Grand Hotel Excelsior
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Uitzicht op zee vanuit Westin Dragonara Resort. Je geniet van de zee op een van de twee privéstranden. Daarnaast is er een binnen- en buitenzwembad. De kamers zijn modern en het personeel houdt graag rekening met persoonlijke eet- en drink wensen. Westin Dragonara Resort ligt op Malta, op 800 meter ...
Wederom een top verblijf nu in de tower room met een prachtig balkon en uitzicht over zee. Service was uitstekend.
Westin Dragonara is een mooi hotel , maar voor 5 sterren hadden we toch meer verwacht......onze kamer was ok maar badkamer te klein , er is maar 1 wastafel.Douche beperkt afgeschermd dus elke keer een waterballet. Toilet niet afgeschermd maar midden in badkamer(=niet zo fris). Bedden prima in orde. Balkon ook maar helaas geen waslijntje en de stoelen die op balkon staan zijn absoluut niet comfortabel. Een opknapbeurt van het balkon zou geen overbodige luxe zijn.....
We hadden alleen ontbijt geboekt en dit was goed , maar er was bijv. geen verse jus d orange , maar indien gewenst werd dit direkt voor ons gemaakt , dat dan weer wel. Personeel doet zijn best om het iedereen naar de zin te maken , en is echt zeer gedienstig en voorkomend. Echt top ! Prive-strand is netjes maar de ligbedden niet comfortabel.
Heerlijke vakantie gehad maar een 5 sterren hotel , waar je een hoop geld voor betaalt , moet perfect zijn en mag niet zoveel minpunten hebben . Voor ons geen tweede keer meer.
Voor de derde keer in de Westin en wederom was het perfect. Erg behulpzaam personeel en op de verjaardag een mooie chocoladetaart. Dit jaar gedoken bij de duikschool naast het hotel (divewise) een echte aanrader.
Ik heb alleen maar lof over dit hotel. We waren er met een baby van 14 maand en werden in de watten gelegd! Bel je roomservice voor verse groentenpap dan was die er een half uurtje later! Het eten was er geweldig!! En alles smaakte nog zo goed op ons towerterras met prachtig zicht. Echt geen opmerkingen! Alles wat we vroegen was in de kortste keren ingewilligd!
Hotel is erg mooi. Mooie lobby. Kamers zijn erg ruim en schoon met grote balkons. Wij hadden een deluxe kamer met zeezicht. Er zijn twee zwembaden, eentje voor het hotel en een ander aan de andere kant van het casino. Ook goede toegang tot de zee door aangelegde plateaus. Ontbijt is heel goed, ze gebruiken ook super food. Enige minpunt is dat de sappen niet vers geperst zijn. Service is aardig, alleen bediening in lobby en terras is traag. De drankjes in het hotel zijn aan de dure kant. Malta als eiland vonden wij erg druk (dicht bevolkt), waardoor er weinig open ruimte is. Het hotel grenst aan Paceville waar het uitgaansleven is. Hier heb je echter totaal geen overlast van. Een 500 meter lopen is de centrale bushalte van St. Julians. Het hotelcomplex kent een paar restaurants. Quadro is hier een van en dit is aan te bevelen. Wij hadden zelf echter enkel logies ontbijt geboekt.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Casinoresort | Beschikbaar |