom je in je waterbungalow bed versierd met bloemen en hartjes. Super geweldig personeel daar wórdt echt iedereen met respect behandeld. En wat een rust vooral sangu gedeelte. Paradijs op aarde. Heel veel gezien van de wereld maar kuredu overtreft alles. Eten is echt voor iedereen wel wat. Kunnen veel resorts van leren wist niet dat dit bestond. Watervliegtuig ontvangst enz.super zorg wel dat je in de morgen land. Enigste vakantie wat wij 10+ geven. Geweldig. Vooral jonge jongen sangu (jojo?).respect. Tip:geef personeel af en toe fooi zelfs de hoofd kok en schoonmakers. Wordt super gewardeerd en zeer zeker verdiend. 5.8 restaurant super mooi ervaring maar wel overdreven duur.
Wat een ongelooflijke plek om te verblijven, vanaf dag 1 doet het personeel zijn uiterste best om je de vakantie van je leven te geven, niets is te veel, alles gebeurd met een lach, we hadden een garden bungalow geboekt, maar bij aankomst kregen we een upgrade naar een beach bungalow, dag voor vertrek naar een beach villa. Dag 2 ging de bikini van mijn vrouw kapot, later die dag gemaakt, en het koste niets. Als je iets wilt, kun je het gewoon vragen en men regelt het, ook tijdens de snorkeltocht is de begeleiding geweldig, ze leggen uit wat er allemaal om je heen zwemt en wijzen het nog aan ook.Eten is ook heerlijk, en wil je iets zonder toevoeging, vraag erom en men bereid het voor je,kortom, wil je een onvergetelijke vakantie, moet je hier naar toe gaan, entertainment is er voor iedereen, zeer gevarieerd. Van schoonmaker tot kok, al het personeel doet zijn werk met een lach. Dit is uniek voor de sfeer van het eiland, paradijs op aarde
Wij gaan al jarenlang naar de Maledives en dit is de eerste keer dat het erg tegenviel. Wij zijn gewend om op een klein knus eiland te zitten en vanaf het strand zo in een soort aquarium te lopen, maar helaas dat is hier niet zo. Er is geen koraal en niet veel vissen wel is er een plek waar reuzenschildpadden zwemmen maar dat is het enige bijzondere wat je kunt ontdekken zonder een excursie te moeten boeken. Wij hadden een ultra all. incl. pakket maar daar heb je weinig aan, je moet voor heel veel een stevige prijs bij betalen. Staat leuk om 2 ligstoelen bij je huisje te hebben maar daar heb je niks aan aangezien je geen beschutting hebt tegen de zon. Dus verplicht om naar het zwembad te gaan waar veel kinderen zijn. 1 kleine Parasol voor 4 stoelen is te weinig. Na 10 uur geen bedje meer te krijgen. Eiland is zo groot dat je met de taxi van de 1 naar de andere kant moet. Wel vriendelijk personeel maar je mist hier het bounty eiland gevoel. Wij vonden Vilamendhoo en Makunudu veel beter.
Kuredu Island Resort & Spa
Wij zij afgelopen maand 12 dagen naar dit eiland geweest en hebben hier erg van genoten. Het was een ideale rust vakantie we zouden wel minstens 12 adviseren omdat je zeker 2 dagen kwijt bent met het reizen. Wij zaten de eerste week in een beach bungalow dit was een prima mooie sfeervolle kamer, met buitendouch, bed met klamboe, eigen strandbedjes op je terras, dik in orde. Wat ons opviel is dat de kamers 3x per dag gepoetst worden handoeken ververst, en mini bar aangevuld super verwennerij dus. Wij hebben nog in geen enkel resort zo goed gegeten als hier, super buffetten elke avond een ander thema en erg smaakvol wel vrij pittig en veel knoflook ( maar hier houden wij juist van). Halverwege de week kregen wij een gratis upgraden naar een beach villa omdat er 'waarschijnlijk' een houtworm in ons plafond zat, deze Beach villa's zijn duidelijk nieuwer mooier en nog luxer dan de beach bungalows egt een aanrader !!! De onderwater wereld is egt een paradijs we hebben rond het eiland let alleen te snorkelen veel gezien zoals; schildpadden, roggen, morenes, nemo, haaien en 100de andere vissen. Onze min punten zijn de extra bijbetalingen voor bijvoorbeeld ; verse fruitsap bij ontbijt, warme chocomelk bij ontbijt, late breakfast, bolletje ijs 5 dollar !!! Maar dit houd ons niet tegen nog eens terug te komen naar dit geweldige eiland met super vriendelijk personeel, maar dit dan wel een beach villa.
wij hebben ontzettend genoten mooie ontvangst en een fijne plek waar je geen last van haast hebt , je kunt immers nergens naartoe ;-)
Wat een geweldige vakantie hebben wij hier gehad! Alles is zo perfect geregeld! Niets is ze teveel gevraagd alles is een mogelijkheid! En wat een goede service en vriendelijkheid! Wij verbleven in een sangu watervilla en dit is echt ontzettend bijzonder wakker worden! Iedere ochtend komen de rifhaaitjes en pijlstaart roggen voorbij zwemmen.. heel bijzonder en er is zo ontzettend veel te doen en te beleven! Ik heb bijv de manta trip gedaan dat stond op mijn lijstje.. nou ik heb een manta trip gekregen om nooit te vergeten wat was dat gaaf! En dolfijnen die je overal lang ziet zwemmen..(buiten het rif) tussen de schildpadden zwemmen en nog zoveel meer.. als ik alles hier zou moeten vertellen.. dan komt er geen einde aan! Voor ons was dit de aller mooiste en gaafste vakantie ooit! Wij komen zeker terug! Dit heeft onze harten gestolen!!
- € 1972
Thulhagiri Island Resort
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 2015
Meeru Island Resort & Spa
- € 1702
Bandos Maldives
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 1330
The Barefoot Eco Hotel