8.9FantastischScore uit 55 reviews

• Zwembad
  • Sportfaciliteiten
  • Minder dan 1km van het strand

8.9FantastischScore uit 59 reviews

Alles top geregeld hele goeie service
Door Yvonne Keuning op 31-07-2019
Gereisd met partner

Alles was goed geregeld de geen reis en terug reis. Bij aankomst maakte stond de reisgids ons al op te wachten. De bus stond al klaar. Bij aankomst hotel hadden wij verkeerde kamer niet zicht op de zee. Alles werd gelijk geregeld en hadden ons geboekte hotelkamer. Goeie reisgids Alles was super top. Mooie herinneringen aan over gehouden.

Hilton Hotel en Malta heeft ons aangenaam verast
Door J JP op 21-06-2017
Gereisd met partner

In tegenstelling tot wat sommige reisagentschappen schrijven: "er is overal gratis WiFi voor hotelgasten zelfs rond de zwembaden". Heel vriendelijk ontvangen door Mrs. Miriam met kamer keuze tussen het oud en nieuw gedeelte, beide gerenoveerd maar met een eigen karakter. Kluis op de kamer past een laptop en reflexcamera in. Prijzen & kwaliteit van drank en eten rond de zwembaden is juist. Uitgebreid ontbijt. Mooi hotel en leuke zwembaden. Grote kamers en steeds goed gekuist. Fitness is soms druk maar in orde. Heel goede ligging dicht bij restaurants, bars en openbaar vervoer (bus) Restaurant in het hotel hebben we niet geprobeerd. Vanuit de achterkant van het hotel kan men naar de kleine jachthaven wandelen. Door dit hotel, ligging en Malta hebben we een zeer geslaagde reis gehad. Hier wil ik zeker terugkomen!

zeer mooi hotel met een goede service
Door van roost karl op 12-12-2016
Gereisd met oudere kinderen

Hotel is zeer groot, maar mist een beetje een relaxte vakantiesfeer. Faciliteiten in het hotel zijn overweldigend. Kamers in het hotel zijn luxueus.

Benieuwd naar de renovatie
Door Raf op 21-09-2015
Gereisd met partner

Kamer: heel ruim en proper, maar verouderd, zeker de badkamer. Volgens de hotelbrochure zullen de resterende "oude" kamers in 2016 gerenoveerd worden. Prachtig uitzicht op Portomaso jachthaven. Vraag naar een kamer met groot terras (veel verschil !). Eten: ontbijt zeer goed, diner misschien niet zo voor "moeilijke eters" (geen enkele keer frietjes bijvoorbeeld). De keuze is beperkter dan in de meeste grote(re) hotels, maar wel zéér lekker. Wij waren heel tevreden, maar misschien zien anderen dat anders. Thais restaurant Blue Elephant is een echte aanrader (maar niet in de prijs inbegrepen). Personeel : zeer vriendelijk en behulpzaam ! Het hotel heeft een zeer grote fitness, top. Overal gratis wifi (wel om de 24u paswoord opnieuw ingeven). Ik overweeg zeker terug te komen eens alle kamers vernieuwd zijn.

Leuk hotel maar niet alles liep gesmeerd
Door Toon op 30-07-2015
Gereisd met partner

Onze vakantie begon met een enorme schimmel in de badkamer. Van kamer veranderd de dag erna en een compensatie gekregen, maar toch zou dit niet mogen gebeuren in een 5* Hilton. De dag erna een pizza besteld die voor de helft aangebrand was. Dan onze laatste handdoek weggesmeten vlak nadat we even naar de bar waren vertrokken door degoutante Britten! Al een geluk was het daarna gedaan met de slechte ervaringen en konden we genieten van het mooie Maltese weer en de leuke zwembaden. In de weekends wordt het hotel echt overspoeld door locals en gasten van de zaterdagse huwelijken. Als dan nog eens delen afgesloten zijn, wordt het nog meer drummen in de rest. Als je rustig wilt liggen aan de rand, dan krijg je wel te maken met veel mieren! We hadden zeker een leuk verblijf met vooral een super ontbijt, maar toch is dit niet de beste Hilton waar we al geweest zijn. Kredietkaart 10 dagen na aankomst nog altijd niet afgeboekt met de blokkering. Hou er rekening mee, want is echt vervelend!

GEWELDIG!!!
Door Hester Nobbenhuis op 10-07-2015
Gereisd met partner

Wij verbleven één week in Hilton Malta maar hier hadden we nog wel veel langer willen blijven. Het hotel is erg mooi gelegen. Dicht bij een gezellige boulevard maar toch op een rustige plek. In dit hotel draait alles om service. Altijd staan er mensen voor je klaar en helpen je met alles waar je om vraagt. Wij verbleven op basis van logies/ontbijt. Wij hebben dus niet deelgenomen aan de lunch of het diner maar aan het ontbijt te zien moet dit ook zeer uitgebreid zijn geweest. Kamers worden zeer goed schoongemaakt.

Info

• iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.